Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Installer Harddisken i Ekstern Kabinet

Undrer du dig over hvad du skal gøre med den gamle harddisk, du lige har fjernet fra din bærbare eller stationære computer? Nå, du kan bare beholde det som reserve, men installer harddisken i ekstern kabinet og at gøre det effektivt brugt som en bærbar enhed ville være en klog idé! Disse er gode til at sikkerhedskopiere dine filer, have et andet operativsystem at starte til eller bare for mere lagerplads.

Hvad skal du bruge?

  • En ekstern harddiskafskærmning
  • En skruetrækker

En trinvis guide forklarer hvordan installer harddisken i ekstern kabinet om det er en harddisk eller SSD!

Trin 1: Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du fjerne beslag og skruer fra harddisken.

Trin 2: Åbn caddie, Inateck FE2005-kabinettet, der er en værktøjsfri model, så det er et simpelt tilfælde at låse den op med kontakten, skubbe enden og indsætte i harddisken. Vær forsigtig med at skubbe harddisken på den rigtige måde op – se indad for at se retningen på SATA-porten.

Trin 3: Brug det medfølgende USB-kabel til at fastgøre kabinettet til din pc eller laptop.

Trin 4: Afhængigt af hvad der er på disken, vises den muligvis i Windows File Explorer og er klar til brug. Fordi vores disk var fra en Windows-bærbar computer, blev den formateret som NTFS og blev automatisk tildelt et drevbogstav.

Du kan behandle den som enhver harddisk, kopiere filer til den eller formatere den. Hvis du kun planlægger at bruge det med Windows, kan du lade det være formateret som NTFS, men det er bedst at bruge exFAT, hvis du vil forbinde det til andre enheder såsom set-top-bokse til videoafspilning.

Trin 5: Hvis det ikke vises i Windows Stifinder, skal du søge i Start-menuen efter Diskhåndtering og derefter kigge efter en disk med ikke-allokeret plads eller en disk uden et drevbogstav tildelt. Du kan derefter højreklikke på det og formatere det.

Hvad er en Ekstern Kabinet?

Dette er de caddies, der er billige og giver dig mulighed for at omdanne en intern harddisk til en ekstern, som du kan bruge til sikkerhedskopiering af filer eller endda til at vedhæfte til dit smart-tv, så du kan sætte programmer på pause eller optage dem.

Der er to hovedtyper – 3,5 tommer og 2,5 tommer. 3,5-tommers harddiske bruges hovedsageligt på stationære pc’er, mens 2,5-tommers diske bruges i bærbare computere. Laptop-harddiske varierer i tykkelse (enten 7 mm eller 9,5 mm), så sørg for, at din valgte caddy har nok højde indeni til at rumme din disk.

Og de fleste harddiske bruger det moderne SATA-stik, men ældre harddiske har IDE-stik med to rækker guldfarvede ben. Så sørg for at købe et kabinet, der er kompatibelt med dit drev.

Er USB-C kabinet til rådighed?

Ja! USB-C-porte bliver langsomt standarden, og du finder dem på de nyeste pc’er og bærbare computere inklusive den nye MacBook. Og USB-C-forbindelsen på denne caddy kan fungere med op til 5Gb / s eller 625MB / s, men den begrænses af den harddisk, du sætter inde i den.

“Hvis du ønsker at gendan mistede filer efter USB format, du kan gøre brug af Remo-datagendannelsessoftware og få arbejdet gjort i få enkle trin.”

Det er dog nemt at installere dit drev. Som før skal du kontrollere, at du indsætter den rigtige vej rundt, kontrollere orienteringen af SATA-forbindelsen. Du kan derefter bruge det medfølgende USB-C til USB-C-kabel til at slutte det bærbare drev til USB-C-porten på din pc. Ingen chauffører er nødvendige. Så vi kan sige, at det bare er en simpel plug and play-sag.

Så nu blev din gamle harddisk omdannet til en ekstern harddisk, som også kan bruges til at sikkerhedskopiere filer, vedhæfte til et tv og bruges som en bærbar enhed! Hvis du befinder dig i en situation, hvor din ekstern harddisk beskadiget og viser CRC fejl når du forsøger at få adgang til data fra det, skal du bruge Remo Data Recovery Software og løse problemet ved at gendanne data fra dit drev.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply