Interessante Fakta om harddisk

Harddiskindustrien er en af ​​søjlerne i den hurtigt voksende techno-verden. Mange af os kan komme over denne forespørgsel “Hvad sker der inden for en harddisk?” Svaret på ovenstående spørgsmål ligger nedenfor.

Der er overskrifter og magnetisk disk inde i harddisken. Overskriften bruges til at læse og skrive data i harddisken. De magnetiske diske fanger i spor og sektorer for at gemme dataene. Når data er skrevet på en harddisk, gemmes den i form af hash-tabeller og indekstabeller. Hash-tabellerne indeholder dataene i form af bit og byte. Og indekstabellen bruges til at omdirigere overskriften til det faktiske dataområde i hash-tabellerne.

Når en data slettes fra harddisken, rydder vi blot indekspegerne alene. De faktiske data forbliver i den interne harddiskhukommelse. Hvis du mener, at dine data er slettet sikkert fra din harddisk, er det forkert. De slettede data vil kun være sikre, når datahukommelsen er omskrevet af uønskede filer. Manuelt er det ikke muligt. Good Drive Wipe-software som Remo Drive Wipe kan beskytte dine slettede data fra genopretning af ondsindede brugere.

Nogle ukendte fakta om harddisk:

  • Harddiske er kategoriseret ud fra den teknologi, der bruges i den og ikke baseret på dens størrelse. Nogle af dem er SCSI, SATA, SSD og SSHD
  • I modsætning til SCSI og SATA bruger SSD ikke magnetiske drev eller elektroemekaniske komponenter til at gemme data i dem, selvom de bruger integrerede kredsløb til at gemme data i dem.
  • Før SSD-opdagelsen hjalp nanoteknologien med at opbygge store harddiske. Det kan tage et par måneder at skrive interne minder til magnetdiskene.
  • Næste generationens harddiske kaldes Solid State Hybrid Drives (SSHD), som er en kombination af traditionel harddisk og SSD. SSHD’en har større bufferstørrelse og ultrahastigheds flashhukommelse for at hente og skrive data mere effektivt på magnetdiske.
  • Mest af alt en fælles myte drejer sig om, at en intern harddisk til bærbar computer ikke kan bruges som et alternativ i stationær pc. Det er forkert! Bærbar intern harddisk og SSD kan også bruges i stationær pc ved hjælp af passende stik og konvertere.
  • En harddisk med N partitioner vil tage meget tid at initiere og indlæse end en harddisk med kun en enkelt partition.

Der er næsten 200 harddiskproduktionsvirksomheder, der anslås, da det først blev opdaget. Mange virksomheder overlevede, og nogle af dem undlod at overleve i den daglige overlevelse af de hårdeste. De store virksomheder benyttede sig af denne situation og erhvervede de små, men oprørende virksomheder.

Nogle af opkøbene er givet her. Seagate erhvervede kontroldata, conner, Maxtor, Samsung, Lacie, miniscribe, quantum og plus. Western digital-ejede sener, Hitachi og IBM. Og Toshiba fik Fujitsu, Hitachi og IBM. Købet betyder ikke at eje hele virksomheden. Opkøbene henviser til at få kopi til at skrive til bestemte teknologier og bruge dem i deres produkt. Seagate teknologier øverst rækkefølgen i harddisk race.

Er det ikke nogle af de interessante fakta om harddiske. Men vi var kun begrænset til dets brug, det lagrer vores data. Jeg vil gerne foreslå dig en interessant software, som jeg kom over for nylig, som giver Harddisk gendannelse – Remo Recover Windows Pro. Det vil være nyttigt for dig, hvis du mister dine harddiskdata på et eller andet tidspunkt.

 

Interessante Fakta om harddisk was last modified: december 4th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*