Kend Hvordan man Importerer en OST-fil i Microsoft Outlook

Jeg var nødt til at genskabe min Outlook-profil og har derfor brug for adgang til mine Outlook-data. Jeg har dog ikke adgang til netværket. Hvordan åbner eller importerer jeg min gamle OST-fil i min nye Outlook-profil?

Dette er hvad der sker, når du genskaber din Outlook-profil. Desværre er der ingen indbygningsfeature tilgængelig til import af OST-fil som din PST Import / Export-funktion; Derfor skal det gøres manuelt. Faktisk er disse OST-filer, der er Offline Outlook-datafilen, der hjælper dig med at få adgang til dine e-mails og andre Outlook-data, selvom internetforbindelsen er lav.

Så snart du oprindeligt konfigurerer eller genskaber programmet for at oprette forbindelse til en e-mail-konto, opretter Microsoft Outlook-applikationen automatisk en OST-fil eller offline-mappefilen. Denne OST-fil gemmer en kopi af din postkasse og lader dig få adgang til din mail, selvom du ikke har forbindelse til internettet. OST-filer gemmes altid i deres standardplacering, så at importere en alternativ OST-fil, du placerer det bare i den standardplacering.

Nedenfor er de enkle trin involveret i import af OST-filen til din Microsoft Outlook-profil; læs videre for fuldstændig procedure:

  • Luk din Microsoft Outlook-applikation og sørg for, at den ikke kører
  • Klik på “Min computer” i menuen Start
  • Find nu OST-filens placering på din computer og vælg den. Afhængigt af Windows-versionen ændres din OST-filplacering:

I Windows XP: C:\Documents and Settings\brugernavn\Lokale indstillinger\Application Data\Microsoft\Outlook\ vejviser

I Windows Vista og Windows 7: C:\Brugere\brugernavn\AppData\Local\Microsoft\Outlook vejviser

  • Du navngav en gang til mappen “Outlook directory“, find filen “ost
  • Vælg blot, træk og slip filen “ost” til skrivebordet
  • Kopier nu den alternative (gamle) OST-fil, der skal importeres til denne “Outlook directory” -mappe
  • Derefter skal denne alternative OST-fil omdøbe til “ost
  • Når du har åbnet Outlook-programmet, importerer den automatisk de nye OST-data og bruger den som den primære OST-fil.

Hvis du vil arbejde på PST-filer, der arbejder lidt på OST (det vil sige Offline-fil), så kan du endda gendannelse af ost til pst og importer derefter PST-filen til din Outlook-profil.

Således med ovenstående trin kan du nemt importere din OST-fil til din nye Outlook-profil. Selvom de trin, der er involveret i denne proces, er nemme og enkle, er der behov for ekstra omhu ved import. Dette skyldes, at der er mange chancer, hvor din OST-fil kan blive ødelagt under kopiering; dette ville lande dig i nødlidende situationer. I sådanne tilfælde kan du gøre brug af Remo Konvertere OST til PST software, der hjælper dig med at fastsætte den korrupte OST og konverterer den til PST-fil for at sikre sikker og nem adgang til dine Microsoft Outlook-data. Desuden er denne applikation praktisk for brugerne at guide hvordan reparere man OST filer efter korrupt på grund af virus og malware angreb og andre grunde.

Default image
Remo Software
Articles: 191

Leave a Reply