Kend Hvordan man Importerer en OST-fil i Microsoft Outlook

Jeg var nødt til at genskabe min Outlook-profil og har derfor brug for adgang til mine Outlook-data. Jeg har dog ikke adgang til netværket. Hvordan åbner eller importerer jeg min gamle OST-fil i min nye Outlook-profil? Dette er hvad der sker, når du genskaber din Outlook-profil. Desværre er der ingen indbygningsfeature tilgængelig til import af…

Jeg var nødt til at genskabe min Outlook-profil og har derfor brug for adgang til mine Outlook-data. Jeg har dog ikke adgang til netværket. Hvordan åbner eller importerer jeg min gamle OST-fil i min nye Outlook-profil?

Dette er hvad der sker, når du genskaber din Outlook-profil. Desværre er der ingen indbygningsfeature tilgængelig til import af OST-fil som din PST Import / Export-funktion; Derfor skal det gøres manuelt. Faktisk er disse OST-filer, der er Offline Outlook-datafilen, der hjælper dig med at få adgang til dine e-mails og andre Outlook-data, selvom internetforbindelsen er lav.

Så snart du oprindeligt konfigurerer eller genskaber programmet for at oprette forbindelse til en e-mail-konto, opretter Microsoft Outlook-applikationen automatisk en OST-fil eller offline-mappefilen. Denne OST-fil gemmer en kopi af din postkasse og lader dig få adgang til din mail, selvom du ikke har forbindelse til internettet. OST-filer gemmes altid i deres standardplacering, så at importere en alternativ OST-fil, du placerer det bare i den standardplacering.

Nedenfor er de enkle trin involveret i import af OST-filen til din Microsoft Outlook-profil; læs videre for fuldstændig procedure:

  • Luk din Microsoft Outlook-applikation og sørg for, at den ikke kører
  • Klik på "Min computer" i menuen Start
  • Find nu OST-filens placering på din computer og vælg den. Afhængigt af Windows-versionen ændres din OST-filplacering:

I Windows XP: C:\Documents and Settings\brugernavn\Lokale indstillinger\Application Data\Microsoft\Outlook\ vejviser

I Windows Vista og Windows 7: C:\Brugere\brugernavn\AppData\Local\Microsoft\Outlook vejviser

  • Du navngav en gang til mappen "Outlook directory", find filen "ost"
  • Vælg blot, træk og slip filen "ost" til skrivebordet
  • Kopier nu den alternative (gamle) OST-fil, der skal importeres til denne "Outlook directory" -mappe
  • Derefter skal denne alternative OST-fil omdøbe til "ost"
  • Når du har åbnet Outlook-programmet, importerer den automatisk de nye OST-data og bruger den som den primære OST-fil.

Hvis du vil arbejde på PST-filer, der arbejder lidt på OST (det vil sige Offline-fil), så kan du endda gendannelse af ost til pst og importer derefter PST-filen til din Outlook-profil.

Således med ovenstående trin kan du nemt importere din OST-fil til din nye Outlook-profil. Selvom de trin, der er involveret i denne proces, er nemme og enkle, er der behov for ekstra omhu ved import. Dette skyldes, at der er mange chancer, hvor din OST-fil kan blive ødelagt under kopiering; dette ville lande dig i nødlidende situationer. I sådanne tilfælde kan du gøre brug af Remo Konvertere OST til PST software, der hjælper dig med at fastsætte den korrupte OST og konverterer den til PST-fil for at sikre sikker og nem adgang til dine Microsoft Outlook-data. Desuden er denne applikation praktisk for brugerne at guide hvordan reparere man OST filer efter korrupt på grund af virus og malware angreb og andre grunde.