Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

IMAP eller MAPI; Hvilken er til dig?

IMAP eller MAPI

I 2015 var antallet af email-brugere over hele verden 2,6 mia. Det skønnes, at tallet ved slutningen af 2019 vil nå op på 2,9 mia. Fantastisk er det ikke? E-mails er blevet en vigtig måde at kommunikere og udveksle data på, og folk kan ikke forestille sig deres liv uden dem.

Men kender vi alle fakta om en email? Jeg gætter svaret er ‘nej’. Når det er sagt, er det allerførste, som vi bør være opmærksomme på, de forskellige protokoller, der kræves for at downloade e-mails. IMAP & MAPI er to sådanne internetprotokoller. I dette indlæg skal vi diskutere og konkludere, hvilken af disse protokoller du skal vælge og hvorfor.

 Begyndende med IMAP….

 IMAP står for protokollen til internetbeskedadgang. Det er en af ​​de internetstandarder, der er nødvendige for at modtage e-mails. IMAP blev oprettet i 1986 ved at tage hensyn til behovene hos en internetbruger af den moderne verden. Når en e-mail-klient af IMAP modtager en besked, hentes en kopi af meddelelsen fra sky på dit system, og der holdes også en kopi på skyen. Tanken bag dette var at give brugeren mulighed for at læse e-mails fra hvor som helst. IMAP synkroniserer postkassen mellem skyen og e-mail-klienten. Når en meddelelse slettes fra postkassen, vil kopien af ​​den, der findes på skyen, slettes samtidigt. E-mailsne gemmes på eksterne servere. Brugerne kan se og få adgang til dem ved at logge ind i forskellige e-mail-klienter og webmail. IMAP har gjort det muligt at bo i en verden, hvor e-mails kan tjekkes på mobiltelefoner, forskellige e-mail-klienter og webmail-interfaces. Der er dog en fangst, faktisk to. For det første, da posterne er gemt på en fjernserver, er postkassens størrelse begrænset. Det afhænger af den e-mail-tjeneste brugeren bruger. Hvis postkassen er fuld, kan der være problemer med at sende og modtage nye e-mails. Generelt bruges IMAP i kombination med SMTP-protokollen, således at e-mail-klienten ikke kun kan modtage, men også sende e-mails.

 Lad os se, hvad MAPI har at tilbyde…

MAPI blev oprettet og introduceret af Microsoft. E-mail-klienten ‘Microsoft Outlook’ anvender alle faciliteter på Exchange-serveren, herunder e-mail, kalender og delte adressebøger mv. På grund af MAPI-protokollen. MAPI gør det muligt for e-mail-klienten at kommunikere via Microsoft Exchange-serveren. Det er også i stand til at tilbyde, hvad IMAP tilbyder. Dvs. synkronisering af e-mails, kontakter osv. Med hjælp fra MAPI kan meddelelser fra skyen flyttes til en lokal fil på systemet. Filerne kaldes som .PST-filer. Det er en effektiv måde at få sikkerhedskopier af alle de vigtige e-mails. Nu er MAPI og Exchange begge produkter fra Microsoft; Virksomheder, der Hotmail eller har deres egne Exchange-mail-servere, har lov til at gøre brug af Exchange.

Endelig dom: Nu ved du, hvad der er IMAP- og MAPI-protokoller, og hvad hver enkelt af dem har at tilbyde. Summation, MAPI har en overhånd til den af ​​IMAP. IMAP er blot en e-mail-protokol, mens MAPI er en fuld groupware-protokol. MAPI udnyttes bedst, når MS Outlook bruges som e-mail-klient. Den standard Android mail-klient og iPhone er også “Exchange ActiveSync” (funktionen af ​​synkronisering af mails), der giver Hotmail-brugere mulighed for at bruge IMAP-stil cloudbaseret email.

Hvis du er interesseret her er hvordan du kan migrere data fra Outlook til en anden pc.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply