Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Ikke i Stand til at Oprette en Forhånds Opsætning af Volumen APFS

Pre-boot volume er et rum til operativsystemet inden installationen. Lydstyrken fungerer som et mellemrum eller et kommunikationsmedium til installation mellem macOS High Sierra og det nye APFS (Apple File System).

Fejlen “Kunne ikke oprette en Pre-Boot-lydstyrke til APFS-installation” opstår, når en Mac-bruger forsøger at slette deres eksisterende macOS og geninstallere macOS High sierra på grund af forskellige årsager som opgradering osv.

Hvis du finder fejlen på skærmen siger du “ikke i stand til at oprette en forhånds opsætning af volumen apfs” under geninstallationsprocessen af High Sierra er det vigtigt at vide, at denne fejl ikke kun påvirker geninstallationen, men også de data, der findes i lydstyrken. Under dette geninstallationsscenarie er dine data, der findes på macOS, utilgængelige.

Mistet vigtige data fra din macOS? Remo Recover er en avanceret software, der er tilpasset til hurtig og nem gendannelse af data fra Mac OS X, High Sierra, Mojave, Catalina osv. Inden for få klik vil dataene blive gendannet med den mest forenklede metode.

free-download-for-mac
For det første, lad os forstå, hvorfor høj sierra-installation er stoppet, og hvordan vi løser denne fejl.

Could not create Pre-Boot Volume for APFS install

Hvad handler fejlen om? Årsager til “Kunne ikke oprette en Pre-Boot-lydstyrke til APFS-installation”

Fejlen “Kunne ikke oprette en Pre-Boot-lydstyrke til APFS-installation” understreger, at APFS ikke genkender den Pre-Boot-lydstyrke, der kræves for at starte geninstallationsprocessen.

Pre-Boot-systemet vil ikke være i stand til at installere macOS High Sierra på grund af APFS, dette sker normalt, fordi Apple File System ikke synkroniseres med Pre-boot-lydstyrken, som er mediet til installation (Pre-Boot Execution Environment). Dette medfører et scenario kaldet Bloker ikke – synkronisering.

På grund af dette mislykkes macOS High Sierra igen, og fejlen vises “Kunne ikke oprette en Pre-Boot-lydstyrke til APFS-installation”. Denne fejl påvirker de data, der findes i din Mac-lydstyrke. Alle de data, der er til stede i lydstyrken, går tabt eller går ud over adgangen.

Løsning til “Kunne ikke oprette en pre-boot-lydstyrke til APFS-installation”

For at løse fejlen og installere High Sierra. Følg nedenstående procedurer for at reparere ikke i stand til at oprette en forhånds opsætning af volumen apfs. Men i en af disse situationer er dine data, der findes på drevet, tilbøjelige til at miste tab, da de uundgåelige løsninger involverer sletning af Mac-volumen.

1.       Sletning af lydstyrke og geninstallation af macOS High Sierra

Sletning af lydstyrken og geninstallation kunne løse problemet med “Kunne ikke oprette en Pre-Boot volume for APFS installation” fejl

  • Gå ind i gendannelsestilstand:Genstart din Mac, og mens systemet genstarter, kan du fortsætte med at trykke på CMD + R, indtil et Apple-logo ses.

Could not create Pre-Boot Volume for APFS install

  • Når logoet er set, kan brugeren se hjælpemenuen. Mac viser dig bestemte volumener, vælg diskværktøj i alle drev på mac. Vælg derefter det interne drev, og klik på slet for at slette drevet. Efter sletning, luk værktøjet.

Could not create Pre-Boot Volume for APFS install

  • Send efter trin 2. Brugeren har to muligheder. Følg en af metoderne for at geninstallere High Sierra.
    • Åbn Diskværktøj igen, vælg det interne drev, der normalt kaldes som, og formater det som “Mac OS Extended”. Derefter kan du geninstallere macOS.
    • Eller du kan slukke for Mac’en og derefter genstarte den ved at holde nede Option/ALT + Command + Rtaster for at gå ind i Internetgendannelsestilstand. Vælg Diskværktøj. Hvis du ser et drev, skal du omformatere det som Mac OS Extended og navngiv det Macintosh HD. Hvis ikke, skal du oprette et drev og formatere det som “Mac OS Extended“. Derefter kan du afslutte Diskværktøjet og klikke på Geninstaller macOS.

Ved at slette drevet fjerner du APFS-systemet, der forårsager fejlen, så du er i stand til at geninstallere macOS. Hvis metoden ovenfor ikke fungerer, kan du prøve den næste.

Har du mistet vigtige filer på grund af sletning og geninstallation af macOS High Sierra? Remo Recover er programmeret med en avanceret scanningsmotor, der kan scanne sektor for sektor for at hente alle de data, der er mistet under geninstallationsprocessen, hvilket gør gendannelsen prisværdig. Det kan let gendanne data, SSD, USB, eksterne, SD og flytbare drev.

free-download-for-mac

2.       Gå direkte ind i Internetgendannelsestilstand (Online softwareløsning af mac)

  1. Når dit Mac OS genstarter, skal du trykke på CMD + R + ALT for at sætte det i Internetgendannelsestilstand.
  2. Vælg derefter Wi-Fi og gå ind i hjælpemenuen. Klik på “Geninstaller macOS”. Denne mulighed installerer det originale operativsystem på din Mac. Hvis du stadig har brug for High sierra, kan du gå til apple store og opdatere OS.

Gendan data, der er mistet under ikke kunne forhåndsstartvolumen for APFS-fejl:

Sletning af volumen resulterer i sletning af dine data til stede i macOS. Begge ovennævnte metoder kan reparation ikke i stand til at oprette en forhånds opsætning af volumen apfs. Hvis brugeren ikke har en sikkerhedskopi af de eksisterende data på Cloud eller et backup-drev, mistes de eksisterende data på din Mac-harddisk på grund af geninstallationsprocessen.

Du kan nemt gendanne dine mistede data med Remo Recover Mac-værktøj. Dataene kan gendannes med et par klik med Remo gendanne, fordi de data, der er utilgængelige eller mistede, ikke slettes helt og stadig ligger i den logiske hukommelse, indtil det respektive sted overskrives.

Remo Recover kan gendanne mere end 300 filtyper. Remo har en meget enkel brugergrænseflade, der vil gøre en nybegynder bruger komfortabel med applikationen. Kompatibel med alle mac-filsystemer som HFS, HFS +, HFSX og APFS.

free-download-for-mac

Ovenstående artikel om “Kunne ikke oprette en Pre-Boot-lydstyrke til APFS-installation” understreger løsningen på fejlen og de relevante datagendannelsesmetoder, gennem hvilke enhver nybegynder mac-bruger kan nærme sig dette scenarie. Det anbefales dog at tage en sikkerhedskopi, inden du udfører geninstallationen af macOS. Hvis du tilfældigvis ikke har en sikkerhedskopi, kommer Remo Recover godt med til gendannelse af data.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply