Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Konverter HEVC-Videoer GoPro til H-264 ved Hjælp af Håndbremse

Hvis du søger konverter HEVC-videoer gopro til H-264 ved hjælp af håndbremse, så kan årsagen muligvis være – du har siddet fast i en begivenhed, hvor du har optaget en video i HEVC-indstillinger og ikke har en kompatibel enhed til at afspille dine optagelser. Nå, dette indlæg hjælper med at konvertere HEVC (H.265) optagelser fra din HERO6 Black med succes, så det kan afspilles på enheder, der ikke er HEVC-kompatible. Dette kan gøres ved hjælp af HandBrake. Download og installer det, så du kan begynde!

Hvordan konverter HEVC-videoer gopro til H-264 ved hjælp af håndbremse?

Trin 1: Åben håndbremse. Under “Kildevalg” på venstre sidefelt skal du vælge “Fil” og vælge en af dine HEVC-filer.

Vigtig – Bemærk, at filerne med følgende indstillinger bruger HEVC-codec:

Trin 2: Bekræft, at filen er importeret med succes ved at lede efter filnavnet ved siden af “Kilde”. Dette vises mellem knappen “Open Source” og “Titel”.

Trin 3: Indstil eksportplacering under feltet “Destination”. Det kan hjælpe med at oprette en separat mappe, så du ved, hvilke videoer der er HEVC, og hvilke videoer der ikke er.

Trin 4: Under “Output-indstillinger” skal du vælge dit filformat i feltet “Container”. Du kan holde musepekeren over “Weboptimeret” og “iPod 5G Support” for at se, hvordan de vil påvirke din konvertering. Der er dog to måder at gå på konvertering af dine optagelser på:

#1: Se afsnittet Forudindstillinger på højre sidepanel, og vælg fra listen.

#2: Opret manuelt din egen output ved at gå gennem hver fane under afsnittet “Outputindstillinger”. Sørg for, at du vælger forudindstillingen “Normal” under afsnittet “Ældre” (skærmbillede ovenfor).

Under fanen Video:

  • Video Encoder:264 (x264)
  • Framerate:Vælg altid “Samme som kilde” med et konstant framerat
  • Kvalitet:Konstant kvalitet mellem 20-24 (1080) og 22-28 RF (2,7k / 4k). Bemærk, at lavere RF-tal resulterer i eksport af højere kvalitet
  • Encoder-indstillinger:Enten hurtigere, hurtig eller medium afhængigt af computerens hardware. Højere ende computere kan prøve Medium forudindstilling, men ældre hardware skal læne sig mod den hurtigere indstilling

Under fanen Billede:

  • Løsning: Brug kildeopløsningen, medmindre du gerne vil indstille den
  • Beskæring: Automatisk
  • Opbevaring Størrelse:Indstil til at matche kildestørrelsen (medmindre du vil reducere størrelsen)

Når du er klar, skal du klikke på “Start kode” og vente på, at den er færdig. Du kan spore udviklingen i eksporten nederst i håndbremsevinduet.

Men hvis du sigter mod den højeste kvalitet, konverter HEVC-videoer til H-264 ved hjælp af håndbremse er ikke ideel, især hvis du planlægger at redigere filerne i noget som Final Cut Pro X eller Premiere Pro. Det komprimerer en komprimeret fil til en anden komprimeret fil, hvilket betyder, at kvaliteten vil tage et yderligere hit med den anden generation af komprimering.

Anbefalede: Til reparation H.264 MOV videofil, gøre brug af Remo Repair MOV-software, som hjælper med at få dit job gjort i få enkle trin.

For den højeste kvalitet er det bedre at konvertere videofilen til noget som Apples ProRes 422-codec eller andre højkvalitets-codecs.

Hurtig note: GoPro SD-kortformatfejl og GoPro Ingen SD-kortfejl er en almindelig fejl, som de fleste af brugerne står overfor, når de bruger et GoPro-kamera. Vidste du, at GoPro SD-kortfejl let kan rettes? Klik her for at vide, hvordan du løser GoPro SD-kortfejl.

Afspilning af HEVC-filer på computere, der ikke er HEVC-kompatible

Hvis din computer ikke kører Windows 10 / macOS High Sierra eller nyere, kan du ikke afspille HEVC-filer. Det anbefales at gå med VLC som en fremragende gratis, tværplatform-app, der kan arbejde med H.265 (HEVC) filer.

Generelt kan computere, der er produceret før 2016, muligvis ikke håndtere HEVC-filer godt.

Pro TipUnder konverteringsprocessen er der chancer for, at hvis noget går galt GoPro-video kan blive ødelagt eller skader. Så det er en klog idé at tage en sikkerhedskopi af din videofil, inden du lægger til konvertering.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply