Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Løse Outlook-Datafil Allerede Brugt i den Aktuelle Profil

Nå, der er forskellige grunde, der kan føre til, at PST-filen allerede er i brug, f.eks. Navnekonflikter, read-only attributter for PST-filen, forkert PST-filplacering og beskadiget Outlook-datafil og mange andre. Når denne fejl opstår, kan der ikke fås adgang til Outlook .pst-fil. På baggrund af disse forskellige årsager er der dog de tilsvarende løsninger på løse outlook-datafil allerede brugt i den aktuelle profil

Hvordan reparerer Outlook-datafil allerede brugt i den aktuelle profil

Et par mulige situationer, hvor denne fejl opstod, skyldes de fejl, der blev forårsaget, mens du importerer PST-filen til et nyt sted. når to Outlook PST-filer har samme navn. Selv når PST-filen er i Read-Only-tilstand. Så baseret på følgende årsag er metoder til, hvordan du kan reparation Outlook-datafil allerede brugt i den aktuelle profil.

Kontroller, om PST-filen er skrivebeskyttet

fix outlook pst file in use error

Den næste næste årsag kan være, at Outlook PST-filen er i skrivebeskyttet status. Nogle gange, når du migrerer eller ændrer placeringen af Outlook PST-filen, kan status for PST-filen ændres til skrivebeskyttet tilstand. Før du får adgang til filen, skal du derfor annullere read-only for PST-filen. At gøre dette,

  • Højreklik på PST-filen, og vælg “properties” fra genvejsmenuen
  • Derefter kan du fravælge den i den nye popup-dialogboks “Read-only” mulighed
  • Luk derefter dialogboksen

Til sidst skal du starte Outlook og importere PST-filen igen

Kontroller, om der er nogen Navnekonflikter

Det antages, at du sandsynligvis vil modtage ovennævnte fejl – “Denne Outlook.pst er allerede i brug i den aktuelle profil”, når du prøver at importere en PST-fil. Så først og fremmest skal du kontrollere, om navnet på den importerede PST-fil er det samme som den eksisterende PST-fil. Hvis det er tilfældet, skal du omdøbe det. Bagefter kan du prøve at importere det igen. Hvis problemet stadig ikke er løst, kan det skyldes en anden grund, så gå videre til næste afsnit

Flyt standard PST-filen

Når stien til standard PST-fil er forkert, kan fejlen opstå. For at flytte den originale PST-fil og se, om du kunne løse fejlen …

  • Gå til “File” og klik på “Account Settings” knap
  • Derefter i det nye vindue, gå til “Data File” og tonehøjde på standardfilen
  • Næste hit “Open File Location” knap
  • Endelig kan du i det efterfølgende vindue kontrollere, om PST-filen er placeret der. Hvis ikke, skal du søge dets navn i Windows Stifinder for at finde det og tilføje det igen til Outlook.

Hvis der stadig findes en PST-fil, der allerede er i brug, skal du gå til den næste metode.

Åbn PST-filen i stedet for at importere

open pst file and fix pst file already in use error

Stort set foreslås det ikke at importere en PST-fil på grund af det faktum, at profilen i processen bliver beskadiget, eller nogle data vil gå tabt, såsom e-mails eller andre PST-filmapper. Således kan du i stedet bruge “Open Outlook Data File”.

Anbefalede: For at gendanne e-mails efter PST-fejl skal du downloade og installere Remo Repair Outlook PST-software.

  • Gå til starten “File” menu og vælg “Open
  • Klik derefter på “Open Outlook Data File” -knappen, der åbner et vindue
  • Til sidst skal du vælge mål-PST-fil derefter og klikke på “Open” knap

Hvis alle ovenstående metoder fejler, er der store chancer for, at PST-filen er beskadiget. Du skal reparere det. Klik her for at vide, hvordan du reparerer Outlook-datafil.

Brug Scanpst.exe til at reparere den beskadigede PST-fil

På grund af flere Outlook-fejl har Microsoft-udviklere designet et reparationsværktøj til indbakke til brugere. Derfor kan du bruge dette værktøj til at reparere PST-filen. Det er normalt skjult dybt. Men du kan nemt finde det ved at søge i Explorer. Efter at have kørt det, skal du ramme “Browse” for at vælge filen og “start” knappen for at scanne den. Klik på den sidste skærm “Repair” knappen for at begynde reparation.

Vælg et pålideligt værktøj til reparation af PST

Selvom Scanpst.exe er gratis, kan det ikke have store effekter, når du reparerer en alvorligt beskadiget PST-fil. Derfor er det vigtigt at opbevare et godt reparationsværktøj som Remo Repair Outlook PST. Dette værktøj kan scanne og minimere korruption og give en næsten perfekt PST-fil tilbage.

Ikke kun dette, værktøjet hjælper med at hente alle de attributter, der er knyttet til PST-filen, såsom e-mails, kontakter, noter, tidsskrifter, RSS-feeds osv. Du kan gendanne slettede udkast til e-mails fra din Outlook.

Fejl i Outlook er et almindeligt problem, som alle Outlook-brugere står overfor. Dette indlæg forklarer de nemmeste mulige måder at løse fejlen “This Outlook .PST is already in use in the current profile”. Der er også en pålidelig software, der hjælper med at løse fejlproblemet efter PST-filkorruption. Du kan downloade og prøve demoversionen, der er tilgængelig gratis. Dette kan hjælpe med en beslutning om at købe en aktiveringsnøgle.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply