Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvorfor Skulle Opgrader til Windows 10?

6 Grunde til Opgrader til Windows 10 OS

Det tilrådes altid at opdatere dit operativsystem til den nyeste version. Med skræmmende ransomware, cyberangreb og andre problemer synes opgradering til det nyeste Windows 10 OS at være et sikkert spil. Men hvis du er den slags, der stadig undrer sig ‘hvorfor skulle opgrader til Windows 10?’, så fortæller vi dig, hvorfor du skulle. Læs videre…

Windows 10 er forbedret i forskellige funktioner lige fra sikkerhed, hastighed, kompatibilitet til interface. Også med tilbagevenden til Start-menuen er Windows 10 en chance for alle at indhente ydeevne, funktioner og sikkerhedsfremskridt, som de gik glip af i Windows 8. OS var en gratis opgradering i et år, men nu du bliver nødt til at betale for det. Og hvis du allerede har opgraderet, er jubilæumsopdateringen gratis.

Lad os nu se nogle af grundene til det opgrader til Windows 10 –

·         Sikkerhed

Windows 10 er det mest sikre operativsystem. Da det er det nylige operativsystem, er der masser af regelmæssige opdateringer som Fall Creators Update, der er den seneste. I betragtning af ransomware-angrebene, hvor ransomware låser dig ud af din pc, som inkluderer dine personlige filer, fotos og så videre, hjælper opdatering til den nyeste version helt sikkert.

·         Cortana

Hvor rart det ville være at tale med teknologi! Det er netop, hvad du kan opleve med Cortana, som er en virtuel assistent oprettet af Microsoft til Windows 10. Du kan bede Cortana om at spille musik, tage en note og så videre. Faktisk kan du indstille mere specifikke påmindelser, der vises på enhver enhed, der kører Cortana. Også Cortana handler ikke kun om stemmekommandoer, det er Notebook, der holder styr på dine interesser. Så det viser information om vejret, dine foretrukne sportsopdateringer og endda trafikforhold.

·         Hurtigere

Windows 10 er forholdsvis hurtigere sammenlignet med tidligere versioner. Det er mere effektivt; bærbare batterier holder lidt længere efter frakobling. Selv at vågne op fra dvaletilstand er hurtigere i Windows 10, så du ikke behøver at vente længe på at begynde at bruge din computer. Desuden er dens nye webbrowser – Microsoft Edge, også hurtigere.

·         Apps

Windows 7 havde ikke en appbutik. I Windows 10 kan du finde den software, der er nødvendig til at køre små og store opgaver. Du kan køre applikationer i fuld skærm eller i vinduer. Disse applikationer kører i deres egne sandkasser, så de er mere sikre end gamle Windows-apps. Windows 10 leveres med mere kraftfulde produktivitets- og medieapps.

·         Handlingscenter

Når din telefon kan dukke op underretninger om opdateringer, meddelelser og så videre, hvorfor så ikke din computer? Med Windows 10 er dette muligt. Handlingscenteret ligner Mac OS X Notification Center. Det viser meddelelser fra en e-mail, systemet og andre apps. Du kan se en underretning om en fødselsdagspåmindelse eller en advarsel om vejrudsigten

·         Microsoft Edge

Microsoft Edge, tidligere kaldet Project Spartan, bringer operativsystemets standardbrowser til de moderne verdensbrowsere. Det har forbedret hastighed, kompatibilitet og andre nye funktioner som læsningstilstand og markering af websider. Microsoft Edge er også mindre krævende på bærbare computere og bordbatterier.

Så med alle de nye og avancerede funktioner ville du være begejstret for at opgradere til Windows 10. Men hvis du ikke følger de rigtige trin, eller undlader at tage backup af vigtige data inden opgraderingen, har du travlt med at miste data. Under en sådan situation kan du bruge Windows Data Recovery-værktøjet til at få dine filer tilbage. Denne Windows Recovery-software hjælper endda med at gendanne data slettet efter Windows 8 nulstillet, filer tabt efter Windows 10-format, Windows 7-harddiskkorruption osv. Det henter hele data fra Windows OS-systemet på bare et kort tidsrum og inden for få enkle trin.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply