Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Konvertere Filformater ved Hjælp af Photoshop

Adobe Photoshop har mulighed for at konvertere et filformat til 20+ andre filformater. Hellere end konvertere filformater ved hjælp af Photoshop, brugerne foretrækker for det meste at konvertere ved hjælp af online-værktøjer, skønt der er chancer for kvalitetskomprimering. Derfor hjælper denne artikel dig med at konvertere filformater gratis uden at miste kvalitet ved hjælp af Photoshop.

Dog ikke alle filformater, der er anført i Save as Adobe Photoshop-dialogboksen er afgørende. Denne informative opskrivning forklarer nogle af de væsentlige filformater i detaljer for at hjælpe dig med at vælge det passende format, mens du konverterer filer ved hjælp af Photoshop.image of the file types that can be converted using Photoshop

JPG til Photoshop filformat PSD

PSD står for “Photoshop-dokument”, som er Adobe Photoshops oprindelige filformat. PSD er et filformat, der giver adgang til alle nøglefunktioner som lag, justering af lag, lagmasker, kanaler, sti og så videre. PSD-fil er også kendt som en arbejdsfil eller kildefilformat til Photoshop-applikation. Uanset hvilken filtype, den originale fil har, konverterer Photoshop den midlertidigt til PSD-fil, så applikationens værktøjer og funktioner kan bruges til at arbejde på den fil.

PSD-filer kan altid gemmes som en sikkerhedskopi efter eksport af projektet, da dette hjælper dig med at revidere, redigere eller konvertere det til ethvert andet format efter behov. Den eneste ulempe ved at have en PSD-fil er, at filen dog kan tage en masse lagerplads, især når du arbejder på et billede, der har en masse lag eller redigeringer inden for. Derfor foreslås det, at du altid gemmer dine ønskede PSD-filer på et eksternt lagringsdrev for at bevare Photoshop-applikationernes effektivitet.

Hvis du vil konverter .jpg til .psd-fil ved hjælp af Photoshop, følg de enkle trin som beskrevet nedenfor:

 • Kør Photoshop-applikationen, og åbn din .jpg-fil
 • Klik på File fra værktøjslinjen, og vælg Save as
 • Vælg Photoshop (*.PSD; *.PDD) fra fanebladet format og klik på Save

Bemærk: Denne samme metode kan bruges til convert PSD to GIF ved at vælge CompuServe GIF (*.GIF) fra formatfanen.

Hvis du vil konvertere .jpg til .ai ved hjælp af Photoshop, skal du følge nedenstående trin.

 • Åbn .jpg-filen i Photoshop, og klik på File fra værktøjslinjen
 • Klik på Export og vælg Paths to Illustrator…
 • Vælg den ønskede mappe, og klik på Gem for at konvertere JPG til AI

Hvis du vil ændre farveprofilen på dine JPG-billeder og konvertere RGB til CMYK vha. Photoshop, skal du følge nedenstående trin

 • Kør Photoshop-applikationen, og åbn din .jpg-fil
 • Klik på Image fra værktøjslinjen, og vælg Modeselect the color mode to convert the RGB to CMYK or vice versa
 • Klik på CMYK Color og vælg OKnår du bliver bedt om det, konverteres dit RGB-billede til CMYK.click on CMYK to convert RGB

Bemærk:

Hvis din .jpg- eller .psd-fil er ødelagt eller utilgængelig, mens du konverterer ved hjælp af et ondsindet tredjepartsværktøj, kan du bruge en professionel PSD reparationsværktøj hvis du vil rette den .psd-fil.

Remo Repair PSD er et sådant værktøj, der adskiller lagene og fikserer Photoshop-filen uden at ændre kvaliteten. Din originale PSD-fil vil blive undgået ændringer, da dette værktøj er bygget med skrivebeskyttet tilstand. Der oprettes en kopieret version af den berørte fil, og softwaren løser filen. Download den gratis version nu for hurtigt at løse nogen af de beskadigede PSD-filer.

 
download now download the software to fix Photoshop program error for free

PSD til PNG filformat

PNG står for “Portable Network Graphics”, der blev introduceret til at erstatte GIF-format. GIF-format bruges dog stadig udbredt på platforme på sociale medier. PNG betragtes som en forbedring for JPEG- og GIF-formater, da JPEG-formatet kun understøtter 24-bit farve, mens PNG-format understøtter 40-bit farve. PNG-filformat har to store fordele, der er anført nedenfor.

 1. I modsætning til JPEG er PNG et tabsfri filformat, der ikke nedsætter billedkvaliteten, når de komprimeres
 2. GIF-filformat har 256 farvegrænse, og PNG-filformat har 256 niveauer af gennemsigtighed, der automatisk matcher baggrunden for din JPG- eller PSD-fil

PNG er dog ikke kompatibel med de ældre versioner af internetbrowsere. Derfor bruges GIF-filformat stadig meget til sin alsidige kompatibilitet.

Hvis du vil konvertere PSD til PNG ved hjælp af Photoshop, skal du følge nedenstående trin.

 • Kør Photoshop-applikationen, og åbn din .psd-fil
 • Klik på File fra værktøjslinjen, og vælg Save as
 • Vælg PNG (*.PNG; *.PNS) fra formatfanen og klik på Save

PSD til TIFF filformat

TIFF står for “Tagged Image File Format”, som er et tabsfri filformat, der også understøtter alle Photoshop-funktioner. For at arkivere eller gemme billeder er TIFF-filformat det mest foretrukne, da billederne gemmes med den højest mulige billedkvalitet med tabsfri komprimering. Imidlertid gemmes TIFF-filformatbilleder med en meget stor filstørrelse, da de bruges til kommerciel eller billboard-udskrivning og kan føre til utilstrækkelig lagerplads. Det anbefales at arkivere dine TIFF-filer på en ekstern lagerenhed.

TIFF-filformatet kan dog ikke betragtes som en kildefil for Photoshop, da TIFF-filer er fladet ud og flettet sammen, i modsætning til PSD-filformat. Hvis du vil konvertere PSD til TIFF-filformat ved hjælp af Photoshop, skal du følge nedenstående trin.

 • Kør Photoshop-applikationen, og åbn din .psd-fil
 • Klik på File fra værktøjslinjen, og vælg Save as
 • Vælg TIFF (*.TIF; *.TIFF) fra formatfanen og klik på Save

PSD til PDF filformat

PDF står for “Portable Document Format”, som er populært kendt for deling, visning og udskrivning af elektroniske dokumenter. I dag konverteres JPG-billeder også til PDF, så billedet ikke mister kvalitet, mens man prøver at tage udskrivning. PDF er et tabsfri filformat, der gør det lettere at redigere eller arbejde på Photoshop. Mens du gemmer PDF-filer til udskrivning eller online deling, kan du vælge mellem to af nedenstående indstillinger.

 1. Hvis der er billeder involveret i PDF-filen, giver JPEG-komprimeringen dig mulighed for at ændre kvalitetsindstillingerne for at afbalancere PDF-filstørrelsen
 2. En tabsfri komprimering, der gemmer PDF-filen uden at ændre filen eller dens indhold

Men hvis du vil convert a PSD to PDF filformat eller omvendt, bare følg nedenstående trin.

 • Kør Photoshop-applikationen, og åbn din .psd-fil
 • Klik på File fra værktøjslinjen, og vælg Save as
 • Vælg Photoshop PDF (*.PDF; *.PDP) fra formatfanen og klik på

Konverter SWF-filformat til GIF vha. Photoshop

SWF står for “Lille webformat”, der bruges i korte videoer og vektorbaserede animationer. Dette filformat er et oprindeligt filformat af Adobe Flash Player-software, der dybest set leverer tekst, video og enhver form for grafik på websiden over internettet. SWF filformater er designet til at opretholde effektiviteten mellem skærmvisning, skalerbarhed, hastighed, respons og netværk.

Hvis du vil convert SWF to GIF ved hjælp af Photoshop, følg nedenstående trin.

 • Kør Photoshop-applikationen, og åbn din .swf-fil
 • Klik på File fra værktøjslinjen, og vælg Save as
 • Vælg CompuServe GIF (*.GIF) fra formatfanen og klik på

Konverter CR2-filformat til JPG vha. Photoshop

CR2 står for “Canon Raw Version 2”, som er et filformat, der genereres, når du klikker på RAW-fotos fra et Canon DSLR-kamera. At åbne CR2-filtype på en Windows-computer har du brug for Microsoft Camera Codec Pack eller Canon RAW codec-software. Hvis du imidlertid har Adobe Photoshop-applikation, kan du få adgang til CR2-filer til at redigere, filtrere eller retouchere RAW-filerne.

Det vides, at CR2-filer er 3-6 gange større end en JPEG-fil, hvilket betyder, at du har brug for meget lagerplads for at arkivere sådanne filer. Eller du kan også konvertere dem til et JPG-filformat vha. Adobe Photoshop-applikationen. Følg nedenstående trin for at convert CR2 to JPG easily using Photoshop.

 • Kør Photoshop-applikationen, og åbn din CR2-fil
 • Klik på File fra værktøjslinjen, og vælg Save as
 • Vælg JPEG (*.JPG, *JPEG, *JPE) fra formatfanen og klik på

BMP-filformat

BMP står for “Bitmap Image File” eller også “Device Independent Bitmap” (.dib). Dette rastergrafiske billedfilformat bruges til at gemme bitmap digitale billeder og landskapsbilleder i den virkelige verden. BMP-filer er kendt for deres fleksibilitet, da pixeldata kan gendannes ved hjælp af et sæt koordinater, selv efter at den er skrumpet ned. Desuden kan pixelværdier ændres individuelt eller som en gruppe.

Imidlertid kan ændring af pixelværdier muligvis deformere billedfilerne under udskrivning og gendannelse af BMP filer til dens tidligere tilstand bliver vanskelig. Således foreslås det at udskrive BMP-filen med den samme opløsning, der blev brugt i kildefilen for at forhindre forvrængning i billedet.

Hvis du har råd til at gå på kompromis med den samlede BMP-fil, er det konvertering af BMP til PSD ved hjælp af Photoshop-applikation det rigtige valg. Konvertering af BMP til PSD reducerer ikke kvaliteten, men dpi vil formindskes lidt under udskrivning. Følg nedenstående trin, hvis du vil konvertere PSD til BMP gratis.

 • Kør Photoshop-applikationen, og åbn din PSD-fil
 • Klik på File fra værktøjslinjen, og vælg Save as
 • Vælg BMP (*.BMP, *RLE, *DIB) fra formatfanen og klik på

Din PSD-fil konverteres hurtigt til BMP.

Konklusion:

Denne informative opskrivning skal have forklaret dig nogle af de mest væsentlige filformater med deres anvendelser og hvordan konvertere filformater ved hjælp af Photoshop. Kommenter også nedenfor, hvis du er opmærksom på andre vigtige filformater, der kan bruges i specifikke scenarier.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply