Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Mac Harddisk Gendannelse

Sandheden om Mac harddisk gendannelse

Mac’er er en af de mest avancerede computere, der er tilgængelige på markedet, men selv Mac-harddiske er sårbare over for datatab som andre drev.

Fra uhyggelig og omhyggelig forskning har vi fundet ud af, at der er tre mest sandsynlige scenarier for at miste data på Mac:

 • Uheld slettede data på Mac harddisk
 • Beskadiget eller korrupt Mac-harddisk / Mac-ekstern harddisk
 • Ikke-startbar Mac

Der er forskellige metoder til at gendanne data fra en Mac-harddisk. For eksempel kan du gendanne data fra Mac-harddisken ved hjælp af diskværktøj eller måldisktilstand eller gendanne fra den seneste sikkerhedskopi, hvis den findes.

Bemærk: Alle de metoder, der er diskuteret i denne artikel, er testet og testet

Der er dog et par mangler for hver af de tidligere nævnte teknikker. Hver af disse ulemper diskuteres detaljeret i de senere afsnit.

I betragtning af alle fakta er den bedste failsafe måde at gendanne data fra Mac intern eller ekstern harddisk gennem Mac data opsving software.

Den Ideelle Måde at Gendanne Data fra Mac harddisken på

En optimal datagendannelsessoftware scanner og gendanner dataene selv fra små individuelle lagringssektorer, der findes på en harddisk. Det kan nemt overvinde forhindringer som et beskadiget filsystem for at gendanne data fra et Mac-drev.

Remo Mac datagendannelse software er designet til perfektion med funktioner som den avancerede scanning. Da værktøjet konstant raffineres ved hjælp af testscenarier i realtid, er Remo en af de mest pålidelige software til datagendannelse.

Derudover kan Remo Mac-datagendannelsessoftware gendanne Mac-data efter sletning, korruption i drevet eller endda når Mac-drevet ikke kan startes. Dette gør det til et af de mest effektive Mac-drevgendannelsesværktøjer, der er tilgængelige i branchen.

Så uden yderligere grund skal du klikke på download-knappen og begynde at gendanne data fra beskadigede eller beskadigede Mac-harddiske.

recover deleted files from external hard drive on Mac

Hvordan gendanne harddisk Mac / Mac ekstern harddisk

Sammenlignet med andre gendannelsesteknikker er Remo en øjeblikkelig måde at gendanne dataene fra en Mac-harddisk på. Start Remo Mac-harddiskgendannelsessoftwaren, og følg nedenstående trin

 • Når du har startet softwaren fra startskærmen, skal du vælge gendanne muligheder for volumener eller drev og derefter vælge Volumengendannelse fra næste skærmbillede

mac hard drive recovery software

 • Vælg den harddisk, du vil gendanne, fra det anførte drev, og klik på scan

selecting data to recover data from mac hard drive

 • Baseret på nødvendigheden skal du vælge Standard Scan eller Advanced Scan

scanning mac hard drive to recover data from mac hard drive

 • Vælg den fil, du skriver, du vil gendanne, hvis du vil gendanne alle filerne, skal du blot klikke på Marker alt og derefter klikke på Næste
 • Efter scanning af hele Mac-harddisken adskiller du Remo alle de gendannede filer til gendannelsesvinduet.

 • Fra gendannelsesvinduet kan du vælge vigtige filer og gemme dem

I tilfælde af gendannelse af data fra en ekstern Mac-harddisk kan du direkte oprette forbindelse til en Mac, der har en Remo-software-app installeret, og gendanne dataene fra den. Desuden kan du også bruge Remo til gendan slettede filer på mac.

Hvordan Får Jeg Filer fra Min Harddisk der ikke Starter Mac?

Hvis din Mac ikke kunne starte operativsystemet, skal du bruge en anden computer til at gendanne data. Det er muligvis ikke en Mac, du kan også gendanne Mac-harddisken ved hjælp af en Windows-computer.

Tidligere, hvis du ønskede at gendanne Mac-harddisken, der ikke starter Mac OS, var du nødt til at adskille Mac’en, hente harddisken og slutte den til en anden Mac ved hjælp af et SATA-kabel. Installer derefter den sunde Mac med Remo-software senere for at gendanne dataene.

Heldigvis i dag kan du undgå den komplicerede proces med adskillelse af Mac for at gendanne Mac-filer. En avanceret funktion kaldet Target Disk Mode hjælper dig med at forbinde din Mac direkte til pc eller en anden Mac for at gendanne data fra harddisken, der ikke kunne starte Mac OS.

Gendan data fra Mac harddisk til PC

Afhængigt af omstændighederne skal du muligvis bruge Windows-pc til at gendanne Mac-harddisken, hvilket er ret almindeligt. Imidlertid anbefaler nogle tech-bloggere brugere at formatere harddisken med ExFat-filsystemet, senere gendanne Mac-harddisken til pc. Denne metode er ret risikabel for de data, der findes på din Mac.

Når datatab sker på grund af ethvert scenarie, slettes dataene ikke permanent fra lagerdrevet. Dataene eller filerne på Mac-harddisken bliver usynlige for computeren at læse. Det samme er tilfældet, når du ved et uheld sletter filer fra Mac-harddisken. I dette almindelige scenario er plads, hvor slettede Mac-filer eksisterede, nu markeret som ledig plads. Men filerne findes stadig på Mac-drevet.

Derfor, hvis du foretager mindre ændringer på Mac-harddisken, når du efter datatab, ødelægges de gendannelige filer på Mac-harddisken. Derfor skal du lægge Mac-harddisken uberørt, indtil du gendanner data.

Selv for at gendanne Mac-harddisken på pc kan du bruge Remo-harddiskgendannelsessoftware til Windows. Installer bare softwaren på din pc, tilslut Mac-harddisken, og start gendannelsen. Du behøver ikke at formatere Mac-harddisken, som allerede er stødt på datatab.

Gendan harddisk Mac brug af måldisktilstand

Faktisk bruges måldisktilstand til at overføre store mængder data fra en Mac til en anden ved at oprette forbindelse via et datakabel.

Heldigvis kan du også drage fordel af måldisktilstand og gendanne data fra Mac-harddisken.

For at gendanne data skal du forbinde beskadiget Mac med en fungerende Mac og bruge den sunde Mac-computer til at gendanne data fra beskadiget Mac.

For at bruge måldisktilstand har du brug for en fungerende Mac og et kompatibelt kabel til at forbinde både beskadiget Mac og sund Mac. Måldisktilstand kan dog ikke bruges i alle scenarier for datatab.

For eksempel, hvis filsystemet på Mac-harddisken er beskadiget, fungerer måldisktilstand ikke. Fordi filsystemet er vigtigt for at læse de data, der findes på enhver Mac-harddisk.

Desuden tjener måldisktilstand ikke noget formål, hvis du har en beskadiget ekstern Mac-harddisk eller til at gendanne slettede eller mistede filer fra Mac-harddisken.

Kort sagt kan du kun bruge måldisktilstand, hvis problemet er relateret til Mac OS eller Mac-hardware. Dette er et stort gråt område, hvor mange læsere fejlagtigt fortolker. Senere ender på en vild gåsjagt og tænker på, at måldisktilstand kan gendanne data.

Da det ikke er muligt at gendanne data i alle scenarier, er det bedre at bruge software til datagendannelse.

Pro tip: Måldisktilstand opstart af Mac får Mac til at fungere som en ekstern harddisk. Så når du prøver at gendanne Mac ved hjælp af Windows, kan du starte Mac i måltilstand og tilslutte den direkte til pc. Bedste måde at undgå adskillelse af Mac

Reparere den Beskadigede Mac Harddisk

Forsøg ikke at gendanne data ved hjælp af Mac-terminalen, da dette kun hjælper dig med at rette eller fejlfinde den beskadigede Mac-harddisk.

Her er hvordan du kan rette en beskadiget eller beskadiget Mac-harddisk ved hjælp af terminalapplikationen:

 • Finder > Applications > Utilities > Terminal
 • En gang i terminalen skriv “diskutil list” kommando og tryk på retur
 • Du kan se de tilgængelige drev på Mac. Vælg den beskadigede harddisk på de tilgængelige drev
 • Skriv nu et drevnummer, der er identificeret som “/dev/disk#” (# er harddisknummer)
 • Indtast den endelige kommando “sudo fsck_hfs -r -d /dev/disk#” (Nævn det beskadigede harddisknummer i stedet for #) og tryk på retur
 • Vent, indtil du ser en pop op-meddelelse, der siger “Volumen ser ud til at være OK”, som konkluderer, at reparation af beskadiget Mac-harddisk.

Nu skal det være klart, at terminalen kun bruges til at rette den beskadigede Mac-harddisk, men ikke til at gendanne data fra den.

I betragtning af alle de faktorer, der er diskuteret ovenfor, er det indlysende, at det er det klogeste valg at stole på en datagendannelsessoftware til at gendanne data fra en Mac-harddisk. Når du vælger en meget foretrukken Remo Mac Data-gendannelse, kan du også gendanne data sikkert fra Mac-harddiske.

Resumé

Fra observationerne vil brug af måldisktilstand, terminalværktøj, diskværktøj eller FSCK-kommando kun hjælpe dig med at fejlfinde eller rette fejlene på din Mac. Disse metoder kan ikke forveksles med datagendannelsesmetoder.

Inden du bruger måldisktilstand eller en anden metode, skal du sørge for at forstå årsagen til datatab. Under alle omstændigheder kan du altid stole på Remo Mac-datagendannelsessoftware. Et omfattende værktøj til at gendanne data fra ethvert kompliceret datatabsscenarie.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply