Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Kæmper Mod Datatyveri

Den nylige massive datahøstingsskandale fra Cambridge Analytica, og at Facebook-brugerdata ikke blev håndteret ved hjælp af et personlighedsquiz-program, havde chokeret os alle. Oplysningerne fra over 87 millioner Facebook-brugere blev mangelfuldt behandlet af organisationen og brugt til valgformål. Disse stjålne poster blev derefter brugt til at målrette bestemte vælgere med annoncer og sociale medieindlæg i håb om at påvirke deres beslutninger ved valgurnen.

Dette er ikke kun tilfældet med onlinedata, dine data gemt offline er heller ikke sikre.

I denne voksende æra med cyberkriminalitet er det en vanskelig opgave at beskytte dine data.

Datatyveri er et voksende problem for individuelle brugere, store virksomheder og organisationer. Datatyveri forekommer både uden for og inden for virksomheder, og det er alt andet end let at reducere risikoen for indvendigt datatyveri.

Hvad sker der med dine data, når datatyveri er sket?

Hvordan forekommer datatyverier? & Hvordan beskytter du dine ubrugte data?

I det følgende af denne artikel skal vi se på statistik over datatyveri over hele kloden. Og vi vil diskutere måder at gøre det på kæmper mod datatyveri med lethed.

Datatyveri: EN FÆLLES katastrofe

Datatyveri har været almindeligt siden de sidste par år, og udnyttelse af bruger- og firmadata har været mere som en katastrofe. Følgende statistik over dataovertrædelser viser kilden til disse datatyverier.

Cirka 72% af datatyverierne fandt sted fra en ondsindet outsider, 18% skyldtes utilsigtet tab eller på grund af menneskelige fejl, 9% af disse tyverier stammede fra ondsindede insidere og resten fra ukendte kilder.

Ifølge databreaches.net og Idtheftcentre blev næsten 9.727.967.988 poster stjålet indtil nu ved hjælp af datatyveri.

Disse dataovertrædelser retter sig mod mange brancher såsom virksomheder, regerings-, uddannelses-, medicinske- og banksektorer. De fleste af disse overtrædelser skyldtes hacking, phishing og onlinesvindel.

Det enorme antal rapporter blev stjålet offline med forskellige medier såsom mistede drev, menneskelige fejl, ikke-sikre netværk osv.

Følgende diagram viser det stigende antal dataovertrædelser, der har påvirket hver branche indtil 2017.

Selvom vi ikke kan gøre meget for at forhindre online datatyveri, kan vi tage forsigtighedsmetoder og implementere trin for at kontrollere det.

Men de data, der er gemt offline, stjæles også på grund af forskellige indvendige job såsom mistet eller stjålet lagringsenhed, dårlig sikkerhed, malware osv.

Trinene til forebyggelse af datatyveri er beskrevet i resten af artiklen.

UNDGÅ DATA Tyveri:

Nedenfor er der vist 5 trin, som du kan kontrollere datatyveri op til et omfang.

  1. Sikker følsomme kundedata.

Opbevaring af papirfiler og flytbare lagerenheder, der indeholder følsomme oplysninger på et sikkert sted, når de ikke er i brug, vil hjælpe. At give medarbejdere adgang til kun de oplysninger, de har brug for for at udføre deres job, er en god måde at sikre dine data på.

  1. Bortskaf følsomme data korrekt.

Ødelæg dokumenter, der indeholder følsomme data, inden genbrug eller bortskaffelse. Fjern alle data fra computere og lagerenheder, før du bortskaffer dem.

  1. Brug adgangskodebeskyttelse.

Adgangskode til beskyttelse af dine forretningscomputere, netværksadgang og konti er et godt trin i at forhindre datatyveri. Udstyr medarbejdere med et unikt brugernavn og en god adgangskode, der opdateres med jævne mellemrum.

  1. Beskyt mod vira og ondsindet kode.

Installer og brug antivirus- og antispyware-software på alle dine forretningscomputere. Åbn ikke vedhæftede e-mails eller andre downloads, medmindre de kommer fra en betroet kilde. Hold dig opdateret med den nyeste antivirus-software, og du kan forhindre datatyveri op til et omfang.

  1. Sikker adgang til dit netværk.

Brug af en firewall forhindrer ondsindede outsiders i at få adgang til data på dit netværk. Aktivér dit operativsystems firewall, eller køb en pålidelig firewall-software. Tillad kun fjernadgang til dit netværk via et korrekt konfigureret Virtual Private Network (VPN).

Hvis du har et Wi-Fi-netværk til din arbejdsplads, skal du sørge for, at det er sikkert, krypteret og skjult, så dets SSID ikke kan afhentes af udenforstående.

Med ovenstående nævnte 5 trin kunne du det forhindre datatyveri op til et vist omfang. Og hvad nu med dine data på dine gamle systemer eller lagerenheder. Er det ved at slette dem for evigt at holde dem væk fra at blive stjålet? Vi vil undersøge det i resten af artiklen.

DATA tyveri fra opbevaringsenheder og forebyggelse

Ifølge en rapport fra IDtheftCentre havde det amerikanske militær mistet data om 76 millioner veteraner, inklusive deres personnummer, tilbage til 1972. Problemet involverer en defective hard drive agenturet havde sendt tilbage til sin leverandør til reparation og genanvendelse uden først at ødelægge dataene.

Ovenstående hændelse kan også ske med dine data og lagerenheder. Det er et stort problem at sikre, at dine data er sikre.

Salg eller bortskaffelse af en pc eller en lagerenhed eller et medium skaber en alvorlig trussel. Men bare sletning af dit drev eller enheder sletter ikke dine data helt, der er mange tredjepartsapplikationer tilgængelige i dag, hvor dine slettede data let kan gendannes inden for få minutter.

For at slette dine data permanent fra ethvert drev, kan du bruge hjælp fra en pålidelig software designet til dette specifikke formål.

REMO DRIVE WIPE er et af de mest pålidelige værktøjer specifikt lavet til dette formål. Brugeren kan downloade og køre appen og derefter vælge det specifikke drev til sletning.

Remo Drive Tør sletter drevdataene permanent, således at ingen gendannelsessoftware nogensinde kunne hente dine data. Værktøjet fjerner følsomme data fuldstændigt fra din harddisk eller logiske drev ved at overskrive dem flere gange med omhyggeligt udvalgte datafskærmningsmønstre og forskellige internationale diskenhedsstandarder

Således kan du undgå lagerenhed datatyveri med hjælp fra Remo Drive Wipe.

Med alle metoderne i denne artikel implementeret på det rigtige tidspunkt, kunne enhver bruger eller virksomhed beskytte sig selv mod det voksende antal datatyverier.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply