Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Kender Hvordan Reparere Videoafspilning Urolig

Computere og mobiltelefoner er hovedårsagerne til, at folk har reduceret den tid, de bruger på biografer. Der er en eksponentiel vækst i antallet af mennesker, der ser film, serier og andre videoer lige på deres bærbare computere og telefoner.

Et uartigt videoafspilningsproblem kan ødelægge din videooverlevelsesoplevelse. Synes du ikke, det er meget vigtigt at have en god uafbrudt afspilning, mens du ser nogen videoer på din computer?

Svaret er et uomtvisteligt “ja”, og dette forklarer, hvorfor alle online streamingtjenester og filmproduktioner investerer mere på at levere en sømløs videoudgang i høj kvalitet. Denne artikel hjælper dig med at holde din videooverlevelse glat ved at hjælpe dig med at løse problematisk afspilning af videoafspilning.

Hvad er årsagerne til hakke eller ødelagte videoer?

Det siges, at en video er hakket, når den ikke kan afspille ordentligt. Der er mange mulige årsager bag dette fænomen, nogle af de mest almindelige indikationer på en urolig video er som anført nedenfor:

 • Problemer med lyd og video-codec
 • Korrupt eller beskadiget videofil
 • Forældede medieafspillere
 • Utilstrækkelige systemkrav til at afspille den tilsigtede videofil

Dette er de mest almindelige årsager bag en uartet videofil. Der er forskellige metoder til at løse dette problem. Alt sammen, hvis det er enkelt og let at implementere denne artikel, har alt forklaret dig detaljeret.

Metode 1: Sådan rettes ujævn videoafspilningsvideo ved hjælp af VLC medieafspiller?
Metode 2: Sådan repareres hakket videofil

Hvis du leder efter en mere automatiseret rettelse til urimelig videofilproblem. Det anbefales at gøre brug af en betroet MOV reparationsværktøj. Før du kommer til reparationsprocessen, skal du bruge enkle og gratis fejlfindingstrin ved hjælp af VLC-medieafspiller, som du kan finde i det følgende afsnit.

Remo Repair MOV er et meget efterspurgt videoreparationsværktøj med næsten en halv million downloads. Værktøjet er designet med en kraftig algoritme, der kan reparere beskadigede, beskadigede eller ikke-spillbare videoer uden besvær. Prøv softwaren til at løse din uklare videofil gratis.

Metode 1: Hvordan reparere videoafspilning urolig video ved hjælp af VLC medieafspiller?

Når du står over for ujævn videoafspilning, skal du sørge for, at du åbner videofilen i forskellige videospillere for at se, om den er den samme i enhver afspiller. Hvis videoen har problemer med at afspille i alle medieafspillere, kan det være, at dit system mangler den krævede behandlingshastighed til at afspille videoen.

Du kan ordne uklare videofiler ved hjælp af VLC-medieafspiller let. Du kan begynde fejlfinding ved at opgradere systemkonfigurationen. Desuden kan følgende trin også hjælpe med at løse ujævne videoproblemer ved at øge hastigheden:

 1. Aktivér hastighedstricks:
 • Åbn VLC medieafspiller, gå til Tools og vælg Preferences
 • Gå nu til Video Preferences og vælg alle præferencer
 • Klik på Video Codecs, Vælg FFmpeg og tjek Allow Speed Tricks
 • Save og genstart VLC

Ovenstående indstillinger alene kan ikke løse problematisk afspilning af videoafspilning, men det kan tage dig et skridt nærmere at benytte dig en afspilbar videofil. Det næste trin er at opdatere driverne på enheden.

 1. Opdater enhedsdriver:

Forældede enhedsdrivere kan være en af grundene til ujævn videoafspilning. Nogle gange er det bare at opdatere driverne for at løse dette problem. Følg nedenstående trin for at opdatere enhedsdriver og løse problemet med ujævn videoafspilning på din computer:

 • Gå til Device Manager, Vælg Sound, Video and Game Controller
 • Vælg den enhed, du vil opdatere, og klik på Update Driver Software
 • Genstart computeren.

Dette skal løse ujævn videoafspilning på din computer. Hvis du stadig står over for det uheldige problem, skal du overveje at reducere videoopløsningen og prøve at afspille den.

 1. Bekræft, at din computer opfylder minimumssystemkravet:

Dette er en vigtig del, du skal kigge efter på din computer. Computeren kræver en 2,4 Ghz-processor med mindst 4 GB RAM for at afspille videoer i høj opløsning. Derfor, hvis du prøver at afspille en HD-video eller en 4k-video, skal du sørge for, at dit system opfylder de minimale systemkrav.

Hvis du står over for problemet med ujævn videoafspilning på trods af at din computer opfylder ovennævnte specifikationer, er problemet ikke med din computer eller medieafspilleren. Problemet kan skyldes en ødelagt eller beskadiget videofil.

Metode 2: Hvordan reparere videofil urolig

Nu hvor du ved, at den uheldige videoafspilning skyldes en ødelagt eller beskadiget videofil, er det vigtigt, at du reparerer videofilen. Med så mange tilgængelige løsninger på Internettet, kan det være vanskeligt at vælge den rigtige til dig.

I denne artikel vil du blive orienteret om et prisbelønnet værktøj til videoreparation, der hjælper dig med at løse uklare videofilproblemer.

Remo Repair MOV er et det mest anbefalede videoreparationsværktøj på tværs af alle platforme af Windows og Mac-operativsystemet. Værktøjet med sin avancerede reparationsalgoritme fremstiller en kopi af den ødelagte eller beskadigede video og fungerer på det og holder sikkerheden ved videofilen som prioritet. Den brugervenlige software er helt gratis at downloade på både Windows og Mac.

Reparer hurtigt video for at løse Choppy Video-afspilning:

Download og installer Remo Repair MOV på din computer og følg nedenstående trin:

 • Launch softwaren og klik på Healthy File, skal du uploade en sund videofil, der er optaget på samme enhed. Softwaren bruger denne videofil som reference til reparation af MOV-video

 • Klik på den samme skærm Corrupted File og uploade den korrupte eller beskadigede videofil, der har problematisk afspilning.
 • Klik på Repair for at starte reparationsprocessen. Efter afslutningen af reparationsprocessen kan du Preview den reparerede videofil, før den gemmes på det ønskede sted.

Med disse 3 enkle trin vil du let løse problemet med hakket videoafspilning. Hvis den videofil, du står over for uheldige problemer, har forskellige formater som avi, kan du lære mere om reparation avi videofil.

Tips og tricks for at undgå videokorruption i fremtiden:

Der er ingen antal grunde til, at din video bliver beskadiget. Du kan undgå videokorruption med nogle af de almindelige foranstaltninger, der er nævnt nedenfor:

 • Har altid en sikkerhedskopi af dine videofiler, i tilfælde af korruption, har du en anden kopi
 • Beskyt din computer mod virusangreb med en pålidelig antivirussoftware
 • Når du redigerer din video, skal du sørge for, at du arbejder på en kopi af en original fil
 • Brug kun pålidelige og anbefalede værktøjer til at redigere dine videoer
 • Stol på sikre og betroede konvertere til at konvertere dine videofiler.

Dette er nogle almindelige tip til dig for at undgå korruption eller skade på din videofil. Men hvis du har en beskadiget eller korrupt video, kan du bruge Remo Repair MOV til let at rette MOV-fil og også reparere mp4-fil.

Lad os vide det i kommentarafsnittet nedenfor, hvis du var i stand til at løse ujævn afspilning af videofilproblemer med denne artikel og har brug for yderligere teknisk support.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply