Hvordan Finde Outlook Datafil?

Vi ved ikke alle, at Outlook gemmer alle meddelelser, kalendere og andre dataelementer lokalt på computeren i en PST -fil. At kende Outlook PST -filplacering er meget vigtigt, da det kan være praktisk, mens vi flyt Outlook til ny computer.

Men at finde den PST -fil er ikke let. Hvis du er en Outlook -bruger og ikke kan finde din PST -fil, er her en trinvis vejledning i, hvordan du finder PST -filplacering på din computer.

Hvad er PST Fil

Hvis du har brugt Outlook i mindst en måned, ville du have hørt om PST -filen. PST – personlig opbevaringstabel, er et filformat, som Outlook bruger til at gemme kopier af postkasse, kalenderbegivenheder, kontakter og mere på din computer. En PST -fil bruges generelt til arkivering af gamle e -mails eller som backup.

Du hører muligvis også om OST -filer, der ligner en PST -fil, men generelt bruges som offline lagring af e -mail, det hjælper med at beholde en synkroniseret kopi af serverdataene. Så standard POP3- eller IMAP -konto bruger PST -fil til at gemme Outlook -data, mens Exchange -konto kan bruge dem begge.

Hvordan Finde Outlook Datafil (PST)?

Placeringen af PST -filen adskiller sig fra den forskellige version af Outlook. Men du kan let finde den aktuelle PST -fil ved at bruge selve Outlook.

Før det lad mig angive standardplaceringen for PST -fil. PST -filen gemmes som standard i mappen Brugere uanset hvilken Windows -version du bruger. For at finde hele PST -filen skal du skrive følgende post i adresselinjen eller CMD -kommandoen.

Til Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows 10:

Drive:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Outlook

Til Windows XP:

Drive:\Documents and Settings\ Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\

Hvis du ikke kan se Outlook -datafilen på disse steder, er her en detaljeret proces til at finde .pst -fil fra Outlook, som afhænger af den Microsoft Outlook -version, du bruger.

Til Outlook 2007 eller tidligere versioner

Åbn den File Menu og vælg Data File Management

Til Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016

  1. Gå til File fane

PST-location1

  1. Klik derefter på Account settings, yderligere viser det vinduet Kontoindstillinger

PST-location2

  1. Klik derfra derfra Data Files fane, der viser Outlook -datafiler, du har.

Bemærk: Hvis du har mere end én konto, vises den i henhold til antallet af konti.

  1. Enten kan du vælge at se indstillinger for hver fil, eller du kan vælge Open File Locationfor at åbne Outlook -datamappen

PST-location3

For Hotmail -konti kan det vise, at de ikke er tilgængelige. Og til sidst skal du gennemse den Outlook -datamappe, du vil se.

Konklusion

Godt at kende den nøjagtige placering af Outlook PST -fil kan hjælpe dig på mange måder. Hvis du har brugt outlook i årevis, er din PST -fil muligvis vokset så stor, at den kan bremse Outlook eller vise ukendte fejl. Med lidt mere viden om Outlook -datafiler kan du løse de fleste problemer selv. Og hvis du skulle komme i problemer, f.eks. Outlook -datafiler ikke er tilgængelige, beskadigede eller beskadigede; du kan bruge Remo PST reparationsværktøj det hjælper dig med at løse de fleste af Outlook -problemer.

Hvordan Finde Outlook Datafil? was last modified: oktober 22nd, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*