Internet Gendannelse Mac

Mac-gendannelsestilstand er en livredder under kriser. Afhængigt af typen af krise kan du vælge mellem fire tilgængelige muligheder i Mac-gendannelsestilstand. der kan være nogle komplikationer, der kan løses ved normal gendannelsestilstand, men det har sit eget sæt begrænsninger. Hvis der er en mulighed, der kan komme til nytte uanset sværhedsgraden af problemet, er det Mac…

Mac-gendannelsestilstand er en livredder under kriser. Afhængigt af typen af krise kan du vælge mellem fire tilgængelige muligheder i Mac-gendannelsestilstand. der kan være nogle komplikationer, der kan løses ved normal gendannelsestilstand, men det har sit eget sæt begrænsninger. Hvis der er en mulighed, der kan komme til nytte uanset sværhedsgraden af problemet, er det Mac Internet-gendannelsestilstand. Lær hvorfor Mac internetgendannelsestilstand er afgørende, og lad os diskutere, hvordan du bruger internetgendannelsestilstand på Mac.

Hvad er Internet Gendannelse Mac?

Internetgendannelsestilstand er helt anderledes sammenlignet med Mac-gendannelsestilstand. Hver Mac har en udpeget gendannelsespartition på 650 MB, som er helt uafhængig af de andre drev.

Derfor i tilfælde af korruption eller utilgængelighed af Mac kan vi gøre brug af Mac-gendannelsestilstand og geninstallere macOS eller gendanne fra tidsmaskinesikkerhedskopien for at løse ethvert problem i operativsystemet. For at komme ind i gendannelsestilstand skal du trykke på “kommando + R” -knapperne, mens Mac genstarter. Du vil se følgende muligheder:

  • Gendan fra en sikkerhedskopi af en tidsmaskine
  • Geninstaller macOS
  • Få online hjælp
  • Diskværktøj

Når du vælger “Geninstaller macOS”, får du adgang til gendannelsespartitionen (650 MB), hvor der findes en ny kopi af macOS for at starte geninstallationsprocessen fra bunden. Bemærk, at denne proces sletter dine Mac- eller MacBook-diskenheder fuldstændigt, så vær forsigtig, når du bruger Mac-gendannelsestilstand.

Selvom gendannelsespartitionen er uafhængig, kan der være komplikationer, der kan beskadige hele din Mac-harddisk. I en sådan situation fungerer normal gendannelsestilstand ikke, og du vil sidde fast i en Mac grå skærm.

Det bedste ved Mac internetgendannelse er, at det kan fungere, selvom din Mac ikke starter. Og da internetgendannelse har direkte adgang til Apple-servere, fungerer det også, når gendannelsespartitionen er beskadiget.

Hvordan Adgang Internet Gendannelse Mac?

Generelt, når normal gendannelsestilstand ikke fungerer, fører Mac dig automatisk til internetgendannelsestilstand. Du vil også se en roterende klode, der betyder, at du sendes til internetgendannelsestilstand.

Hvis du manuelt vil starte internetgendannelsesfunktionen, skal du holde den nede Option + Command + R taster, mens du genstarter Mac. Vent til den roterende klode vises, og lad tasterne være. Senere vises en progressiv bjælke under det roterende klodsikon. Når den progressive bar er fuldt indlæst, vil du se macOS-hjælpevinduet med de samme muligheder som normal gendannelsestilstand på Mac eller MacBook.

  • Gendan fra sikkerhedskopiering af tidsmaskine
  • Geninstaller macOS
  • Få online hjælp
  • Skrivebordsværktøj

Internetgendannelsestilstand har adgang til Apple-serveren for at løse ethvert problem, så når du er i internetgendannelsestilstand, skal du forbinde det til enhver Wi-Fi- eller Ethernet-port.

Hvordan forbinder jeg min Mac til WIFI i gendannelsestilstand?

Når du er i internetgendannelsestilstand, i øverste højre hjørne, vil du se Wi-Fi-ikonet. Klik på Wi-Fi-ikonet, vælg dit netværk for at indtaste adgangskoden, og klik på opret forbindelse.

Hvad Kan du Gøre med Internet Gendannelse Mac?

Mac internetgendannelsestilstand har nøjagtigt de samme muligheder som normal gendannelsestilstand, men der er en forskel i funktionaliteten. For eksempel, når du vælger "Geninstaller macOS" i internetgendannelsestilstand, vil din Mac downloade den ældre version eller den macOS, der fulgte med Mac'en i løbet af købet.

For eksempel, hvis du købte en Mac med Mojave og senere opdaterede den til Catalina, vil geninstallation af macOS ved hjælp af internetgendannelsestilstand fuldstændigt slette alt på lagerdrevet og installere Mojave. Det er derfor, du skal komme dig Mac harddisk før du geninstallerer macOS. Du kan tage et lettelsens suk, da du kan opgradere den til Catalina efter installationen er fuldført.

Pro Tip:

Du kan oprette et Mac-bootbart drev, senere kan du bruge det samme bootbare drev og logge ind på Mac og gendanne vigtige filer. Sådan oprettes et bootbart drev ved hjælp af internetgendannelsestilstand.

Sådan oprettes et bootbart drev ved hjælp af Mac Internet Recovery Mode

For at oprette et bootbart drev skal du bruge et 12 GB eller større flashdrev og slutte det til din Mac. Start nu internetgendannelsestilstand, vælg "Geninstaller macOS" og klik på Fortsæt. Accepter alle vilkår og betingelser, og følg generelle trin, indtil din installationsopsætning beder dig om at vælge et lagerdrev.

Du får vist meddelelsen "Vælg den disk, hvor du vil installere macOS". Vær forsigtig, og vælg pennedrevet eller det eksterne lagerdrev, du har tilsluttet. Når du har valgt USB-flashdrevet, skal du klikke på næste og vente på, at installationen er afsluttet.

Når du har oprettet det bootbare drev, skal du genstarte din Mac, mens du starter op i operativsystemet, vil Mac bede dig om at vælge fra hvilket drev du vil starte i macOS. Vælg det bootbare drev for at logge på din Mac. Og nu kan du prøve at få adgang til dataene.

Internet Recovery Mac fungerer ikke? Dette kan være grunden til, hvorfor?

Generelt kræver internetgendannelsestilstand en certificeret internetforbindelse, der accepterer WAP, WEP og 802.1 IP eller internetprotokoller. Typisk accepterer enhver hjemmeinternetforbindelse alle de førnævnte protokoller. Men hvis du bruger en proxy- eller PPPoE-forbindelse, vil internetgendannelse ikke fungere. Derfor, hvis internetgendannelsestilstanden på Mac ikke fungerer, skal du en gang bekræfte forbindelsen eller prøve at oprette forbindelse til et andet netværk.

Hvor lang tid tager internetgendannelse?

Det afhænger af din internetforbindelse; internetgendannelsestilstand kræver en højhastigheds bredbåndsforbindelse.