Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Mac Genkender ikke SD Kort

SD-kort monteres ikke på en Mac er en af de mest usædvanlige fejl på Mac. I betragtning af, at SD-kort bruges i vid udstrækning på kameraer eller som et bærbart lagringsdrev, er de data, der findes på SD-kort, mere personlige og endda afgørende. Der er også flere brugertilfælde, hvor denne fejl blev stødt, og brugere har fuldstændigt mistet adgangen til de data, der findes på SD-kortet. Læs videre til reparation Mac genkender ikke SD kort og forstå muligheden for at genvinde adgangen til et umonterbart SD-kort.

For det første kan en af følgende 3 enheder være fejl i denne situation:

 • SD kort
 • Kortlæser eller SD-kortadapter
 • Mac eller MacBook

Følg derfor rækkefølgen for at kontrollere, fejlfinde og rette enheden for at få adgang til dit SD-kort på Mac.

Ekspert tip til løsning af SD-kort, der ikke monterer Mac-fejl

Når SD-kort eller et hvilket som helst drev ikke vises på Mac, er tommelfingerreglen, der skal følges, inden du prøver forskellige metoder til at rette SD-kortet ikke op på Mac, at “rense SD-kortets kontaktpunkter”. Det kan være grundlæggende, men det er bestemt et forsøg værd. Fordi dit SD-kort eller Mac i det lange løb muligvis har udviklet et lille støvlag på kontaktpunkterne, hvilket resulterer i denne fejl.

Sammen med rengøring af SD-kortets kontaktpunkter blæser også et vindstød ind i kortlæseren for at rydde eventuelt støv ud. Efter rengøring af SD-kortet og kortlæseren skal du indsætte det igen og kontrollere, om din Mac genkender dit SD-kort. Hvis din Mac genkender ikke SD kort, fejlen kan være kritisk. Følg resten af siden for at rette fejlen.

Advarsel: Under alle omstændigheder, hvis du føler at SD-kortet er beskadiget, skal din første prioritet være at gendan data fra SD kort.

Kontroller, om SD-kortet fungerer korrekt

Hvis Mac ikke genkender SD-kortet, kan det skyldes, at SD-kortet er beskadiget, eller at det muligvis er stødt på en eller anden fejl. Den bedste måde at sikre, at SD-kortet fungerer, er ved at slutte SD-kortet til en anden Mac- eller Windows-computer og fejlfinde det. (Sørg for også at kontrollere kortlæseren sammen med SD-kortet)

Yderligere, mens du fejler SD-kortet på en anden computer, skal du kontrollere nogle få usædvanlige fejl, der betyder, at SD-kortet er beskadiget.

For eksempel er et SD-kort, der ikke formaterer en fejl, et sådant problem, der ikke tillader Mac at montere SD-kortet. Dernæst er “diskværktøjet ikke reparere denne drevfejl” også en fejl, der betyder, at SD-kortet er fuldstændig beskadiget. Så pas på sådanne fejlmeddelelser, mens SD-kortet er tilsluttet en anden Mac.

Hvis både SD-kort og kortlæser fungerer på en anden computer, kan fejlen muligvis være på Mac. Hvis SD-kortet ikke fungerer på en anden computer, skal du fjerne SD-kortet og tilslutte kortlæser separat og kontrollere, om det fungerer eller ikke.

“Når jeg indsætter SD-kort, sker der intet på Mac” – Bare rolig, du kan nemt rette det

Hvordan Reparerer Mac Genkender ikke SD Kort

Her er instruktionerne til at kontrollere status på kortlæseren eller SD-kortadapteren. Tilslut SD-kortlæser uden SD-kort til Mac. Nu får du adgang til Apple System Profiler eller ASP.

 • Klik på Apple-menuen> vælg Om denne Mac-indstilling

ASP indeholder detaljer om al hardware og software, der er tilgængelig på Mac’en, såsom serienumre, versionsnumre, hardwareoplysninger. Så hvis dit SD-kort fungerer korrekt, skal ASP også vise detaljer om kortlæseren.

Generelt vises kortlæseroplysninger i hardwareafsnittet under USB-detaljerne med titlen “Memory Card Reader”. Hvis oplysninger om hukommelseskortlæser vises, er alt i orden, hvis ikke, kan kortlæseren blive beskadiget, så skift kortlæseren.

Dette afslutter fejlfinding af SD-kort og SD-kortlæser. Hvis alt med hensyn til SD-kort og SD-kortlæser fungerer, kan fejlen skyldes Mac.

Indstil SD-kortet til Vis op på Mac

Der er faktisk en forskel mellem de fejl, SD-kortet ikke vises på Mac, og SD kan ikke monteres på Mac. Forskellen er, at SD-kortet ikke vises, betyder, at Mac bare ikke viser SD-kortet i diskværktøjet.

Hvis SD-kortet ikke monteres på Mac, vises SD-kortet i diskværktøjet, men det markeres som umonterbart eller genkendes ikke. Mange brugere fortolker begge problemerne som de samme.

Men når Mac’en ikke viser SD-kortet, kan det skyldes, at de eksterne diske er deaktiveret. Hvis de eksterne diske er deaktiveret, vises SD-kortet ikke. Her er detaljerne om, hvordan du løser det.

 • Gå til> Finder> Indstillinger. I vinduet med præferencer skal du vælge fanen “Generelt”, hvor du kan se mulighederne
 • Harddiske
 • Eksterne diske
 • CD’er, DVD’er, iPods
 • Forbundne servere
 • Hvis indstillingen eksterne diske ikke er markeret eller ikke markeret. Vælg det, og sørg for, at indstillingen har et flueben ved siden af.

Indsæt nu SD-kortet igen, og kontroller, om det vises. Hvis SD-kortet vises i finder-appen, skal du kontrollere, om det kan monteres eller ej. Hvis SD-kortet monteres på Mac OS, er alle dine fejl rettet.

Men hvis SD-kortet stadig ikke monterer Mac, kan du rette fejlen ved hjælp af førstehjælpeprogrammet. Hvis du har travlt med at få adgang til dataene, kan du gendan data fra SD kort Mac ved hjælp af Remo.

Forsigtighed: Som nævnt tidligere, skal du altid prioritere at gendanne data, før du reparerer SD-kortet, hvis du bekræfter, at dit SD-kort er beskadiget. Remo er en af de bedste SD-kortgendannelsessoftware, uanset hvor alvorligt beskadiget dit SD-kort er, kan du stadig gendanne dataene fra det. Med en dedikeret indstilling til fotogendannelse, Remo datagendannelse software kan endda registrere alle RAW-fotoformater. Så tjek værktøjet uden fejl.

Sådan repareres SD-kortet, der ikke monterer Mac?

Førstehjælp er et strømlinet værktøj, der foretager fejlfinding og afhjælper alle fejlene på SD-kortet. Følgende er instruktionerne til, hvordan du bruger det til at montere dit SD-kort på Mac.

 • Gå til> Hjælpeprogram> Diskværktøj, og vælg det SD-kort, der ikke kunne monteres på Mac
 • Klik på førstehjælp, og vent på, at processen er afsluttet
 • Når processen er afsluttet, skal alle dine SD-kortrelaterede fejl rettes.

Selv hvis førstehjælpen ikke løser fejlen, efterlader det os kun en mulig forklaring. Dit SD-kort er alvorligt beskadiget. Du har to muligheder, enten at gendanne data ved hjælp af Remo-datagendannelsessoftware eller udskifte dit SD-kort med et nyt. Udskiftning er normalt tilfældet, når skaden på SD-kortet er mere fysisk.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply