Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvornår og Hvordan man bruger NTFS-Komprimering

Vi kommer ofte på tværs af filer, der er af største vigtighed, men vi behøver ikke adgang til dem regelmæssigt. For de fleste af os kan det være lidt ulejligt, fordi vi indser, at disse filer ender med at tage meget plads på vores system eller harddisk. Og nej, vi har ikke råd til at spille rundt med disse filer ved at slette dem. Så hvad gør vi, da vi har brug for rummet, men ikke kan klare det ved at holde alle disse filer. Nysgerrig om den enkle løsning til at holde disse filer og skabe mere plads? Så fortsæt med at læse videre…

Den nemme og enkle løsning er komprimering af disse filer. Det er en nem måde at sikkerhedskopiere disse vigtige filer og også en simpel løsning på for at skabe mere plads. NTFS forkortelsen for dette er simpel New Technology File System. Dette er en af ​​måderne til at få dine filer komprimeret. For at vide mere om NTFS-komprimering fortsætter med at læse videre…

Hvornår opretter du og bruger NTFS-komprimering?

Svaret er så nemt som det kan få. Når du har et vigtigt dokument som et regneark fra nogle få år siden eller en medicinsk post, du har brug for, men ikke referere ofte. Dette er et par eksempler på vigtige dokumenter, der kræves, men du behøver ikke at åbne disse filer regelmæssigt. Det er så, at du opretter og bruger NTFS-komprimering. Samtidig kan du også bruge dette som backup til dine filer. Sammen med det kan du bruge dette til at spare plads, da de fleste af disse filer kan tage meget plads, og du har brug for plads til hver vigtig aktuel fil, du kan altid bruge NTFS-komprimering.

Hver gang åbner du den fil, der er komprimeret, slutter du at dekomprimere den. Og hver gang du lukker filen efter læsning komprimeres den automatisk. Husk dette er for en allerede komprimeret NTFS. Så nu opstår hovedspørgsmålet … ..

Hvordan bruger du NTFS-komprimering?

Det er enkelt og nemt. Bare følg vejledningen nedenfor.

Husk, at dette er til sikkerhedskopiering og ikke at få adgang til ofte. Så alt hvad du skal gøre er at følge disse trin for at vide, hvordan du komprimerer den.

1. Opret en mappe ‘Konti’ og i den pågældende mappe opret en ny mappe ‘Konti 2010’.

2. Gå nu tilbage til ‘Konti’ og højreklik på den. Klik på Egenskaber i rullemenuen.

3. Klik på den lille boks Avanceret i vinduet Ny konto, Egenskaber.

4. I det nye Avancerede vindue skal du markere boksen, der siger ‘Komprimer indhold for at gemme Diskplads’. Og klik derefter på OK.

5. Når du klikker på OK, er der et nyt vindue, der åbner, der giver en mulighed, der siger ‘Anvend kun ændringer i denne mappe’ eller ‘Anvend ændringer i denne mappe, undermapper og filer’. Marker boksen, der passer til dit krav, og klik på OK.

6. Det øjeblik, der er gjort, vil dit mappens navn Accounts være i farven blå, og det er sådan, at du ved, at det er komprimeret.

En af de vigtigste fordele ved dette er, at du kan have en komprimeret fil og en dekomprimeret fil i samme komprimerede mappe. Du tænker på, hvordan er det muligt. Nå er det simpelt, alt hvad du skal gøre er at åbne filen, som du vil beholde som dekomprimeret og gå tilbage til det fjerde trin, hvor du kan fjerne markeringen eller afkrydse feltet “komprimer indhold … plads” og klikke på OK. Ved at gøre det har du en ukomprimeret fil og komprimerede filer i samme mappe.

Nu kan du tænke dig, hvornår bruger jeg denne NTFS-komprimering. Det anbefales at sikkerhedskopiere filer, som du ikke åbner ofte. Fordi oftere du komprimerer og dekomprimerer mappen, du ender med at bære den ud, så er du mere tilbøjelig til at have filerne gemt og spredt i forskellige rum. Så det foreslås, at du bruger NTFS-komprimering på dokumenter, som du ikke bruger mest konti eller mapper af fortid, der er vigtige, men ikke bruges ofte.

Mens du gør alt dette undertiden kan det blive lidt vanskeligt, eller hvis du har travlt, og du ender med at formatere en NTFS-partition, så ikke panik. Disse ting sker og heldigvis er der en løsning på det. Bare gå videre og læs godt hvordan man unformat en formateret NTFS-partition.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply