Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Lås din Windows 10 Computer Automatisk med Dynamisk lås

Med den nylige udgivelse af Creators Update kan du nu låse din pc med en Bluetooth-parret smartphone eller en enhed. Denne Dynamiske Lås bruger Bluetooth-signalerne til at låse din pc. Hvis Bluetooth-signalets styrke er svag, forudsætter det, at du har trukket væk og låser computeren. Lad os se, hvordan dette virker.

Par din computer med din smartphone

For det første skal du parre din telefon med din computer via Bluetooth, før du aktiverer Dynamisk Lås. Du skal parre din telefon og kontrollere signalstyrken på Bluetooth, Dynamic Lock gør det ikke i sig selv, du skal gøre det.

Sæt din smartphones Bluetooth ON for at starte parring. For at gøre dette på en Android og iPhone, skal du gå til Indstillinger og derefter Bluetooth. Din telefon kan opdages, hvis din Bluetooth er tændt. Gå nu til din pc og start processen med parring. For at gøre det skal du gå til Indstilling og derefter Enheder og derefter Tilføj Bluetooth eller andre enheder. Klik her på Bluetooth for at parre din smartphone med Windows 10-computeren. Det tager lidt tid at liste Bluetooth-enhederne. Du kan se din smartphone i listen over Bluetooth-enheder, hvis den kan ses. Klik på din smartphone, og angiv, når du bliver bedt om det, at indtaste PIN-koden, som skal matche både på din computer og telefon. Når parringen er færdig, bliver du informeret.

Aktiverer dynamisk lås

For at aktivere “Dynamisk lås”, skal du gå til Indstillinger, derefter Konti og derefter Log ind indstillinger, rul nu ned, indtil du finder Dynamisk lås. Markér afkrydsningsfeltet, som siger ‘Tillad Windows at registrere, når du er væk, og lås automatisk enheden’. Hvis du ikke kan markere afkrydsningsfeltet, er din telefon ikke parret med din computer, men du bruger Bluetooth.

Hvis du slet ikke ser den dynamiske lås-indstilling, er din pc ikke blevet opgraderet med skabers opdatering.

Der er ingen anden mulighed for at konfigurere Dynamic Lock på Windows 10 PC. Du kan ikke engang vælge, hvilken enhed Dynamic Lock afhænger af at oprette forbindelse via Bluetooth, selvom det vil bruge din smartphone. Hvis din pc f.eks. Er parret med to Bluetooth-enheder på det pågældende tidspunkt, og du går væk, ville du ikke vide, hvilken enhed Dynamic Lock har brugt til at låse din pc.

Det officielle dokument fra Microsoft fortæller, at Dynamic Lock har brug for en smartphone, der skal parres med. Men Dynamic Lock kan parres med andre enheder med Bluetooth som en smartwatch eller en hovedtelefon. Men stol ikke på dem. Microsoft siger ikke at parre Bluetooth-enheder med Dynamic Lock, som du efterlader dem tæt på din computer hele tiden som tastatur, hovedtelefoner osv.

Kontrollér, om dynamisk lås fungerer

For at kontrollere, om Dynamic Lock virkelig låser din pc, når du går væk. Enkel, tag din telefon og gå væk fra din pc. Dette vil automatisk låse din computer efter 30 sekunder eller et minut. Husk, at tiden til at låse din pc af Dynamic Lock afhænger af styrken af ​​Bluetooth-signalet. Så tiden til at låse din pc kan variere afhængigt af enheden.

Din computer bliver endda låst efter et minut, du slukker Bluetooth på din smartphone. Dette skyldes, at din computer ikke længere kan registrere enheden. Når du er tilbage til din computer, skal du manuelt logge ind. Dynamisk lås oplåses ikke automatisk, så snart den genkender din enhed.

Konklusion

For at aktivere Dynamisk Lås på din Windows 10-pc skal du opgradere til Creators Update. Hvis og når du har mistet filer efter en automatisk opdatering, her er en software, der hjælper dig med Gendan dine tabte data efter Windows 10 auto opdatering. Det er et nemt at bruge værktøj, der henter næsten 300 filtyper.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply