Hvordan Udpakke E-Mail-Adresser fra Outlook Mail-Mapper?

Du bliver nødt til at udpakke e-mail-adresser fra Outlook-mapper af forskellige grunde. Måske vil du importere Outlook-e-mail-adresser til din Gmail-konto. Eller måske ikke ønsker du at investere i dyre e-mail-marketingsystemer, men ønsker at sende e-mails til potentielle kunder efter et seminar. Uanset hvad situationen er, er udpakning af e-mail-adresser det første trin.

Denne artikel forklarer hvordan udpakke E-mail-adresser fra Outlook mail-mapper. Det giver også tip til gendannelse af slettede e-mails i Outlook. Læs videre for at lære mere.

Hvordan udpakke E-mail-adresser i Outlook?

Udpakke E-mail-adresser fra Outlook mail-mapper er en enkel proces og kan udføres i et par enkle trin som forklaret nedenfor.

  1. Klik på File > Import and Export
  2. Vælg derefter Export to file
  3. Vælg Microsoft Exceleller a CSV file
  4. Vælg en Outlook folderat udpakke e-mail-adresser
  5. Klik på Browseat vælge en destinationsmappe og tildele et navn til outputfilen
  6. Klik på Map Custom Fields. Dette viser alle tilgængelige felter i den mappe
  7. Da vi kun ønsker e-mail-adresser, skal du klikke på Clear Map, og træk From: (address)fra venstre til højre
  8. Klik på Ok, og klik derefter på Finish
  9. Åbn output-arkarket, og fjern duplikater

På denne måde kan du udpakke E-mail-adresser fra Outlook mapper og brug det til en række forskellige formål.

Overvej nu en situation, hvor nogle af dine e-mails ved et uheld blev slettet, mens du bruger Outlook. Det første sted, du normalt kigger efter, er Deleted Items folder. Her kan du søge efter det ønskede emne, højreklikke på det og vælge Move > Other folders. På denne måde kan de gendannes.

Hvis du ikke finder det i mappen Slettede varer, og du spørger dig selv, om der stadig findes i Outlook. Ja, det er de, men de skal gendannes ved hjælp af specialiserede værktøjer som Remo Repair PST.

Remo Repair Outlook (PST) er et af de bedste værktøjer til at gendanne slettede e-mails i Outlook. Det kan gendanne alle attributter som Til, CC, Sub, vedhæftede filer osv. Ud over e-mails kan det også gendanne noter, tidsskrifter, kalenderelementer og andre mapper.

Softwaren fungerer på skrivebeskyttelsesmekanismen, og der opstår derfor ingen skade på dine originale data. Dine e-mails gendannes sikkert og kan forhåndsvises i Outlook Style browser.

Softwaren er kompatibel med alle versioner af Windows OS inklusive den nyeste Windows 10. Alle Outlook-versioner inklusive Outlook 2016 understøttes. Hvordan gendanne slettede e-mails fra Outlook 2007 forklarer gendannelsesprocessen detaljeret.

Sådan gendannes slettede e-mails vha. Remo Repair-software?

Gendannelse af e-mails er let ved hjælp af Remo Repair-værktøjet. Til at begynde med skal du downloade og installere applikationen på dit system.

Trin 1: Kør værktøjet, og vælg din PST-fil på hovedskærmen. Du kan også lade værktøjet finde det automatisk for dig.

Trin 2: Vælg en scanningsindstilling (Vælg Normal scanning for at gendanne slettede e-mails. Hvis der ikke findes e-mails med dette, kan du vælge Smart Scan)

Trin 3: Klik på Gennemse for at vælge en destinationsmappe, der skal gemme filen

Trin 4: Når processen er afsluttet, gemmes alle Outlook-poster i destinationsmappen

Hvordan Udpakke E-Mail-Adresser fra Outlook Mail-Mapper? was last modified: april 20th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*