Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Konverteres Vinyl Optage til WAV?

Vinyl optegnelser er en stor kilde til tiltrækning for alle musikelskere. Der er en enorm skare derude, der er vanvittigt for disse klassiske vinylplader. Millioner af sådanne kopier er blevet solgt indtil videre på markedet. Disse vinylplader er stadig efterspurgte, men den stigende digitalisering og teknologiske fremskridt giver anledning til et nyt mønster. For at konvertere al musikken skal du have et format, der kan afspilles i din moderne enhed. Det kræver dig at konvertere vinyl record til WAV filformat.

Der er en række måder, der giver dig mulighed for at konvertere vinyl til WAV-filformat. De fleste af dem beskæftiger sig med en behandlingsenhed og en stor musikalsk opsætning. Størstedelen af ​​denne konvertering finder sted i mixeren. Men hvis du har vinylrekordet og du ønsker at konvertere lyden til WAV-format, her er en vejledning til dig.

Der er en række drejeborde, der giver dig mulighed for at forbinde dem til dit system via et USB-kabel, mange af de klassiske drejeborde har ikke denne mulighed, og de er afhængige af modtageren. Så afhængigt af hvilken slags skiveskive du har, kan du gøre behandlingen.

Konverteringsprocessen kræver lidt tålmodighed fra din ende, da du skal spille alle lydspor i realtid for korrekt registrering af dem.

Maskinintegration

Som nævnt ovenfor skal pladespilleren være forbundet med dit system for at konvertere vinylpladen.

Bortset fra USB-porten har du brug for nogle kabler for at foretage de nødvendige forbindelser. Hvis der ikke er USB-porte på din pladespiller, skal du bruge et RCA-kabel og en 3,5 mm ledning eller stik.

Ud over disse kabler skal du sørge for, at din computer har tilstrækkelig plads til at foretage konverteringen. Sørg for, at din computer har en line-in port for input / output lyd.

Software Krav

Når du har fået et signal fra din drejeskive til computeren, er det tid til at starte charade. Optagelsesprocessen er også interessant, da det vil give dig en ordentlig følelse af rekordrum. Det forbedrer også din høreevne og magt til at skelne mellem lyde.

Nu skal du finde en passende software til at udføre opgaven. Der er en masse software til rådighed på markedet, men meget få af dem er umagen værd. Jeg foreslår, at du først foretager en grundig undersøgelse af den software, du bruger og anmeldelser fra de mennesker, der allerede har brugt det. Måske kan du gå til nærmeste musikbutik og spørge om det. Software som ‘ren vinyl’, vinylstudio og audacity er blandt de mest brugte værktøjer til vores opgave.

Du kan indstille sample rates og andre attributter og format til .wav, da det er en tabsfri konvertering. Din nye indspillede fil vil have en god detaljering af musik.

Sådan konverteres vinyl til WAV

Så du har gjort alle forudsætninger, du kan starte med din konverteringsproces. Husk at du konverterer et analogt record, som er den vinyloptagelse, du har i digitalt format. Det skal gøres med tålmodighed og præcision. Sørg for, at omgivelserne er lydsikre, og der er konstant strømforsyning til alt dit udstyr.

Husk, at konverteringsprocessen går glat hele tiden. Hvis der er uregelmæssigheder i konvertering, kan det føre til korruption af dine lydfiler. Selv om der er en række værktøjer til gendanne beskadigede WAV-filer på markedet. Du ønsker ikke at være involveret i at reparere disse filer efter en lang konverteringsperiode.

Sådan kan du konvertere dine filer til WAV-lydfiler:

Ryd op

Det første skridt du skal gøre er at rense vinylpladen, som du vil konvertere. Du kan gøre brug af nogle rengøringsløsninger, men tag det blødt. Eventuelle ridser kan ødelægge dine optegnelser. Der er en række andre grunde til, at vinylpladen bliver dårlig som snavs, støv, ridser osv.

Prøv at gemme din vinyl record uden fare og rengør den optagne overflade forsigtigt.

Foretag tilslutninger

Det næste du skal tage er at gøre forbindelserne. Med alle de kabler, du har, og din computer, lav en forbindelse, der kan give dig et ordentligt resultat. Tilslut indgangene til jack på din computer.

Hvis din drejeskive har en USB-port, skal du tilslutte USB-kablet til din computer til en passende port. Hvis der ikke er nogen USB, skal du tilslutte afspilleren til A / V-modtageren og oprette forbindelsen i RCA-3.5mm-kabel.

Start værktøjet

Fra softwareikonet, du bruger, skal du starte værktøjet til at konvertere vinyl til .wav. Ethvert foretrukket valg af software vil gøre, bare sørg for, at det fungerer fint, før du implementerer det til din opgave.

Indstil lydfilformatet i digitalt format og WAV som filtype. Gå til indspilningsdelen af ​​softwaren og start optagelsesprocessen.

Optage

Når du er færdig med alt opsætningen og din vinyloptagelse handy, kan du starte optagelsesprocessen. Sørg for, at der ikke er ekstern støj, som kan være højt for din rekord.

Tryk på optageknappen, så snart du har startet afspilningen. Du kan indstille inputparametre som forvrængning og justere indgangsniveauer efter dine krav. Vent på, at hele pladen skal afspilles og optages fuldt ud. Det anbefales, at du tillader optagelsen at spille fuld på en side, før du stopper.

Endelig, når du har optaget alle sporene, kan du opdele dem i individuelle sange. Du kan også manipulere på nogle niveauer af de indspillede sange, som de er digitale nu. Brug af vinyl record er en af ​​de mest interessante praksis for musikelskere. Digitalisering af disse optegnelser kan resultere i kvalitetsnedgangen. Men for de fleste af de dele, WAV er ukomprimeret og bærer en stor data og lyd detaljer. At have en cd-handy med din vinyl vil give dig en ekstra fordel.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply