Igangværende Reparation af den Igangværende Sektor Optælling og Data Opsving fra HDD

Nuværende ventende sektorantal S.M.A.R.T. parameter er en kritisk parameter, der angiver det aktuelle antal af ustabile sektorer på din harddisk. Den rå værdi af denne attribut fortæller os om antallet af sektorer, der venter på at genoprette. Hvis nogle af disse sektorer læses med succes, falder værdien. Hvis der stadig vises fejl under læsning af en sektor, prøver harddisken at gendanne dataene, overføre dem til det reserverede diskområde og markere dette område som omappet.

Bemærk, at det er en kritisk parameter, og en stigning i denne værdi kan føre til kørselsfejl. Det anbefales at gå til backup af data og hardwareudskiftning. Opbevar heller ikke nye data på disken.

Kør check-disk og se, om nummeret ændres. Komplet formatering af dit drev omformer også alle de dårlige sektorer. Du skal dog have en sikkerhedskopi af alle data, inden du går til et format.

Data Opsving fra HDD ved hjælp af Remo Recover-software

Hvis du mistede data på grund af tilstedeværelsen af mange dårlige sektorer på drevet, kan du stadig gendan data fra hard disk med Remo Recover-software.

Softwaren scanner hele drevet efter dårlige sektorer. Det opretter et diskbillede af drevet ved at omgå alle de dårlige sektorer og gendanner derefter data fra dette billede.

Denne harddiskgendannelsessoftware fungerer også mistet partitiongendannelse fra SSD i få enkle trin. Alt hvad du skal gøre er at downloade softwaren, følge instruktionerne på skærmen og få alle dine data tilbage på få minutter!

Remo Recover kan også gendanne alle de mistede, slettede, formaterede eller omformaterede data på din harddisk.

Der er tidspunkter, hvor din harddisk ikke registreres af computeren, og du ikke får adgang til data inden for den. Du kan stadig gendanne data fra uopdaget harddisk ved hjælp af Remo Recover datagendannelsesværktøj.

Hvis du havde formateret din harddisk og geninstalleret operativsystemet, kan Remo Recover stadig gendanne data. Filsystemerne, der understøttes af softwaren, inkluderer FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 og ExFAT.

Softwaren fungerer på alle versioner af Windows og Mac-operativsystemer.

Igangværende Reparation af den Igangværende Sektor Optælling og Data Opsving fra HDD was last modified: maj 4th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*