Photoshop ikke starter på grund af Tilladelsesposter Problemer! Ved hvorfor?

Undlader at lancere Photoshop? 

En række gange har du måske stødt på problemet med en fejlagtig opstart af Photoshop. Dette er ikke et nyt problem, og det er heller ikke sjældent. Du kan få vist en fejl, der dukker op under lanceringen, forsøger at åbne et billede i din Photoshop-applikation eller under behandling af et billede. Lad os se nærmere på, hvorfor Photoshop fejler? og hvad kunne der være den mulige løsning for disse fejl?

Her er nogle af de fejlmeddelelser, du vil se, når du arbejder på Photoshop:

“Kunne ikke åbne en bundfil, fordi filen er låst”

Eller

“Kunne ikke initialisere Photoshop, fordi filen er låst” 

 Eller

 “Du har ikke de nødvendige adgangsrettigheder”

Siden du læser dette indlæg antager jeg også, at du også har overgået de ovennævnte fejlmeddelelser. Du er forvirret og kan ikke forstå hvad der foregår. Du vil bare lægge dine hænder på værktøjet og få din opgave færdig. Nå, dette indlæg hjælper dig med at vide og forstå, hvorfor Photoshop ikke lancerer på grund af tilladelsesproblemer.

Photoshop forsøger at oprette en tempfil på C:\drev. Den brugerkonto, som du har logget på, kræver adgang til at skrive til roden til C:\drev. Når Photoshop køres ved at bruge administratorens konto, kører den uden problemer. Her kan du få cue at komplikationen er noget relateret til adgangsrettigheder eller tilladelsesrettigheder. Når du kører softwaren ved hjælp af administratorens konto og foretager ændringer på ridset, finder ændringerne sted med hensyn til administratorbrugeren og ikke den brugerkonto, du har logget på.

Det er sikkert at konkludere, at brugerens præferencefil af Photoshop er beskadiget. Det er også sandsynligt, at filen gemmes på et sted, hvor den er begrænset eller ikke tilladt.

Nu, at vi ved, hvad problemet er, og hvorfor det sker, lad os forsøge at redde situationen.

For at undgå at støde på denne fejl skal brugeren navigere i den følgende vej;

C:\Brugere\[BRUGERNAVN]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CS5\Adobe Photoshop CS5 Indstillinger

Du skal også kende den version af Photoshop du bruger og slette følgende filer:

Adobe Photoshop CS5 Prefs.psp (til 32-bit version)

Adobe Photoshop X64 CS5 Prefs.psp (til 64-bit version)

I Photoshop, Gå til, til Rediger -> Indstillinger -> Ydeevne

I afsnittet hedder Scratch Disks; Kontrollér, at D:\ er den markerede som aktiv, ikke C:\. Skift det, hvis det ikke er ligeledes.

Når du genstarter photoshop, vil problemet ikke længere være der.

Dette ville være løsningen for dit lanceringsproblem og et svar på, hvorfor photoshop ikke lancerer og viser fejl. Før andet skal du have administratorrettigheder, mens du bruger computeren. Fejlfindingstrinene til start af Photoshop løser dit problem.

Bemærk: Hvis præferencefilen bliver beskadiget igen, skal de forrige trin tages igen for at forhindre tilladelsesfejl. Du kan reparere beskadigede photoshop filer med disse trin.

 

Photoshop ikke starter på grund af Tilladelsesposter Problemer! Ved hvorfor? was last modified: december 9th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*