Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvorfor du Skulle Opgrader til Windows 11?

Den seneste store opdatering udrullet af Microsoft efter Windows 10 er Windows 11, det er en gratis opgradering fra Windows 10. Microsoft hævder, at det er det mest sikre Windows indtil nu med Trusted Platform modul 2.0 or TPM 2.0.

Du kan manuelt installere Windows 11 på de systemer, der er kompatible eller understøtter Windows 11-opgradering. Men at opgradere manuelt betyder at opgive officielle fremtidige opdateringer eller ændre ISO-filer for at fjerne sikkerhedstjek. Ikke desto mindre er minimumssystemkravene for dig til at opgradere en del højere kant som angivet nedenfor:

Har du Hvad der Skal til Opgrader til Windows 11?

Her er de systemkrav, du skal opfylde, når du vil opgradere til Windows 11:

RAM 4GB
Opbevaring 64GB eller mere.
Firmware UEFI eller Secure Boot funktion.
Processor 1GHz eller hurtigere med en 64-bit processor eller System on Chip(SoC)
TPM Trusted Platform modul 2.0
Grafikkort Kompatibel med DirectX 12
Skærm Høj opløsning (720p)
Nuværende Windows version Windows 10 og 2004 senere versioner
Hvordan man opdaterer Opdater officielt via Windows opdatering.

Grund til Opgrader til Windows 11

Det eneste spørgsmål, der kører i brugernes sind vedrørende Windows 11 er, skal du opdatere til Windows 11? For at svare, at vi kommer til at give information om, hvad Windows 11 tilbyder dig, hvis du vælger at opgradere til det?

1.       Design og funktionalitet:

Den største forskel mellem Windows 10 og Windows 11 er designet af Start Menu og proceslinje. Den centrerede startmenu og proceslinjen får designet til at ligne macOS og ChromeOS. Der er dog stadig en mulighed for at flytte den til venstre, som den var i Windows 10.

Taskbar and Search Menu Windows 11

Den Start Menu i Windows 11 er enklere. Du ser en statisk liste over apps og derefter dokumenter, som du ofte bruger, under dem. Du kan rulle gennem listen over apps og fastgøre apps, som du vælger.

Live Tiles understøttes ikke i Windows 11. Hvis du vil se oplysninger i din Startmenu med et øjeblik, så er Windows 10 bedre.

Proceslinjen er blevet redesignet i Windows 11. Microsoft har kollapset søgefeltet til et ikon og fjernet Cortana-funktionerne. Hvis du vil have Cortana, kan du downloade appen.

Søgning er flyttet til midten af skærmen med et svævende design og fanebladslayout, der ligner Windows 10 meget.

2.       Fantastisk multitasking:

Hovedfokus for Windows 11 skal være multi-tasking, da det inkluderer Snap layouts, Snap grupper, og funktionaliteten til at samle layout til flere skærme. Alle disse kan virke som mindre redigeringer, men tilføjer fantastisk til en fantastisk multitasking-oplevelse.

Snap layouts Windows 11

3.       Microsoft Teams integrering:

Pandemiens realiteter gjorde videokonferencer vigtigere end nogensinde. Microsoft Teams er blevet direkte integreret i Windows 11. Dette har været den største hjælp til kontorfolk, da Teams havde problemer med at tigge om at arbejde hjemmefra. Selvom integration af Skype ville have været en bedre mulighed.

4.       Android app kompatibilitet:

Windows 11 bragte nogle fantastiske funktioner, som Windows 10 ikke inkluderede. Med det nye design og funktionalitet havde den lavet en stor støj. En af sådanne funktioner er installation af Android Apps på Windows 11.

Windows 11 vil tilbyde support til Android Apps på Windows gennem Amazon Appstore. Den vil også blive integreret i proceslinjen, når den er i brug. Du kan bruge dine andre APK’er ved siden af, ifølge nogle app-udviklere.

5.       DirectStorage støtte:

Som alle ved, er Solid State-drev eller SSD’er designet til at gøre systemerne hurtigere, men moderne spil er ikke designet til at udnytte al den ekstra plads. Derfor vil Xbox- og PS5-seriens konsoller blive bygget oven på NVMe SSD’er som en baseline.

Bemærk: Du kan også opgrader til SSD fra HDD uden at geninstallere Windows for at gøre Windows 11 mere kompatibel med dit system.

Den DirectStorage API, lover at reducere indlæsningstider for spil, hvis spiludviklere implementerer det. DirectStorage bringer denne teknologi til Windows måske kun for at gøre den tilgængelig på Windows 11.

6.       Auto HDR til nye spil for automatisk at tilføje HDR:

Selvom HDR kan tilføje ret meget til spil, understøttes størstedelen ikke af alle spil. Giver mening, da HDR kan være kompleks og overvældende.

Den gode nyhed er, at Windows har taget den Xbox’s Auto HDR teknologi og det vil blive anvendt på alle DirectX 11 spil, der kører på dette OS. Dette vil få et par spil til at se utrolige ud med alt ekstra arbejde, der er nødvendigt af udviklere.

7.       Supporten af DirectX 12 Ultimate:

DirectX 12 Ultimate skal være næste generations spilfunktion på Windows, væsentligt for spil, der bruger røntgensporing i realtid og mesh-skygge. Dette giver de højeste grafiske indstillinger og in-game framerate.

8.       Microsoft butik:

På Windows 10 og Windows 11 fungerer Microsoft Store på samme måde. Microsoft tilføjede support til Android apps gennem Amazon Appstore til Windows 11. Det får du ikke i Windows 10, fordi Windows 11 afhænger af et nyt Windows-undersystem til Android.

På både Windows 10 og Windows 11 giver butikken dig mulighed for at downloade både Windows-apps, UWP-apps og også Progressive Web Apps. Win32-apps som Firefox er dog kun tilgængelige på Windows 11 indtil videre.

Læs også: Hvordan opgrader til Windows 11 fra Windows 10?

9.       Sidst men ikke mindst – kompatibilitet:

For mange brugere kommer forskellen mellem Windows 10 og Windows 11 ned til kompatibilitet. Windows 11 har brug for en Intel Core 8th-generation processor eller en AMD Ryzen 2000 processor eller højere for at yde bedre og holde sig væk fra fejl.

Men hvis alt dette ikke interesserede dig, og du stadig spekulerer på, om du skal få denne version af Windows på dit system. Lad os besvare dette ligeud!

Hvorfor du Skulle Opgrader til Windows 11?

Du kan overveje at opgradere til Windows 11, hvis du har et nyt system installeret med Windows 10, men systemet understøtter kravene i Windows 11. Da Microsoft har designet Windows 11 til nyere systemer, kan ikke opgradering føre til ydeevneproblemer og fejl.

Hvis du er en person, der ønsker at være et skridt foran, når det kommer til sikkerhed, er det her Windows 11 vil tjene dig godt. Hvis du stadig spørger dig selv, om jeg skal skifte til Windows 11, så er svaret Ja! Du burde.

Selvom, vil Microsoft sende sikkerhedsopdateringer til Windows 10 til 14 oktober 2025. Mens du ønsker at komme foran løbet, har Windows 11 en fantastisk sikkerhedsbase sammenlignet med Windows 10.

Kan jeg gå tilbage fra Windows 11 til Windows 10?

Ja! Der er chancen for, at du kan gå tilbage fra Windows 11 til Windows 10 ved hjælp af to tilgange.

For det første får du 10 dages tid til at vende tilbage til Windows 10 ved hjælp af indbyggede værktøjer. For det andet kan du bruge billedsikkerhedskopieringen, der blev taget før opgraderingen, eller du kan geninstallere Windows 10 fra bunden. Du kan også gøre brug af Remo gendan Windows at tage en effektiv sikkerhedskopi af dine data, før du geninstallerer dem.

For at konkludere er dette nogle af de ultimative funktioner, som Windows 11-opgraderingen bringer med sig. Kommenter nedenfor, og lad os vide, hvad ser du mest frem til i Windows 11?

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply