Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Kan ikke Slette på SD Kort

Ud af alle problemerne på SD-kort skal dette være det mest ukendte. Denne fejl er ikke en kritisk fejl, men det kan være et tegn på, at noget kritisk er på vej mod dig. Så hvis du nogensinde støder på denne specifikke fejl, hvor du ikke kan slette filer på SD-kort, uden yderligere grund skal du bare tage en sikkerhedskopi af hele dit SD-kort. Da forsøg på at rette sådanne fejl potentielt kan føre til datatab, sikrer dette, at dine data er sikre. Når sikkerhedskopien er ordnet, gå videre til næste afsnit, der forklarer, hvorfor du ikke kan slette filer fra dit SD-kort.

Hvorfor kan ikke Slette på SD Kort?

Generelt betyder denne fejl ikke noget alvorligt, og det er mest relateret til skrivebeskyttelse på SD-kortet som f.eks

  • Skrivelås-hak på SD-kort er aktiveret
  • Attributter til skrivebeskyttelse er aktiveret
  • Skrivetilladelse er deaktiveret

Inkompatible SD-kortdrev kan også være en årsag. I betragtning af det faktum, at næsten alle de seneste operativsystemer er integreret med alle de krævede drivere, kan det være den mindst egentlige årsag til fejlen.

Endelig kan fejlen i værste tilfælde opstå, hvis dit SD-kort er alvorligt beskadiget. Såsom virusangreb eller dårlige sektorer. Det er højst usandsynligt, at scenariet er, alligevel er der altid en mulighed. Dette er grunden til, hvis du støder på en situation, hvor du kan ikke slette billeder på SD kort, har altid den bedste SD-kortgendannelsessoftware ved hånden for at gendanne dataene.

Dette er de eneste mulige scenarier, selvom du ikke kan slette filer fra et SD-kort på Mac. I de kommende sektioner finder du de nemmeste metoder til at rette fejlene.

Deaktiver Skrivebeskyttelse på SD Kort

Generelt for at deaktivere skrivebeskyttelsen skal du bare skubbe låsen på SD-kortet. På hvert SD-kort nævnes det tydeligt, hvilken retning det skal glides for at låse SD-kortet op. Dette er en manuel metode, og der er også en anden måde, hvorpå et SD-kort kan låses op eller skrives beskyttet. Dette kan gøres ved hjælp af en kommandoprompt.

Deaktiver Skrivebeskyttelsesattributterne på SD Kortet

Hvis du skal deaktivere SD-kortattributterne ved hjælp af diskpart eller kommandoprompt, skal du være meget forsigtig. Fordi brug af diskpart er risikabelt; en forkert kommando kan oprette eller bryde dataene på SD-kortet. Hvilket er endnu en grund til, at du skal have en sikkerhedskopi eller software til gendannelse af SD kort hvis situationen gik ud af hånden.

Trin til at Deaktivere Skrivebeskyttelsesattributter på SD Kort

Åbn kommandoprompten, og indtast kommandoen “diskpart”, og skriv følgende kommandoer i den specifikke rækkefølge.

  • Liste disk
  • Vælg disknummer (i stedet for # skriv disknummeret. Husk også SD-kortstørrelsen, fordi kommandoprompten kun viser SD-kortstørrelsen.)
  • Attributdisk klar readonly

Disse kommandoer kan virke enkle at bruge, men diskpart-værktøj bruges også til at tvinge til at formatere SD-kortet, hvis SD-kortet ikke formateres. Dette er grunden til at du skal være forsigtig, når du bruger Diskpart. Brug af en forkert kommando kan derfor slette hele dit SD-kort. Ikke desto mindre, hvis du nogensinde har mistet en enkelt fil fra SD-kortet, kan du bruge Remo Recover til at gendanne data fra SD-kortet.

Bortset fra de skrivebeskyttede attributter eller skrivetilladelse, kan ikke sletning af filer på micro SD-kortfejl skyldes administratortilladelse. Du kan finde flere detaljer med hensyn til dette i næste afsnit.

Hvordan Løser jeg Ingen Tilladelse til at Slette fra et SD Kort?

En sidste grund til, at du ikke kan slette nogen filer fra SD-hukommelseskortet, kan være, fordi skrivertilladelsen er deaktiveret af brugeren. I sådanne tilfælde vil du bemærke en fejlmeddelelse.

For at løse det skal du bare aktivere skrivetilladelse på dit SD-kort. For at aktivere skrivetilladelse skal du logge ind på din computer ved hjælp af administratorkontoen. Hvis du ikke har administratorrettigheder, kan du ikke ændre det.

  • Gå til denne pc eller Windows File Explorer
  • Højreklik på SD-kortet, og få adgang til egenskaberne
  • Vælg fanen sikkerhed og vælg rediger (hvis du ikke er i en administratorkonto, vil den bede dig om en administratoradgangskode, hvilket er obligatorisk)
  • Det åbner tilladelser til SD-kortvinduet, her kan du markere afkrydsningsfeltet for skrivetilladelse.

Disse 3 metoder løser fejlen kan ikke kun slette filer, når SD-kortet er beskyttet ved hjælp af Windows.

Hvordan Reparerer kan ikke Slette på SD Kort på Mac

Desværre er der på Mac ingen specifik metode til at rette fejlen og kan ikke slette filer på SD-kort. Derudover er der ingen måde, du kan fjerne skrivebeskyttelse på et SD-kort ved hjælp af en Mac. Selvom du får adgang til oplysningerne fra Apples vidensbase, slettes de leverede oplysninger bare fra SD-kortet ved hjælp af MS-Dos.

I betragtning af at sletning af SD-kortet forårsager et katastrofalt datatab, anbefales det ikke. Så for en mac-bruger at reparation kan ikke slette på SD kort Mac ved hjælp af en Windows-computer. Under alle omstændigheder, hvis du nogensinde gik videre og faktisk slettede dataene, er den eneste måde, du kan gendanne de slettede filer på, ved hjælp af Remo-datagendannelsessoftware. Remo er udviklet under intense testscenarier og er en af de stærkt foreslåede software til at gendanne data fra beskadiget eller beskadiget SD-kort.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply