Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvorfor SSD Bliver Korrupt let end HDD

Selvom både Solid State Drives og Hard Disk Drives kan blive beskadiget nemt i form af strømfejl, men i sammenligning er SSD’erne meget mere sårbare over for korruption i forhold til traditionelle harddiskdrev. Denne artikel forklarer hvorfor dette sker!

SSD har opnået en stor berømmelse fra både enkeltpersoner og virksomheder på grund af deres bedre præstationer. Men ligesom den traditionelle harddisk (HDD) er den stadig udsat for korruption for forskellige faktorer, som f.eks. Strømfejl. Det foreslås altid at tage sig af dine drev og beskytte det mod at lide pludselige strømfejl, da det kan forårsage alvorligt tab af data, som korrupte Outlook-data, især til SSD’er.

På trods af det faktum, at SSD’er kan passe på sig selv og dets data, når den er tændt, og den ikke er flygtig, kan pludselig at komme fra power-on til power-off status stadig sætte alle chips i SSD i alvorlige farer. Og vi kan sige, at i modsætning til HDD er SSD langt mere sårbar over for pludselige magtforløb. Årsagerne til dette er som følger:

#1. Arbejde af SSD’er er kompleks

Solid state-drevet er i stand til at udføre højere læsnings- / skriveintensive aktiviteter end harddisken. SSD har også mange flere interne funktioner, der mangler på en harddisk. Faktisk er det i mange SSD’er, at kompleksiteten af den interne datastyring ligner den i et traditionelt RAID-system. Derfor er SSD altid meget mere kompleks end HDD. Så hvis strømmen pludselig går ned, vil flere ting i SSD gå galt, end i HDD.

#2. SSD’er kræver mere strømforsyning

Som vi alle ved, er SSD i modsætning til HDD, som er mekanisk og magnetisk, fuldstændig fremstillet af elektronik. Der er langt mere distribuerede lagringselementer i en SSD end en harddisk. En SSD kan indeholde tusindvis af flashchips. Alle dens komponenter fungerer næsten alt efter strømforsyningen.

#3. Mere feltoplevelse om HDD

Når det kommer til datalagring, har HDD uden tvivl taget højde for denne industri i langt længere tid end SSD. Harddisken vises langt tidligere end solid state-drevet. Dermed henviser det til, at der er flere forskere og erfaring med HDD end SSD. Også harddiskarkitekturen er næsten afgjort, ikke ændret meget. Således er strømstyringssystemet i harddisken blevet avanceret. Men derimod er SSD-arkitekturen i konstant forandring og udvikling. Samtidig betyder det, at SSD’s strømstyringssystem også ændres kontinuerligt og mangelfuldt. I en nøddeskal er oplevelsen for SSD stadig begrænset. Reparation af SSD’et, der er udsat for strømsvigt, er også vanskeligere end HDD.

Bortset fra disse er der en yderligere trussel forbundet med de såkaldte Solid State Drives, dvs. datagendannelse er vanskeligere på SSD’er end HDD’er. Flere og flere brugere foretrækker solid state drive (SSD) til både hastighed og pålidelighed. Mere specifikt bruger solid state-drev flashhukommelse til at læse og skrive data, så det kan være meget hurtigere. Plus, da den ikke har bevægelige komponenter, kan den være fri for mekaniske problemer på harddisken (HDD). Men det er også et ubestridt faktum, at solid state-drevet kan svigte uden nogen advarsler. På det tidspunkt vil dataene i det blive beskadiget. Og du har ikke andet valg end at forsøge datagendannelse.

Når det kommer til at gendanne data fra solid state-drev, kan du gøre brug af Remo Software, der nemt kan gendanne data fra alle typer drev, sammen med SSD’er. Værktøjet gendanner ikke kun data fra mislykket SSD, men også henter data fra nedbrudt SSD i enkle trin.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply