Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Sådan Løses Harddisk Problemer på Windows 10

Mange gange bliver vi udsat for fejlen “Windows har registreret et harddiskproblem”, mens du arbejder i din Windows 10. Der er flere grunde bag denne irriterende meddelelse fra Windows. Lad os se på grundene til denne alvorlige fejl og forsøge at løse problemer med harddisken på din computer.

Hvad er “Windows har registreret et harddisk problem” fejl?

Denne fejl er en sikkerhedsforanstaltning fra vinduerne for at gøre dig opmærksom på sårbarheden af dit computersystem. Fejlen opstår, når harddisken ikke fungerer korrekt. Windows-fejlmeddelelsen angiver problemerne i forbindelse med harddisken.

Bortset fra at være irriterende og en konstant forstyrrelse i dit arbejde, er denne fejl en opfordring til handling fra din ende. Prøv at løse problemer med harddisken så hurtigt som muligt for at redde integriteten af dine data. De mange årsager til Windows-harddiskfejlmeddelelsen er:

 • Harddisken kan være i en tilstand af fejl.
 • Dataene i din harddisk kan være lige ved at blive ødelagt.
 • Operativsystemet kan blive dysfunktionelt.
 • Systemfilerne kan være korrupte.
 • Computeroperationen kan være i modsætning til hænger.

Årsager til harddiskproblem

Windows harddisk problemet er et resultat af fejl på harddisken. Men det kan også være forårsaget af systemfiler, RAM-fejl, registreringsfejl osv. Lad os se på de mulige årsager til harddiskproblemet i dine vinduer 10:

 • Systemfiler Fejl – Der er flere årsager, der kan forårsage systemfilfejl. En ufuldstændig installation eller uninstallation af programmet, vigtige systemfiler sletning eller forkert drift af et systemprogram, registreringsfejl, fragmenterede filer osv. Dette skyldes korruption af manglende links under driften af ​​systemet. Dette stopper systemet til at fungere korrekt, hvilket medfører systemfilfejl.
 • Harddiskfejl / Dårlige sektorer – Der er flere sektorer, der kan gå dårligt i den logiske partition af harddisken. Der kan også være mekanisk funktionsfejl på harddisken. Disse problemer skaber dårlige sektorer på harddisken. Det er et af de alvorligste problemer med harddisken samt en trussel mod de tilgængelige data på din computer.
 • Virusskade – Nogle af de mest almindelige fejl inkluderer et virusangreb i dit system. Én gang har viruset spredt igennem systemet, er det sandsynligt, at hele dit system er inficeret. Brug af antivirus er kun for at holde skaden i skak, men den grundlæggende skade er generelt ikke repareret. I sådanne tilfælde er systemfilens korruption og skade på registreringsdatabasen en naturlig forekomst. Dette kan i høj grad forstyrre systemets funktionalitet.
 • Brugerskader – Skaden som følge af ukorrekt drift af et system kan medføre harddiskfejl. Det kan se ubetydeligt, men spiller en vigtig rolle for at beskadige harddisken. Det sker generelt utilsigtet fra brugerens side, hvilket viser sig at være en katastrofe nogle gange. Denne skade kan omfatte ukorrekt afbrydelse, ændring af systemregistreringsindstillinger, ændring af systemfilplaceringer, forkerte plugins osv.
 • Fysisk skade – En fysisk skade på harddisken kan forårsage en sådan fejlmeddelelse fra Windows. Overophedning, dysfunktionelle kølemekanismer og fysiske dyser kan medføre, at harddisken ikke fungerer korrekt. I sådanne tilfælde vil Windows vise fejlmeddelelsen.

Lave Windows 10 Harddisk Problem

Så snart du modtager denne advarsel fra din Windows, skal du straks træffe foranstaltninger. Dette kan være en midlertidig fejl, men det er bedre at tage en forholdsregel end at miste dine data. Der er flere måder at kontrollere og rette fejlen på.

Lær hvordan du reparerer Windows 10 harddisk problem her;

Tjek Sikkerhed og vedligeholdelse:
 1. Åbn Kontrolpanel og klik på Sikkerhed og vedligeholdelse.
 2. Klik (tryk) på Vedligeholdelse og kig efter Drevstatus – Dette viser dig det aktuelle drevs sundhed og en liste over problemer.
 3. Du kan scanne drevet, hvis der er problemer.
Kontrollér ved brug af drevegenskab:
 1. Klik på Denne pc og åbn den i filforsker.
 2. Højreklik (tryk og hold) på Drev og gå til Egenskaber .
 3. Gå til fanen Værktøj og klik på Kontrollere  – du vil se knappen i fejlkontrol af fanen.
 4. Hvis der konstateres fejl, vil det bede om at Reparere
 5. Hvis der ikke er fundet nogen fejl, vil Windows bede om at scanne drevet.
 6. Når Scan er færdig, skal du klikke på linket Vis detaljer for at se SFC-loggen.
Brug ‘chkdsk’ i kommandoprompten
 1. Åbn kommandoprompt – Skriv Win + X eller kør cmd som administrator.
 2. Skriv chkdsk efterfulgt af drevbogstavet i følgende format: – chkdsk C: /D

Til offline scanning og reparation – brug chk disk C: /D/offlinescanandfix

Brug PowerShell til at kontrollere drevfejl
 • Åbn PowerShell som administrator.
 • Til scanning og reparation type; Repair-Volume-DriveLetter <Drevnavn> – Dette vil scanne og reparere det givne drev. Du kan gøre det for alle drev.
 • Til offline scan og fix type; Repair -Volume-DriveLetter <Drevnavn>-offlinescanandfix – Dette vil tage volumen offline for at scanne og rette fejlene.
 • Hurtig scanning; type Repair-Volume-DriveLetter <Drevnavn>-scan. – Dette vil kun scanne og vise fejlene fra det udpegede drev.
 • Spot Fix; Skriv Repair-Volume-DriveLetter <Drevnavn>-SpotFix – dette vil snart tage lydstyrken offline og rette problemerne logget som en korrupt fil.

Forhåbentlig ved hjælp af dette indlæg vil fejlen “Windows detected hard disk problem” blive løst. Der er ikke meget at bekymre sig om, denne fejl kan opstå på grund af nogle minuters funktionsfejl også. Men under estimering kan det føre til tab af data / sletning. I så fald skal du rette harddiskproblemet med det bedste værktøj til opsving Remo Datagendannelse Software.

Afslutningen af det ovenstående ved vi, at Windows 10 giver en række muligheder for sikring af harddisken. Dette problem med harddisken kan føre til dysfunktionelt eller beskadiget drev i din computer. Når harddiskfejlen vises af din Windows 10, skal du tage den som et rødt flag. Prøv at få en sikkerhedskopi af dine data i det første øjeblik, hvor du begynder at arbejde med at løse problemet.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply