Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Løse Kompakte Flashkort Problemer

Nogle af vores bedste minder er fanget i billeder. Og jeg er sikker på, at de fleste af jer går på dem, der minder om rejsen med dine billeder, kan være fra dine skoledage, college dage, sommerlejre osv. Ja, der er virkelig ingen bedre måder at fange og værdsætte disse gange end i fotos. Men hvad gør du, når dine fotos, der er optaget og gemt på et Compact Flash-kort, bliver beskadiget. Den triste sulking følelse siver ind, og du forsøger at finde ud af en måde at rette dem på, ligesom du forsøger at jogge din hukommelse for at genopleve disse øjeblikke. Når og når tanken krydser dit sind, som måske aldrig kommer til at se disse billeder igen.

Nå skal du ikke tabe dig, da alt ikke går tabt, da de fleste avancerede kameraer bruger CF-kort, den lille fejl, du står overfor, er almindelige problemer, der kan løses. Så ikke panik disse ting sker, og de har bare brug for lidt tålmodighed og tid, så du kan få dine minder tilbage. Spekulerer på, hvad handler det her om at fastsætte, du er jo ikke nogen fotograf af profession eller en techie, hvordan kan du så rette det. Nå, det er fordi det er lige så nemt som muligt. Bortset fra, du skal følge et par ting, men udover det, hvad du skal gøre er…..? Nysgerrig? Fortsæt læsning for at vide mere.

Før vi kommer til at rette os her er et lille tip du kan for at undgå at finde dig selv i en situation som denne igen…

Tips til at undgå sådanne problemer:

Når du har en masse fotografier, du har taget fra en nylig tur eller en fest eller et bryllup, og du ved, at disse billeder er vigtige, så er her hvad du gør. Sørg for at hente disse billeder til dit system tidligst. Derefter kan du tage en sikkerhedskopi af dine downloadede fotos, så stressende øjeblikke af glitches vil ikke overskygge dine bedste minder.

Løsninger på CF-kort problemer:

1. Det er ikke meget sandsynligt, at dit CF-kort viser en fejl, men hvis du får en fejlmeddelelse. Derefter er det først at kontrollere CF-kortsporet, fordi du måske har en let bøjet stift. Generelt ville det første instinkt være at antage, at problemet er med kortet, men det er ikke altid tilfældet. Dette problem kan løses ved brug af en skruetrækker. Bare sørg for at rette det forsigtigt og med en lille hånd. Når du sætter CF-kortet i efter at det er fastgjort, skal du sørge for at gøre det meget forsigtigt og langsomt.

2. Hvis dit kamera ikke kan læse dit CF-kort. I en sådan situation kan du altid bruge dit eget kamera til at formatere kortet. Dette skyldes, at ikke alle kameraer kan læse et kort, der er blevet formateret af andre enheder. Alt du skal gøre er at gå til kameraets indstillingsmenu, og vælg kommandoen Format. Én gang vælger du kommandoen, når du bliver spurgt, om du vil formatere kortet, du skal klikke på ja.

3. Hvis du vælger at formatere kortet på din computer, skal du sørge for, at du vælger et filsystem, som også fungerer sammen med dit kamera. Dette skyldes, at de ældre versioner af kameraet ikke kunne læse CF-kort, der blev formateret i NTFS- eller FAT-filsystemer.

4. Den ældre version af CF-kort, der bruges PIO-protokoller, bruger denne til at overføre data med meget langsom hastighed i forhold til UDMA. Så hvis du oplever en forsinkelse eller en langsomt overførsel af data, er det fordi det kort, du bruger, ikke understøtter UDMA-protokollen.

I et forsøg på at løse alle disse små fejl og du indser, at dit CF-kort er ødelagt, og du har mistet filer. Du behøver ikke at trykke på panikknappen, fordi der er en simpel DIY-proces til Gendan filer efter CF kort korruption.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply