Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvorfor er Exchange Server MAPI over HTTP Bedre end RPC over HTTP?

Kommunikation over ethvert netværk kræver en protokol, da den sikrer, at oplysningerne modtages og sendes korrekt. Tidligere brugte Microsoft Outlook RPC -protokollen (Remote Procedure Call) til at oprette forbindelse til Exchange -serveren. RPC er en anmodning-svar-protokol. Denne protokol fungerede fantastisk til lokale og interne miljøer, hvor forbindelsen er god, og der ikke er nogen trussel mod sikkerheden.

Brugerne skulle imidlertid arbejde uden for kontoret eller måske hjemmefra, efterhånden som tiden gik. Når de arbejder hjemmefra, er der chancer for, at brugerne vil arbejde over en langsom offentlig Wi-Fi eller en endnu langsommere mobildataforbindelse, hvor de virkelige kampe starter. Som med RPC -protokollen er det svært at holde RPC -forbindelsen til en on -premise Exchange -server, skjult bag lag af firewalls.

Derfor kom Microsoft senere med ideen om Outlook Anywhere (OA). Det brugte en avanceret arkitektur, hvor alle RPC -opkald er indkapslet i HTTP og transporteres over en SSL til sikker og krypteret kommunikation.

Endelig, fra Outlook 2016 og de senere versioner, begyndte Microsoft at bruge MAPI over HTTP. Den bruger HTTP til transporten ved at integrere MAPI -kommandoer direkte i HTTP -strømmen. I stedet for SSL bruger den TLS til at levere kryptering. Derfor kan du sige, at MAPI over HTTP ikke er så forskellig fra RPC over HTTP. Der er dog flere fordele ved denne nye forbindelse frem for Outlook Anywhere. Læs med for at vide mere om MAPI over HTTP og dens fordele.

Hvad er MAPI over HTTP?

MAPI står for Messaging Application Programming Interface. Det er bare en måde eller kanal for et program til at kalde funktioner på en messaging -server.

Hvad Bruges MAPI til?

MAPI er et meddelelsessystem, der bruges af Microsoft til at forbinde Outlook- og Exchange -servere til afsendelse og modtagelse af e -mails, kontakter, indstilling af aftaler, håndtering af opgaver, sticky notes osv. MAPI ligner meget Microsofts tidligere teknologi Outlook Anywhere. Det bruger RPC-baseret kommunikation til at kommunikere med en MAPI-baseret mailserver som Exchange.

Hvorfor Bruger Outlook MAPI over HTTP?

Når du bruger MAPI over HTTP, eliminerer det kravet om at bruge to langsigtede TCP-forbindelser. I stedet bruger MAPI en langsigtet forbindelse og en kortsigtet forbindelse. Dette forenkler processen og giver mere effektiv netværksbrug og e -mail -ydeevne.

Desuden er en ekstra fordel, at selv efter at du har skiftet til MAPI over HTTP, gør du dig ikke ansvarlig for kun at bruge denne protokol for Outlook for at få adgang til Exchange. Outlook-klienter, der endnu ikke bruger MAPI via HTTP, kan stadig bruge Outlook Anywhere (RPC over HTTP) til at få adgang til Exchange via en MAPI-aktiveret Client Access-server.

Sådan Kontrolleres om MAPI via HTTP er Aktiveret?

Når du installerer Outlook 2016, 2019 eller Microsoft 365, MAPI via HTTP er som standard aktiveret på organisationsniveau, selvom du stadig skal konfigurere de virtuelle mapper.

Sådan Testes MAPI via HTTP Forbindelser?

Du kan bruge cmdlettest Test-OutlookConnectivity til at teste ende-til-ende MAPI via HTTP-forbindelse. Du skal dog aktivere Microsoft Exchange Health Manager (MSExchangeHM) -tjenesten til at bruge cmdleten Test-OutlookConnectivity.

Fordele ved MAPI over HTTP

  • MAPI over HTTP bruger en mere effektiv måde at interagere med Exchange -postkasser end RPC. Selvom du ser på arkitekturen, så er både MAPI og RPC indkapslet i HTTP. Alligevel kan brugere hurtigere oprette forbindelse til Exchange -serveren igen, efter at netværket er afbrudt, når de bruger MAPI via HTTP i stedet for Outlook Anywhere. Genforbindelsen fungerer også hurtigere for MAPI, hvis computeren kommer ud af søvn eller dvale.
  • Det er en mere sikker mulighed, når det kommer til at skifte fra et netværk til et andet. For eksempel hvis du vil skifte fra kontornetværket til dit personlige mobilnetværk.
  • Serveren vedligeholder den session, der foregik, før du skiftede netværket i en betragtelig periode.
  • Når du ikke bruger det in-office-netværk, er MAPI over HTTP en mere sikker og pålidelig protokol, som Outlook-klienter kan oprette forbindelse til Exchange Server 2019.
  • Det eneste mål for Outlook at skifte til MAPI/HTTP er at give en bedre brugeroplevelse ved at levere e -mails meget hurtigere på tværs af alle former for forbindelser ved at levere hurtigere forbindelsestider til Exchange.
  • Større pålidelighed og stabilitet i Outlook- og Exchange-forbindelserne ved at flytte transportlaget til den branchestandard HTTP-model. Dette gør transportfejl lettere at opdage og øger dermed genvindbarheden.

Bemærk: I tilfælde af at du står over for enhver MAPI relateret fejl henvise til denne artikel.

KONKLUSION

MAPI er ikke en protokol, det er en API. En protokol betyder “bits on the wire”, hvorimod en API er en programmatisk grænseflade.

Selvom tidligere versioner af Outlook var afhængige af RPC, og det gav betydelige fordele for applikationsudviklere. Men fordi RPS er en ældre mekanisme overtog MAPI. RPCs begrænsning var, at den faktisk blev udviklet til at fungere på tværs af LAN frem for på tværs af internettet.

MAPI via HTTP aktiverede kommunikationen mellem Messaging API (MAPI) -klienter og servere på tværs af en HTTP -forbindelse uden at bruge fjernprocedurekald (RPC’er).

Selv efter at Outlook er så avanceret, kan du dog stadig se MAPI -fejl i Outlook. I sådanne scenarier skal du bruge et professionelt værktøj som Remo PST reparation Værktøj til at reparere alle disse MAPI -fejl på din Outlook 2010, 2016, 2019 osv. Dette værktøj kan let reparere enhver korruption eller fejl i Outlook PST -filen ved at scanne din korrupte Outlook -datafil og derefter udtrække de vigtige data fra at gå tabt.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply