Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Løser Windows Movie Maker Sort Skærm?

Nogle gange viser Windows Movie Maker en sort skærm med kun lydudgang under afspilningen. Inkompatibilitet er hovedårsagen til en sort skærm i Windows Movie Maker. Og dette problem med inkompatibilitet kan skyldes installerede kodeker eller software, der ikke er kompatible med Windows Movie Maker-programmet.

Selvom Windows Movie Maker video sorte skærm er et lille problem, påvirker det brugeroplevelsen, hvis den ikke sorteres på den rigtige måde.

Bemærk: Når lyden er slået fra i Windows Movie Maker, vil det føre til en sort skærm. Hvis brugeren ikke står over for noget lydproblem sammen med problemet med det sorte skærmbillede i Windows Movie Maker, skal du prøve at fjerne lyden fra lyden. dette kan bidrage til at løse problemet.

I særlige tilfælde kan computerskærmen også resultere i WMM black display, hvis det er defekt (på grund af problemer med en computerskærm). På disse tidspunkter vil brugeren se en sort skærm, selvom Movie Maker fungerer fint. Så sørg for, at din computerskærm ikke har et problem.

Sådan Løser Sort Skærm i Windows Movie Maker?

Der findes forskellige fejlfindingsteknikker til at løse problemet med det sorte skærmbillede i Windows Movie Maker. Og få metoder beskrives her baseret på procentdelen af ​​deres resultat. Så prøv hver rettelse, indtil det sorte skærmproblem i WMM bliver løst.

 1. Indstil lyd: Som sagt tidligere, kan muting lyden i Windows Movie Maker give den sorte skærm. Som en løsning, prøv at slippe af med de stumme indstillinger af WMM. At gøre det,
 • Vælg “Tidslinje” fra Windows Movie Maker-menuen
 • Udvid både lyd og video
 • Højreklik og vælg “Dæmp

Du kan også prøve at indstille lydniveauet for alle klip til nul for at løse problemet med det sorte skærmbillede.

 1. Bloker unødvendige opgaver: Hvorfor skal flere opgaver køre på en computer, når brugeren kun bruger en? Det nedbryder ikke kun din nuværende applikations ydeevne, men fører også til flere andre problemer.

Så det anbefales at lukke alle unødvendige programmer, når du arbejder med Movie Maker for at rette den sorte skærmfejl.

 1. Genstart Windows Movie Maker: Hvis du lukker WMM helt og genstarter det fra bunden, er det en god måde at tackle Windows Movie Maker-black screen-fejlen på. Dette hjælper med at finde ud af om nogen virus forårsager, at den sorte skærm vises. Så, at du kan scanne WMM-programmet for at fjerne alle spyware.
 2. Opdater drivere: Windows Movie Maker har brug for de opdaterede drivere til at fungere korrekt. Så den nemmeste måde at løse WMM black screen problem er ved at opdatere grafikkortdrivere.

Og her er trinene til at opdatere drivere

 • Fra “Start” menuen åbner “Kontrolpanel
 • Vælg “Enhedshåndtering” og åbn den
 • Find “Display adaptere” mulighed og udvide det
 • Højreklik på drivernavnet
 • Vælg “Update Driver Software
 • Vælg derefter “Søg automatisk for opdateret driver software
 • Nu vil Windows kigge efter den nyeste driver software. Hvis der findes nye opdateringer, downloades og installeres den automatisk
 • Endelig genstart computeren

Nogle gange viser computeren en meddelelse, der angiver, “Den bedste driver software til din enhed er allerede installeret, eller den er opdateret”, når du forsøger at opdatere drivere. Hvis ja, så tjek din internetforbindelse og prøv igen.

 1. Indstil Windows Movie Maker: Sørg for, at du har den nyeste version af Window Movie Maker. Hvis ikke, opdater derefter din WMM. Hvis der ikke fungerer noget, så prøv at geninstallere Movie Maker.

Advarsel: Glem ikke at kontrollere, at videoen, der giver en sort skærm, ikke er en synder. Prøv derfor at afspille videoen i andre medieafspillere (for eksempel hvis det er en .avi-fil, brug VLC-afspiller), og prøv også at åbne andre videofiler i Windows Movie Maker.

Hvis andre videoer fungerer fint i WMM eller filen, der viser den sorte skærm i Movie Maker, viser det samme problem i andre spillere, så reparation beskadiget videofiler der giver en sort skærm ved hjælp af et effektivt video reparationsværktøj.

En note til læseren:

Denne artikel dækker alle almindelige løsninger til fastsættelse af sort skærm i Windows Movie Maker, som fungerer i alle tilfælde. Så bare giv dem en prøve og løse problemet. Hvis ovenstående reparationer ikke hjælper dig, så tag hjælp fra Microsoft-eksperter og få gennemgå dine systemoplysninger.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply