Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Løsning af Den nye MacBook Pro 2016 Hardware problemer – Vide hvordan

Med et stort flertal, der afventer lanceringen af ​​de nyeste versioner af Apple-produkter, har den nyligt lancerede MacBook Pro 2016 ikke forventet lanceringen. Uden tvivl var forventningen til produktet den samme, men det syntes at skuffe mange af Mac-tilhængere med sine problemer, der var relateret til hardware. Med mange mennesker, der klager over problemerne, står de over for den nye MacBook Pro 2016 i betragtning af mærkenavnet og det beløb, det koster. Det syntes at forlade mange mennesker skuffede. Så hvad er problemerne med den nye MacBook Pro 2016, og hvordan kan du rette den. Lad os se.

Problemer med Ny MacBook Pro 2016

1. Grafikrelaterede problemer: Der har været mange klager, da der har været problemer relateret til grafik. Glitcherne ser ud til at være ret konsistente og hyppige på 15-tommers modeller.

Symptomer: Det mest almindelige symptom er den lyse farveflimrende, skærmrivning, checkboardmønstre og nogle andre visuelle artefakter. Nogle gange kan de berørte systemer opleve urespons, hvilket i sidste ende kan medføre, at MacBook Pro styrter.

Selvom det endnu ikke er blevet klart, om det kun er et hardwareproblem, men de grafiske problemer intensiveres, når en person arbejder på en intensiv opgave som transcoding-videoer, synkroniserer store fotobiblioteker eller bruger Photoshop osv.

2. Tastaturproblemer: Det andet store problem med den nye MacBook Pro er tastaturproblemerne, hvor tasterne på tastaturet ikke virker som de skal.

Symptomer: Nogle taster fungerer slet ikke, mens den anden gør støjende lyde eller skal presses på to gange eller tre gange og nogle gange med en tung hånd.

Dette er et problem, der sporer ned til måske design eller endda standardproduktionen

3. USB Type-C problem: Mens det er meget spændende at være en del af fremtiden, hvor du kun har USB Type-C-porte på den nye MacBook Pro. Dette kan gøre tingene vanskelige, da du skal bruge nogle adaptere, dongles osv. Så du bliver nødt til at få USB Type-C adaptere.

Symptomer: Mens det er blevet set, at nogle USB Type-C-adaptere har bremset Non-Touch Bar på den nye MacBook Pro2016, men det har også formået at dræbe Wi-Fi-forbindelsen på den.

For at løse dette problem skal du købe Apples egne USB Type-C-adaptere.

4. Højttalere Popping problem: Der har været en betydelig mængde klager over popping lyde og de knitrende lyde fra højttalerne. Denne lyd er specifikt blevet bemærket, når nogen starter i Microsoft Windows.

Symptomer: Nå kan cracking eller popping lyden være fra logikbrættet eller fra de dårlige lyddrivere fra Windows.

Til dette problem kan det bare blive løst, at du bruger dine højttalere, når du åbner Windows via virtualiseringssoftware.

5. Sporpladeproblem: Træfingerens træk, der har været på styrefladen på alle de nyeste af Apple-udgivelser som Mac OS / Mac OSX. Denne funktion ser ikke ud til at fungere med den nye MacBook Pro 2016.

Symptomer: Brugen af ​​trækfjerners trækker fungerer ikke pålideligt. Dette er

På grund af palmeopdagningen går det i modsætning til Mac OS.

Apple havde introduceret trefinger træk, hvorved trække tre fingre på tværs af styrefladen ville få virkningen af ​​øjeblikkelig klik og trække oven på hvad som helst under markøren.

En sluttelig note

Efter at have kigget på hvert af problemerne med den nye MacBook Pro er den bedste løsning på disse problemer hos producenten, dvs. med Apple. Så hvis du allerede har købt den nye MacBook Pro 2016 og nu eksperimenterer med hvad du skal gøre med disse problemer, mens du venter tålmodigt på, at Apple kommer ud med en løsning. I mellemtiden, hvis du mister data uanset grund og nu undrer mig over det, kan jeg Gendan data fra MacBook Pro? Nå, svaret er en bestemt Ja. Du skal blot klikke på linket og finde den hjælp, du har brug for, da denne løsning fungerer for alle tidligere og nyeste versioner.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply