Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Nemme tips til undgå Outlook PST fil korruption

Nemme tips undgå Outlook PST fil korruption

Outlook PST-filer er uden tvivl de vigtige filer i Microsoft Outlook. Dette skyldes, at det indeholder hele data fra Outlook, dvs. e-mails, opgaver, kontakter, vedhæftede filer, noter og andre Outlook-attributter. Denne PST-fil er imidlertid tilbøjelig til korruption på grund af flere grunde, som kan resultere i tab af data i Outlook. Så det er nødvendigt at holde dine Outlook-data sikre ved at forhindre PST-filkorruption. Så i dag vil vi diskutere nogle af de enkle tips til at undgå Outlook PST-filkorruption og metoder til løsning.

Hurtige tricks for at undgå PST-korruption

PST-filstørrelse: Da Microsoft har defineret den maksimale størrelse af .pst-filerne til forskellige versioner af Outlook, foreslås det, at du ikke overskrider denne størrelsesgrænse for at undgå korruption. Outlook 2002 og de tidlige versioner har en grænse på 2 GB, mens 2003 og nyere versioner på 20 GB PST-filstørrelsesgrænse. Men vedligeholdelse af en minimal størrelse vil hjælpe med at organisere e-mails og kontakter lettere.

Gem PST-fil: Det anbefales kun at gemme PST-filerne på harddiske, da disse er designet til at blive gemt på HDD’er. Lagring af PST-fil på server- eller andre netværksdrev kan dog medføre PST-filskade eller korruption.

Håndter forsigtigt: Afslut altid Outlook-programmet på en sikker måde. Som abrupt lukning af Outlook kan øge chancerne for PST-filkorruption.

Hold dig væk fra virus / malware trusler: Det er nødvendigt og skal beskytte dit system med en pålidelig antivirus software. I de fleste tilfælde er årsagen bag Outlook-datafilskader virusinfektion. For at undgå sådanne situationer skal du altid beskytte dit system med opdateret anti-virus software.

Opdaterings-tilføjelser: Din PST kan blive beskadiget, selv på grund af Outlook-tilføjelser. Hvis du ikke har brug for tilføjelse eller viser nogle fejl under brug af Outlook, skal du deaktivere dem for at forhindre skade på PST.

Sikkerhedskopiering: På trods af at du træffer alle forholdsregler, kan nogle gange være udsat for problemer med PST-filer. Så det var nødvendigt at opretholde backup af PST fil så du kan bruge sikkerhedskopien under korruption eller tab af data.

Men hvis din PST-fil allerede er ødelagt og leder efter fremtrædende måde at reparere det, så har vi få metoder, der hjælper dig med at reparere Outlook-datafilen.

Nemme metoder til at reparere korrupt PST-fil

Metode 1:

For at reparere mindre problemer med PST-filen kan du tage hjælp af Microsofts indbyggede reparationsværktøj kaldet scanpst.exe eller Indbakke reparationsværktøj. Dette værktøj kan dog ikke hjælpe med at reparere alvorligt beskadigede .pst-filer, det kan kun håndtere mindre skader.

Metode 2:

Hvis det indbyggede reparationsværktøj undlader at rette Outlook-datafilens korruption, kan du bruge Remo Repair Outlook PST-værktøjet. Det er i stand til at løse alle slags fejl og skader relateret til Outlook PST-fil. Det genopretter også alle dine Outlook-profildata, der er slettet, tabt eller utilgængeligt på grund af korruption i enkle trin. Den største fordel ved dette værktøj er, at det ikke vil ændre det oprindelige indhold af den beskadigede fil under reparationsprocessen. Det er 100% fri for virus og kan installeres på forskellige versioner af Windows-computeren. Reparationsprocessen har kun få enkle trin, som selv en nybegynder bruger kan behandle let.

Disse var nogle af de tips til at forhindre og reparere MS Outlook PST-fil. Som diskuteret er den bedste måde at undgå sådanne vanskelige situationer ved at opretholde backupen. Hvis backupen er tilgængelig, er der ingen grund til at bekymre sig om tab af data eller korruption. Så det anbefales at opretholde backup af PST-filen og efter hver vigtig handling på Outlook.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply