Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Harddisk Kontrollere: Vide hvis din harddisk er døende

En mislykket harddisk kan give en masse smerte fra forskellige måder til nogen. Det er blandt de hyppigste tab en computer bruger erfaringer. Fejl i harddisken bliver mere katastrofal, hvis du ikke har sikkerhedskopiering af dine harddiskdata. Der er en række tilfælde, hvor brugerne glemmer at få en sikkerhedskopi til dataene på harddisken i lang tid. Dette kan forårsage et stort tab i en periode med harddiskfejl. Du bør altid være opmærksom på din harddisk sundhed og vide, om din harddisk dør.

Den væsentligste årsag til et sådant tab er uagtsomhed mod sundheden på din harddisk. Harddisken slides ud med tiden, og som sådan bliver den behandlet. Et antal gange er der fysiske skader på harddisken, der udløser harddiskfejl. Nogle af de vigtigste data befinder sig i harddiske. Så opretholdelse af harddiskens integritet er meget vigtigt for os alle.

Hvad skal man gøre, når harddisken dør

Harddiske er elektronik, der fungerer så længe computeren er tændt. De har mange filer relateret til operativsystemet og dets funktionalitet. Harddiske indeholder også en række vigtige filer som office-filer og personlige filer.

Et harddisknedbrud kan være overvældende for nogen, der ikke har data backup. En bruger ender med at stille spørgsmål som hvordan kan jeg gendanne data fra Toshiba harddisk, eller hvordan du får min HDD-data tilbage efter format, og listen fortsætter.

For at undgå et sådant tab kan du planlægge en regelmæssig backup af dine harddiskdata. En rutinemæssig backup kan hjælpe dig med at sikre dine oplysninger indtil det øjeblik, hvor harddisken går i stykker. Du kan altid få dine data tilbage med en sådan backup i tider med behov.

Symptomer på Harddiskfejl

Det er umuligt at tælle den præcise tid for harddiskfejl. Du kan dog helt sikkert hævde harddiskens tilstand ved hjælp af visse trin og værktøjer. Her er hvordan du kan kontrollere sundhed på din harddisk.

Korruption

Et af de største tegn på harddiskfejl er filkorruption. Der er en række tilfælde, hvor harddisken viser en tendens til korruption. Du ville kunne se korruption i en række filer, som var gode tidligere.

De fleste gange viser en fejlhard harddisk systemfilkorruption. Dette kan endda føre til den blå skærm af dødsfeil. Hvis du ser, at dine systemfiler bliver ødelagt ofte, er det tid til at få en sikkerhedskopi. Det kan også være på tide at overveje at ændre harddisken, men den aktuelle harddisk kan også fungere fint.

Ydelse reduktion

De fleste gange viser harddisken et langsomt svar på enhver kommando. Dette skyldes, at harddisken bliver træt og ude af stand til at fungere korrekt. Hvis dit system arbejder langsomt eller bliver langsomt gradvist, viser det sig, at harddisken er på vej til dens død. Dette rejser et flag for dig at handle.

Du kan se denne forskel, mens du lancerer noget tungt program eller spiller spil. Det sker også, mens du bruger internettet til at lancere enhver videospiller. Hvis du ser dine videoafspillere funktionsfejl, angiver det, at harddisken fejler.

Harddisk støj

Harddisken i flytende harddisk har en særlig lyd, mens de fungerer. Dette er blandt mange af ulemperne ved disse harddiske. Harddiskens lyde er forskellige, og brugerne bliver bekendt med nogle af de fælles lyde af klik og spinding under brug af en computer.

Men hvis harddisken gør en usædvanlig lyd, betyder det, at der er noget galt med harddisken. Harddisken fungerer muligvis ikke godt eller står over for nogle problemer med driften. Derfor, hvis du lytter nøje til harddiskens støj og finder noget usædvanligt eller en stor støj kommer ud af det, betyder det, at harddiskens helbred ikke er god. Du kan overveje at tjekke din harddisk og få en sikkerhedskopi af dine data.

Brug Check Disk

Der er en meget interessant funktion i Windows, som giver dig mulighed for at kontrollere harddisken. Denne funktion hjælper med at analysere de dårlige sektorer på en harddisk. Det kontrollerer også for fejl i din computer og korrupte filer. Windows CHKDSK giver dig et indblik i din harddisk sundhed i korte træk. Dette fortæller dig ikke tidspunktet for fejl eller om udskiftningen. Men ved regelmæssig kontrol kan du vurdere den sande tilstand på din harddisk.

Sådan kan du udføre CHKDSK på Windows

Gå til denne pc på Windows – min computer til tidligere versioner.

Højreklik på det drev, du vil scanne.

Klik på Egenskaber – Du kan se egenskabens indstilling i slutningen af ​​en popup-menu.

Gå til fanen Værktøj – Du kan se fanen øverst i egenskabsvinduet.

Klik på Check – Denne indstilling findes i afsnittet fejlkontrol af fanen Værktøj.

Dette kontrollerer dit drev for enhver form for fejl og giver dig en rapport om dårlige sektorer. Hvis du udfører disk check med jævne mellemrum, kan det give dig en rimelig ide om din harddisk. Du kan vurdere data backup strategi ved at få en regelmæssig rapport om din harddisk sundhed.

Der er en række gratis og betalte harddisk kontrol værktøjer. Disse værktøjer er designet til at give dig status for din harddisk. Mange tredjepartsværktøjer er tilgængelige for at reparere korruption eller dårlig sektor på harddisken. Der er også forskellige betalt og gratis harddisk opsving værktøj, der giver dig mulighed for at gendanne dine data i tilfælde af harddisk korruption.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply