Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Metoder til løser Photoshop lagmaske Problemer

løser Photoshop lagmaske Problemer

Under arbejdet i Photoshop kan lagmasker tillade at fjerne pixels fra billedet på en sikker måde. Det er en meget nyttig løsning, fordi pixelerne ikke fjernes permanent, som det er tilfældet med Eraser-værktøjet. Lagmasker bruges til problemfrit at kombinere et eller flere billeder i Photoshop. Nogle gange kan du støde på problemer med disse lagmasker. Hvis du har problemer med at løbe ind, så tjek disse enkle rettelser –

Når lagmasker ikke ser ud til at fungere:

  • Kontroller, om masken er valgt

Sørg for, at lagmasken er valgt. Der er tidspunkter, hvor du vælger at bruge en lagmaske, men observerer at du kun måler lærredet kun sort / hvidt. Dette viser, at du har glemt at vælge den lagmaske, du havde til hensigt at.

Dette er en almindelig fejl udført af mange, hvor kun det faktiske lag er valgt. Så sørg for at den faktiske maske er valgt, så du kan bruge den til effektivt at redigere dit arbejde. Du bliver opmærksom på, at der er valgt en maske, når en ramme vises rundt om masken.

  • Er laget låst?

Kontroller, om laget er låst, fordi du ikke kan anvende ændringer i et låst Photoshop-lag. Selvfølgelig er låsning af et lag godt, når du vil beholde visse dele af arbejdet fra at ændre sig. Men det er irriterende, når du vil bruge en lagmaske. Så du skal låse op for laget, før du kan bruge en maske til redigering.

  • lag over lag!

Du tror, at dine lagmasker ikke virker, når der faktisk er et andet lag over dem, der dækker dem. Du bør ikke dække dit arbejde med et andet lag. Men hvorfor sker det her? Dette sker, når du bruger dubletter, fordi du forvirrer den kopi, du arbejder på for den, der påvirkes af masken. Så du skal skjule synligheden af et lag / lag, som ligger over lagmaskerne for at sikre at du arbejder med det rigtige lag.

Bemærk! Hvis du forsøger at fejlfinding problemer med lagmasker, hvis noget går galt, og din Photoshop PSD-fil bliver beskadiget, kan du bruge en tredjepart photoshop reparere software nemt og hurtigt.

Her er en anden metode, du kan prøve at rette op på Photoshop-lagmaskeproblemer:

  • Kontroller farvemodus

Kontrollér først farvemodus på billedet, som du vil manipulere. Dette er nødvendigt, fordi ikke alle kommandoer, der bruges med Adobe Photoshop-værktøjer, virker for alle billedtilstande.

  • Gendannelse af standardindstillinger

Når det drejer sig om lag maske problemer, kan genoprettelse af standardindstillinger hjælpe. For Adobe Photoshop 6 og nyere versioner – gå til Indstillinger, klik på værktøjsikon. Vælg nu Nulstil værktøj (for at nulstille et enkelt værktøj) eller vælg Nulstil alle værktøjer (for at nulstille alle værktøjer). For ImageReady, for at nulstille lagmaskeværktøjet, skal du klikke på Rediger – Indstillinger – Generelt – Nulstil alle værktøjer.

  • Nulstilling af præferencer

Hvis gendannelse af standardindstillingerne ikke virker, kan nulstilling af præferencer gøre det muligt at løse problemer med lagmasker. For Photoshop 6 og nyere versioner skal du holde nede Ctrl + Alt + Shift -tasterne under åbningen af Photoshop eller senere. Hvis du bliver bedt om at slette præferencerne, skal du klikke på Ja.

I Photoshop version 5 og 5.5 finder du specifikke filer i Indstillinger-mappen, der er til stede i installationsmappen. Disse filer omfatter farveindstillinger og Adobe Photoshop 5.0 Prefs. Du kan enten slette eller omdøbe filerne for at nulstille præferencer.

Så det er de rettelser, der kan hjælpe dig med at løse problemer med Photoshop-lagmasker. Hvis du stadig har problemer med Photoshop-filen og nægter at åbne, så Remo Reparation PSD værktøj vil være nyttigt. Før du udfører et af ovenstående trin, skal du først sikre dig, at du har backup af din oprindelige fil, og fortsæt derefter videre.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply