Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Løse Outlook-Præstationsproblemer

I Microsoft Outlook kan du støde på nogle problemer, når du har masser af elementer i en enkelt mappe. Nogle af disse problemer er sådan noget:

 • Når du udfører visse indstillinger ved hjælp af cache-Exchange-tilstand eller en Outlook-datafil (.pst) -fil, bemærker du ydelsesproblemer
 • Du oplever også nedsat ydeevne i Outlook, hvis mapperne Indbakke, Kalender, Opgaver, Sendte elementer og slettede poster indeholder masser af poster
 • Ligeledes, hvis du har masser af mail-mapper, kan du opleve ydelsesproblemer som:
 • I cache-tilstand vises mapper ikke korrekt, eller det tager lang tid at vises
 • Hvis din Outlook-profil har delte postkasser og har cache aktiveret, opstår mappesynkroniseringsproblemer, ydelsesproblemer og andre problemer, hvis antallet af delte mapper pr. Postkasse overstiger 500
 • I ekstreme tilfælde, hvis der er mere end 10.000 mapper, er Outlook meget langsomt at åbne. Denne opførsel opstår, fordi det tager lang tid at tælle mapperne

Den grundlæggende årsag til problemet –

Hvis du har mapper, der overskrider grænsen for antallet af poster pr. Mappe, eller hvis du har for mange mapper i alt. Elementets og mappegrænserne afhænger af Outlook-versionen. For Outlook 2016, Outlook 2013 og Outlook 2010, 100.000 poster pr. Mappe og i alt 500 mapper. For Outlook 2007 kan du maksimalt have 50.000 varer pr. Mappe og 500 mapper i alt.

Hvordan Reparerer Outlook-Præstationsproblemer?

Nå, der er et par enkle trin, du kan tage for at forbedre Microsoft Outlook-ydelsen. Hvis din Outlook er langsom og ustabil, kan det sætte din produktivitet alvorligt ud og endda hæve stressniveauet. Så tag et par øjeblikke for at få den form.

Løsning #1: Vedligehold dine PST’er i en rimelig størrelse

Med Outlook 2003 og 2007 kan du oprette “new style” PST-filer, der ikke har den gamle 2 GB-grænse. For at opnå den bedste ydelse anbefales det stadig at holde dine PST-filer relativt små og ikke lade dem vokse for meget over 1 GB.

Her er et par ting, du kan gøre for at forhindre, at PST-filer vokser:

 • Brug flere PST’er: Opret flere PST-filer og organiser e-mail til dem efter dato eller efter projekt, klient osv.
 • Opbevar vedhæftede filer uden for PST: Store vedhæftede filer kan hurtigt udfylde din PST og få den til at vokse enormt. Du kan gemme dine vedhæftede filer uden for Outlook og stadig beholde links til dem i e-mail-meddelelser
 • Gem hele e-mail-beskeder uden for Outlook: Gem hele beskeder uden for Outlook og opret et e-mail arkivsystem ved hjælp af filmapper

Løsning #2: Deaktiver tilføjelsesprogrammer, der ikke er i brug

At køre unødvendige tilføjelser kan gøre Outlook langsommere. Kontroller, hvilke tilføjelser du har installeret. Du har sandsynligvis flere tilføjelser installeret, end du tror. Kontroller, hvilke tilføjelser du har installeret, og deaktiver dem, du ikke bruger.

Løsning #3: Kompakt dine PST-filer og OST-fil (kun Exchange-brugere)

Når du har delt dine beskeder i flere PST-filer og fjernet nogle af vedhæftede filer, skal du komprimere PST-filen for at skrumpe dens størrelse. Hvis du bruger en Exchange-konto i cache-tilstand, kan komprimering af din OST-fil muligvis hjælpe løse outlook-præstationsproblemer.

Det er dog en god ide at komprimere dine PST-filer med jævne mellemrum.

Anbefalede: For de brugere, der oplever “Outlook PST stort, men tomt” problem. Det foreslås at løse problemet ved at komprimere Outlook-datafilen ved hjælp af Compact Now mulighed, eller brug et pålideligt PST-reparationsværktøj.

Løsning #4: Aktivér cache-vekslingstilstand

Hvis du bruger en Exchange-baseret mail-konto, vil aktivering af cache-Exchange-tilstand sandsynligvis forbedre Outlook-lydhørhed.

Løsning #5: Hold din computer opdateret med programrettelser og servicepakker

Brug Microsoft Windows Update-service til at holde dig opdateret med Windows- og Office-programrettelser og servicepakker.

Løsning #6: Nulstil cache-filer til Outlook

Hvis du opgraderede fra Outlook 2003 til Outlook 2007, har nogle rapporteret, at nulstilling af et par interne Outlook-filer hjælper med ydeevnen.

Løsning #7: Deaktiver RSS-feeds i Outlook

 • Åben “Tools->Options->Other->Advanced Options
 • Fravælg “Sync RSS Feeds to the Common Feed List

Du kan dog se, hvordan den samlede kundebrugeroplevelse kan blive påvirket af disse ydelsesproblemer. Håber, at de ovennævnte løsninger vil gøre det reparation outlook-præstationsproblemer der kan forekomme, når en postkasse har høje varetællinger, og når der bruges begrænsede visninger.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply