Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

MOV eller MP4? Hvilket er det Bedste Video Filformat

Med alt der skifter så hurtigt, især når videoen gemmes og streaming systemet er ændret til så mange forskellige filformater. Med alle videoformater, der er tilgængelige og formatet for streaming og at vide, hvilken skal bruges til hvad? Alt dette lyder meget skræmmende og hvorfor burde det ikke. Ikke hver regelmæssig Joe kan have en detaljeret viden om en techie. Og for de fleste os kan vi ikke rigtig fortælle forskellen mellem MOV og MP4. Lad være med at vide, hvilken der er bedre fra den anden. Men det hjælper altid med at have nogle grundlæggende oplysninger i viden om nybegynderens niveau. Især når det kommer til forskellen mellem de to mest brugte og populære videofilformater. Trods alt har viden aldrig gjort nogen skade. Især for noget, der er så almindeligt anvendt af et flertal af befolkningen.

Vi ville ikke gerne ødelægge vores filer, bare fordi vi fik det forkerte format nu, ville vi? Så lad os tage et hurtigt kig på, hvad der er MOV og MP4 filformat. Tag et kig på hver af deres egenskaber, fordele og ulemper, og tag derefter en uddannet beslutning, hvilken er den bedste, skal vi?

Nysgerrig? Fortsæt med at læse…….,

MOV-filformat: Hvis det ikke blev nævnt nok tidligere, at det er et af de mest populære filformater. Årsagen til dette er, at streaming af videoer online er et behov, og norm og MOV filformat gør det nemmere. Du kan også gemme videoer, 3D, animation, VR-indhold i et containerformat, der kan gemme forskellige typer videoer. MOV filformat blev udviklet af æble til deres QuickTime filmafspiller. Det er kompatibelt med både Mac og Windows. For en Apple Mac-bruger er det et meget godt og sikkert valg, men hvis du vil køre den ud af QuickTime så er det sandsynligt for dig at løbe i problemer. Dette bruger generelt MPEG-4 codec til kompression. MOV er kendt for at give bedre kvalitet filer, bedre billedkvalitet, bedre evne til at forbedre lyden, samtidig med at give bedre billedopløsning.

MP4-filformat: Igen er dette et af de mest populære og almindeligt anvendte filformater. Men dette format er baseret på MOV i QuickTime filmformat. Det blev senere udviklet af Industry Standard. Sammen med lagring af forskellige lyd- og videodata, understøtter undertekster og grafik også avanceret indhold som 3D-grafik, brugerinteraktivitet og menuer. Det går glat på de fleste operativsystemer, da det oftest bruges til at dele videoer på nettet. Mens det bruger separat komprimering til lyd- og videospor, bruger den generelt MPEG-4-komprimering.

Konklusion: Hvis du bruger MAC, ville MOV være en god mulighed for dig, men hvis du bruger en ikke-Apple-enhed, ville MP4 være dit valg. Men hvis du ved et uheld eller med vilje ender med en beskadiget eller beskadiget fil, så husk, der er en til reparation af mp4-filer værktøj, der kan være meget nyttigt.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply