Kan du ikke Finde din Outlook PST-fil? Her er hvordan du kan

Ikke alle ved, at Outlook gemmer alle meddelelser, kalender og andre dataelementer lokalt på computeren i en PST-fil. Men at finde den PST-fil er ikke let. Hvis du er en Outlook-bruger og ikke kan finde din PST-fil her, er det trin for trin-vejledning om, hvordan du finder PST-filplacering på din computer.

Om PST-fil

Hvis du har brugt Outlook i mindst en måned, ville du have hørt om PST-filen. PST – personlig opbevaringstabel, er et filformat, som Outlook bruger til at gemme kopier af postkasse, kalenderhændelser, kontakter og mere på din computer. En PST-fil bruges generelt til arkivering af gamle e-mails eller som backup.

Du kan også høre om OST-filer, der ligner en PST-fil, men bruges normalt som offline-lagring af e-mail. Det hjælper med at holde synkroniseret kopi af serverdataene. Så almindelig POP3 eller IMAP-konto bruger PST-filen til at gemme Outlook-data, mens Exchange-kontoens kan bruge begge.

Sådan finder din Outlook-datafil (PST)?

Placeringen af PST-filen adskiller sig fra den forskellige version af Outlook. Men du kan nemt finde den aktuelle PST-fil ved at bruge Outlook selv.

Før det, lad mig liste ud af standardplaceringen af PST-filen. Som standard gemmes PST-filen i brugerens mappe uanset hvilken Windows-version du bruger. For at finde alle PST-filtypene, skal du indtaste følgende post i adresselinjen eller CMD-kommandoen.

Til Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10 ->

Drev:\Brugere\%brugernavn%\AppData\Local\Microsoft\Outlook\

Til Windows XP ->

Drev:\Dokumenter og indstillinger\bruger\Lokale indstillinger\Programdata\Microsoft\Outlook

Hvis du ikke kan se Outlook-datafilen på disse steder, her er en detaljeringsproces for at finde .pst-filen fra Outlook, som afhænger af den Microsoft Outlook-version, du bruger.

Til Outlook 2007 eller tidligere versioner

Åbn ” Filmenu” og vælg “Data File Management”,

Til Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016

Gå til ”Filer fanebladet

Klik derefter på “Kontoindstillinger”, og det vil vise vinduet Kontoindstillinger

Derefter skal du klikke på fanen “Datafiler”, som vil vise Outlook-datafiler, du har.

Bemærk: Hvis du har mere end en konto, vises den i henhold til antallet af konti.

Enten kan du vælge at se indstillinger for hver fil, eller du kan vælge “Åbn filplacering” for at åbne Outlook-datapappen

Til Hotmail-konti kan det vise sig, at de ikke er tilgængelige. Og til sidst gennemse den Outlook-data mappe, du vil se.

Konklusion

Nå ved at vide det nøjagtige sted i Outlook PST-filen kan hjælpe dig på mange måder. Hvis du har brugt Outlook i årevis, så kan din PST-fil være vokset så stor, at den kan bremse Outlook eller måske vise ukendte fejl. Med lidt mere viden om Outlook-datafiler kan du selv løse de fleste af problemerne. Og i tilfælde af at du kommer i problemer som Outlook, er datafiler ikke tilgængelige, beskadige eller beskadigede. du kan bruge PST Reparation Værktøj Det vil hjælpe dig med at løse de fleste af Outlook-problemer.

Kan du ikke Finde din Outlook PST-fil? Her er hvordan du kan was last modified: december 4th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*