Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

MOV Fil har Ingen Video

Hej, jeg overførte nogle af mine gamle videoer fra min Mac-computer, og videoen afspilles bare i et sekund og senere, bare lyden afspilles. Dette er nogle af mine vigtigste videoer, og jeg havde bevaret det i lang tid. Min MOV fil har ingen video, fortæl mig venligst hvordan jeg kan løse dette. Enhver hjælp ville blive virkelig værdsat” – En bruger på Quora

MOV er et videofilformat, der er udviklet af Apple Inc. og er kompatibelt med både Windows og macOS. Med teknologien har videofilformater også udviklet sig. Her, i denne Quora-brugers situation, nævnes det som en “gammel video”. hvis MOV-videoen er meget gammel, og hvis brugeren bruger en nyligt opdateret QuickTime-medieafspiller, er sandsynligheden for, at MOV-filen ikke har nogen videofejl, eller MOV-fil stammen under afspilning er altid høj. Dette problem kan dog løses effektivt ved hjælp af nogle få metoder uden at arbejde på det. Læs denne informative opskrivning til slutningen for at vide, hvordan du permanent kan reparation MOV fil har ingen video.

Hvorfor afspiller min MOV-fil kun lyd?

  • Den inkompatible codec til MOV-videofilen
  • Inkompatibel medieafspiller, der bruges til at afspille MOV-videoen
  • Korruption i videodata begrænser kun systemet til at læse lydfilen

Dette er de 3 hovedårsager, som får din MOV-videofil til kun at afspille lyd. Lad os lære at vide, hvordan du kan løse disse problemer, så du kan gøre din MOV-videofil afspilelig og uden korruption.

Sådan repareres inkompatibel codec af MOV-video?

Uanset hvilken medieafspiller du brugte til at afspille din MOV-videofil, er codec-pakken noget, der forbliver den samme. Codec-pakken, der bruges til at afspille MOV-videofilen problemfrit, er kendt som MPEG-4. Sørg for at kontrollere, at din medieafspiller understøtter MPEG-4 codec-videoer. Efter bekræftelse skal du bare gå til Google og søge efter download af MPEG-4 codec-pakke. Sørg for kun at downloade fra de ansete websteder. De fleste af de mistænkelige eller spammy websteder har codec-pakker fyldt med bloatware, så kontroller, inden du fortsætter med installationsprocessen.

Medieafspiller er ikke kompatibel med afspilning af MOV-videoer

Inkompatible medieafspillere betyder ikke, at du bruger den forkerte medieafspiller, det kan også betyde, at din medieafspiller muligvis er forældet. Selvom du bruger QuickTime-afspilleren, som er den overordnede medieafspiller til MOV, kan du muligvis stadig støde på MOV uden videoproblem. Opdatering af medieafspillere kan løse sådanne problemer det meste af tiden. Følg nedenstående trin for at vide, hvordan du kan opdatere din QuickTime-medieafspiller.

Trin 1: Åbn QuickTime Media Player, og gå derefter til Edit > Preferences > QuickTime Preferences.

Trin 2: Klik på Update knappen, og vent, indtil afspilleren er blevet opdateret.

Trin 3: Genstart QuickTime medieafspiller, og kontroller derefter, om din MOV-video stadig kun afspiller lyd.

Opdatering af afspilleren skulle have løst MOV no video-problemet. Men hvis videoen stadig ikke kan afspilles. Læs den sidste og mest effektive metode og kend hvordan reparerer MOV fil har ingen video.

Løs korruption i MOV-video for at løse MOV Ingen videoproblem

Hvis din MOV-videofil er blevet ødelagt, vil det ikke være effektivt at prøve at rette det ved hjælp af gratis metoder eller løsninger. Brug af en professionel MOV reparation af video værktøj er den mest tilrådelige løsning. Her er et sådant værktøj ved navn Remo Repair MOV. Dette reparationsværktøj er kendt blandt brugere og professionelle som et robust, men simpelt værktøj. Remo Repair MOV adskiller lyd- og videodataene til den korrupte videofil og retter dem.

review of a customer who is happy with the Remo video repair tool.

En af de største fordele ved Remo Repair MOV er, at dette værktøj tager henvisningen til en sund MOV-videofil (Du skal levere en sund videofil). Selv den mest uerfarne computerbruger kan gøre brug af dette MOV-reparationsværktøj og rette deres beskadigede MOV-videoer. Den selvforklarende grænseflade og modulet med 3 klik til reparation holder processen meget enkel og hurtig. Når MOV-videoen er rettet, kan du også forhåndsvise videoen gratis for at kontrollere kvaliteten af videoen og reparationsprocessen.

Download Remo Repair MOV-værktøjet nu, og følg trinene nedenfor for hurtigt at rette din MOV ingen video.

click here to download MOV repair tool and fix MOV no video issues on Windows computer click here to download MOV repair tool and fix MOV no video issues on a Mac computer

Trin 1: Klik på Healthy File og søg efter en sund MOV-video for at vælge som en MOV-videofil som reference.

Trin 2: Klik på Corrupted File og søg efter MOV ingen videofil, og klik derefter på Repair.

Trin 3: Vent, indtil videoen er repareret, og klik derefter på Preview, når videoen er repareret.

Efter bekræftelse af kvaliteten skal du klikke på Save for at fortsætte med filbesparelsesprocessen. Derfor skal din MOV no video-problem være løst nu.

Konklusion:

Nu skal du have forstået årsagerne, der fører til MOV ingen video, og forhindre sådanne situationer i fremtiden ved at holde din medieafspiller og codecs opdateret. Hvis du har spørgsmål vedrørende Remo Repair MOV-værktøjet, er du velkommen til at kontakte det tekniske supportteam af Remo Software.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply