Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

MacOS Sierra Skjulte Funktioner

Dette guide til macos sierra skjulte funktioner, tricks og tip vil gøre din Apple-softwareoplevelse bedre.

Ikke alt om Sierra blev afsløret ved WWDC-keynote, da Apple lancerede iOS. Skønheden var skjult med operativsystemet. Uanset om du er en pro-bruger eller en nybegynder, her er nogle af de skjulte funktioner, der vil gøre dig glad, når du opdaterer til macOS Sierra.

MacOS Sierra skjulte funktioner du vidste ikke om

# Siri kontrol

I hovedtelefonen afslørede Apple netop de ting, hvad Siri kan gøre på iOS. Men Siri kan også udføre nogle andre kommandoer, der påvirkes direkte til Mac-hardware.

Ligesom på iOS kan du kommandere Siri til at gøre din skærm mørkere eller lysere. Du kan også fortælle at tænde og slukke for Wi-Fi, sætte Mac-maskinen i dvale, at foretage systemkontrol, at starte pauseskærmen. Ikke kun dette, Siri har også adgang til systeminformation. Såsom processorens hastighed, Mac-serienummeret, hvor meget ledig hukommelse og plads der er tilbage på drevne osv.

# Yderligere redigeringsværktøjer i fotos

Inde i appen Fotos kan du se to redigeringsværktøjer – Brilliance og Markup. Når du redigerer et foto, kan du bruge Brilliance-skyderen, der findes under sektionen Lys i menuen Juster. Denne funktion lyser mørke områder og trækker højdepunkter ind for at afsløre skjulte detaljer og få dit foto til at se rigere og mere levende ud. Med andre ord kan vi sige, at det effektivt kombinerer højdepunkter, skygger, lysstyrke og kontrastjusteringer.

For at bruge markeringsværktøj skal du klikke på den tredobbelte knap, der findes i bunden af kolonnen med redigeringsværktøjer. Nå, dette værktøj bruges til at tilføje tekst, pile, linjer og anden kommentarredigering til dine billeder.

# Spar diskplads med optimeret lagerplads

Selv efter at have betalt enorme penge, har Apple været notorisk tæt på at levere lagerpladser. De fleste af Mac’erne har relativt små SSD’er. Men nu med macOS Sierra kan du genvinde noget plads. For at gøre dette skal du gå til Systemindstillinger> iCloud og klikke på Indstillinger ud for iCloud Drive. Marker Optimer Mac-lagring.

De filer, du ikke bruger meget ofte, uploades kun til iCloud og fjernes fra din computer. Du kan føle, at filerne stadig findes på din computer, men du skal downloade dem fra iCloud, før du kan åbne dem.

Optimeret lager er integreret med Time Machine, så din seneste sikkerhedskopi vil have en kopi af alle filer, selv dem, der kun er gemt i iCloud.

“Hvis du er en Mac-bruger og ved et uheld formatere SSD disk, så kan du gøre brug af pålidelig Mac-datagendannelsessoftware og gendanne alle de mistede filer og data.”

# Vend tilbage af RAID-assistent

I OS X El Capitan fjernede Apple RAID-understøttelse i Disk Utilities. Men det vender tilbage i macOS Sierra. Naviger til Diskværktøj, og under menuen Filer finder du en velkendt linje i bunden til RAID Assistant. Ved hjælp af dette kan du oprette et stribet (RAID 0) array til hastighed eller et Mirrored (RAID 1) array til dataredundans.

# Ny og hurtigere Safari

Sierra leveres med en helt ny Safari 10-browser til internet. Den største ændring af Safari er forbedringer af Split View. Når du gennemsøger Safari i fuldskærmstilstand, skal du kun aktivere Split View for at åbne et nyt vindue. Dette skifter automatisk Safari til Split View.

Og ifølge Apple er Safari i Sierra 80% hurtigere, når det kommer til JavaScript-ydeevne end Chrome.

# Rig URL forhåndsvisning i meddelelser

En af de største forbedringer, der er gjort for meddelelserne, er tilføjelsen af eksempler på omfattende URL-adresser. Når du sender eller modtager en besked, der indeholder en URL, indlæses Beskeder navnet på den side, du henviser til, og viser den på en attraktiv måde. Og det er venligere end en bare URL!

# APFS finder vej i Sierra

Det længe forventede Apple File System er endelig kommet til Sierra. Siden 1985 har Apple brugt en variation af HFS eller Hierarchical File System. Men Apple ville have sit eget system, så virksomheden byggede APFS fra bunden, og det kommer med en række funktioner. Til at begynde med har brugerne indbygget kryptering, men systemet leveres også med nøjagtige tidsstempler. Det nye system tilbyder ikke kun support til Mac OS, men til iOS, hvilket betyder, at du også finder på iPhone og Apple Watch.

“Hvis du har opdateret til macOS Sierra og ser til gendanne data fra formateret drev, så kan du gøre brug af Remo-software, der udfører hele gendannelsesprocessen i enkle og enkle trin.”

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply