Migrere Indstillinger Outlook

5 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Mange brugere bruger meget tid på at skabe tilpassede regler, alarmer og attributter i deres Outlook-applikation. Desværre gav Outlook ikke nogen dedikeret mulighed for migrere indstillinger Outlook.

Som Outlook-bruger har du muligvis vidst, at du kan flytte Outlook-data til en anden computer ved hjælp af guiden Import / Export. I modsætning til Outlook-datafiler kan Outlook-profilindstillinger og -konfigurationer ikke flyttes til en anden computer ved hjælp af guiden Import og eksport.

Derfor er vi kommet op med denne side for at hjælpe brugere med at eksportere Outlook-indstillinger til en ny computer.

Ved hjælp af denne artikel vil du lære

Kopier Outlook-indstillinger til en ny computer ved hjælp af registreringsdatabaseindstillinger (risikabelt)

Komplikationer involveret i brug af registreringsdatabaseindstillinger til at flytte Outlook-indstillinger til en anden computer

Sådan overføres Outlook-indstillinger til en anden computer (let og fejlfrit)

Eksporter Outlook Indstillinger til Ny Computer

Da Outlook ikke har leveret noget værktøj til at overføre profilindstillinger og konfigurationer til en ny computer, skal du manuelt få adgang til registreringsindstillingerne. Efter adgang til registreringsdatabaseindstillingerne skal du oprette registreringsdatabasefilen til Outlook-konfigurationer, som kan kopieres til en anden computer.

Bemærk: Vær forsigtig, mens du arbejder i registreringseditoren. En enkelt fejl kan ødelægge hele dit operativsystem.

Følgende er trinene til, hvordan du kopierer Outlook-registreringsdatabasen til en anden computer.

 • Gå til Start, og skriv Regedit i søgefeltet, og tryk på enter. Du kommer ind i registreringseditoren.
transferring outlook settings with out software
 • Gå til stien “Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook\”
outlook settings in the registry editor
 • Højreklik på profilen, og klik på eksport. I eksportregistreringsfilen skal du give vinduet filen et navn og klikke på Gem
saving outlook settings
 • Kopier registreringsdatabasefilen til en ny computer installeret med Outlook-applikationen
 • Dobbeltklik på den kopierede registreringsfil, den åbner en dialogboks, der er nævnt nedenfor
 • Klik på ja
manually transferred outlook

Hvorfor anbefales det ikke at bruge Regedit til at flytte Outlook kontoindstillinger og konfigurationer til en ny computer

Desværre anbefales det ikke at bruge registreringsdatabasen til at kopiere Outlook-indstillinger til en anden computer. Selv den ovennævnte dialogboks bekræfter, at brug af registreringsdatabasen er ustabil og bør ikke bruges.

Også da vi forsøgte at bruge Regedit til overføre indstillinger Outlook, vores Outlook styrtede to gange. Derudover kan enhver fejl under implementering af ovennævnte proces endda resultere i helt nedbrud på OS.

I betragtning af de involverede risici overførsel af Outlook data, vi har fundet frem til et genialt værktøj, der kan migrere Outlook-indstillinger til en ny computer. Remo Outlook Backup og migrering er et enestående værktøj, der er designet til at strømline flytende Outlook-data. Evnen til at overføre Outlook-indstillinger er en fremragende funktion.

Klik på download-knappen, og oplev den mest strømlinede måde at kopiere Outlook-indstillinger til en ny computer

free-download-for-win

I det følgende afsnit lærer du, hvor nemt det er at bruge Remo Outlook Backup Migrate til at kopiere kontoindstillinger til en ny computer.

Hvordan Migrere Indstillinger Outlook?

Download og installer Remo Outlook Backup og Migrate på din computer, og følg de nævnte trin.

 • Luk Outlook-applikationen, og start Outlook Backup og Migrate
 • Klik på Backup mulighed og klik på smart backup for en enkel og ubesværet proces
 • Klik på næste for at starte sikkerhedskopieringsprocessen
 • Når processen er afsluttet, beder værktøjet dig om at afslutte sikkerhedskopieringsprocessen, så klik på finish
 • Softwaren opretter en sikkerhedskopifil i din standarddokumentmappe.
 • Overfør filen til din nye computer og installer Remo Outlook-sikkerhedskopi og migrér på den
 • Start Outlook-sikkerhedskopien, og migrér, og klik på indstillingen migrer
 • Klik på gennemse, og klik på vælg fra en lokal computer. Vælg og åbn den sikkerhedskopifil, du har oprettet fra din gamle computer
 • Klik på næste for at starte migreringsprocessen. Når processen er afsluttet, burde alle dine Outlook-poster, herunder dine tidligere Outlook-indstillinger, være blevet migreret til din nye computer.
 • Sammenlignet med den manuelle proces er denne proces mere sikker og strømlinet. Desuden er der, selvom manuelle metoder, ikke noget perfekt bevis for vellykket migration. Derfor anbefales det stærkt at bruge Remo Backup og migrere.

Konklusion:

Outlook-indstilling organiserer din Outlook-applikation, som du vil, du kan oprette brugerdefinerede alarmer, mapper, signaturer, og der er et helt spektrum af Outlook-attributter, du kan ændre i henhold til dine prioriteter. Du kan muligvis ikke migrere disse indstillinger ved hjælp af konventionelle migreringsmetoder, men ved hjælp af Remo Backup og Migrate-applikationen kan du nemt migrere dine Outlook-data inklusive Outlook-indstillinger til en ny computer. Den bedste egenskab ved Remo er, at du kan migrere alle Outlook profilindstillinger med et enkelt klik. Du behøver ikke at notere dine gamle indstillinger og investere igen meget tid i at ændre disse indstillinger.

About the Author: Remo Software