Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Nemmeste måde at Geninstallere Windows OS Uden at Miste Data

Virus- og malwareangreb er en af ​​hovedårsagerne til korruption af Windows Operating System. På grund af dette problem bliver systemets ydeevne meget langsom, og applikationen forsinker åbningen. Derfor ønsker brugeren at geninstallere det eksisterende operativsystem uden at miste eksisterende data og gøre systemet til at fungere effektivt. Hvis du ikke ved, hvordan du geninstallerer OS uden at miste data, skal du følge nedenstående retningslinjer og gøre dit systems ydeevne bedst ved at beholde gemte filer.

Trin 1: Tag en sikkerhedskopi af alle personlige filer på din computer

Det er en god praksis, inden du foretager ændringer på din pc, fordi vi ikke kan fortælle, hvordan dine data kan gå tabt. Så hold en kopi af personlige filer for at undgå sådanne omstændigheder.

Trin 2: Genstart din computer og se skærmen omhyggeligt

I dette trin skal du trykke på F2-tasten før opstart af processtarter for at få BIOS-Basic Input Output System-indstillinger. Husk at du kun har få sekunder til at trykke på denne tast for at suspendere opstartsprocessen og indtaste BIOS-skærmen.

Trin 3: Vælg en indstilling kaldet Første startenhed

Tryk på piletasterne for at vælge denne indstilling, og tryk på Enter. Derefter skal du vælge Avancerede indstillinger eller en anden undermenu for at finde den. På den efterfølgende skærm skal du vælge cd-rom / dvd og derefter trykke på ESC-tasten, indtil du kommer tilbage til hoved BIOS-skærmen. Følg kommandoer på skærmen for at gemme dine nye indstillinger og afslutte BIOS-opsætningen.

Trin 4: Genstart computeren igen ved at placere installations-cd’en på operativsystemet på cd / dvd-drevet

Windows installations-cd indeholder en mulighed for at reparere en eksisterende Windows-installation. Denne mulighed giver dig mulighed for at geninstallere Windows OS uden at miste nogen af ​​filerne; personlige oplysninger og applikationer, som du allerede har på pc’en. For at drage fordel af det, skal du blot placere installations-cd’en i dit cd / dvd-drev på din computer og genstarte computeren.

Trin 5: Efter få minutter får du Windows-konsol, der indeholder muligheder som

  • Hvis du vil konfigurere Windows nu, skal du trykke på Enter
  • For at reparere en Windows-installation ved hjælp af Gendannelseskonsol, tryk på R
  • Tryk på F3 for at afslutte installationen uden at installere Windows

Hvis du vælger den første indstilling, vil den tage til næste vindues konsol og beder din tilladelse om at formatere drevet, der indeholder registreringsfiler og alle operativsystemer, der understøtter filer, og beder dig om at installere en frisk kopi af OS-filer. Derfor skal du vælge den anden mulighed, der udfører OS geninstallationsproces uden at miste dine data. Hvis du vil afslutte fra denne skærm og for at droppe OS-installationen, skal du trykke på F3-tasten.

Trin 6: Når du trykker på R-tasten

Konsollen begynder at reparere og geninstallere Windows. Installationsprocessen vil duplikere filer til harddisken, genstarte computeren og derefter fortsætte ligesom en normal installation. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen. Når installationsprocessen er færdig, skal du stadig kunne læse alle dine filer og installerede applikationer.

Når du har fulgt alle ovenstående trin i at udføre Windows OS-geninstallation uden at miste eksisterende data, er der stadig chancer for at miste dine værdifulde data. Hvis du ønsker at udføre filgendannelse efter genoprettelse til fabriksindstilling, geninstallerer OS, installerer nyt OS, så brug en meget effektiv pc data recovery software som f.eks. Remo Datagendannelse Software applikation, der gendanner al informationen på en enkel måde.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply