Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Nuværende Ventende Sektor Antal

At køre benchmarking-software en gang imellem er den bedste metode til at holde styr på din computers ydeevne. Sammensat af alle parametre, som f.eks. Belastning eller losning af cyklustælling, tællingstemperatur for effektcyklus, får du et klart billede af computerens ydelse. Aktuelt ventende sektorantal er en af disse parametre, og det betyder desværre en potentiel risiko for dit lagringsdrev. Hvis du støder på nogen fejl angående aktuelle ventende sektorer eller antal af ukorrekte lagringssektorer, skal du læse denne artikel. Du kan finde den komplette forklaring om aktuelle ventende sektorer og hvordan reparerer nuværende ventende sektor antal i denne artikel.

(c5) nuværende ventede sektoroptællinger eller ukorrekt korrigering af sektorantal er en parameter S.M.A.R.T (Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology). Med enkle ord angiver denne parameter antallet af dårlige sektorer på dit lagringsdrev. Hvis du ser denne parameter, skal du først tage backup af dine vigtige filer og ændre dit lagringsdrev.

Advarsel: Når du ser denne parameter dukke op i enhver benchmarksoftware, skal du holde dit lagringsdrev til et minimum. Hvis denne parameter også angår det primære lagerdrev (lageret med operativsystemet installeret), skal du straks sikkerhedskopiere hele dit drev ved hjælp af backupværktøjet eller ændre det primære lagerdrev for godt.

Aktuelle ventende sektoroptællinger – En komplet gennemgang

I henhold til den foregående forklaring “nuværende ventende sektor antal” er det samlede antal dårlige sektorer på dit lagringsdrev. Dårlige sektorer er intet andet end de reagerende lagersektorer eller lagringssektorerne, der holder op med at svare på skrive- eller læse-kommandoer.

Generelt, når der er dårlige sektorer på en harddisk, vil harddisken forsøge at flytte dem til alle eksisterende, sunde, sunde sektorer. Når der ikke er nogen ekstra sektorer tilbage til at omfordele, markeres disse dårlige sektorer som ukorrekte sektorer, og antallet af dårlige sektorer er angivet som de aktuelle ventende sektorer tæller.

Mere antallet af nuværende ventende sektorer mere antallet af ukorrekte sektorer. Hvordan kan du så løse disse ikke-korrigerbare lagersektorer? Lær det hele i det næste afsnit.

Sådan rettes det aktuelle antal, der venter på sektoren?

Ifølge Microsoft er den eneste måde at gøre det på reparation nuværende ventende sektor antal er ved hjælp af “check disk” eller “CHKDSK”, et værktøj. Mange brugere mener imidlertid, at den eneste måde at implementere CHKDSK er gennem kommandoprompten, og processen er åbenlyst kompliceret for en daglig bruger. Heldigvis er der også en enkel metode til at implementere en check-disk.

Instruktioner til at løse ukorrekte sektorer ved hjælp af Check Disk:

Åben “This PC” eller “My Computer”, højreklik på det tilgængelige drev og gå til “Properties”.

  • I vinduet Egenskaber skal du klikke på Toolsfanen
  • Klik på “Check” i fejlkontrolafsnittet, og vent, indtil processen er afsluttetfixing current pending sectors using check disk utility

Brug af CHKDSK-værktøj er imidlertid en midlertidig løsning, og det er bedre for dig at ændre lagringsdrevet for at undgå alvorlige katastrofer med datatab.

Desværre, hvad hvis du allerede har filer, der er gemt i de dårlige sektorer, og du ikke kan få adgang til disse filer? Du kan gendanne filerne fra de ukorrigerbare sektorer ved hjælp af software til gendannelse af data såsom Remo-software til gendannelse af data.

I modsætning til enhver konventionel software til gendannelse af data har Remo Filegendannelsessoftware en unik funktion, der giver brugerne mulighed for at oprette et nøjagtigt billedlagringsdrev. Så selv data fra dårlige sektorer forbliver intakte efter gendannelse.

download now to Recover Files from External Hard drive download the software to fix Photoshop program error for free

Sådan oprettes et billede af lagringsdrevet med ukorrekte sektorer?

For at oprette et billede af drevet, alt hvad du skal gøre, er at downloade Remo Data gendannelsessoftwaren og starte det. Fra de tilgængelige indstillinger på hovedskærmen skal du vælge Recover Partition option. Fra det anførte drev skal du vælge drevet med sektorer, der ikke kan korrigeres.

Klik på opsætningsikonet i øverste højre hjørne (ikon med 3 parallelle vandrette linjer) fra de angivne indstillinger. Klik på Gem billedfilen for at oprette en nøjagtig kopi af dit lagringsdrev. Sørg dog for, at du har nok lagerplads på det drev, hvor du gemmer billedfilen.creating image of the drive with uncorrectable storage sectors

Desværre, hvis det er for sent, og hvis du har ødelagt lagringsdrevet, kan du også  gendanne data fra det beskadigede lagringsdrev ved hjælp af Remo. Du kan finde trinnene til at gendanne data fra det beskadigede lagringsdrev i det næste afsnit.

Sådan gendannes data fra ukorrekte sektorer?

Remo er muligvis den enkleste metode med højst 3 trin. Så download og installer Remo Data Recovery-softwaren lige nu, og følg instruktionerne for at gendanne data fra nuværende ventende sektorer.

Vælg lagringsdrevet med “Aktuelle ventende sektorer tæller” Advarsel

Åbn programmet Remo Data Recovery, og klik på indstillingen gendan filer. Du vil se alle de drev, der er tilgængelige på din computer, på listen. Vælg drevet med ikke-korrigerbare eller dårlige sektorer.

Scanning af drevet

Klik på scanningsknappen, og vent til applikationen gendanner data fra drevene. Når dataene er gendannet, vil applikationen adskille filerne i henhold til datatype og filtypevisning. Så brugerne let kan identificere de gendannede filer.

Gem de data, der er gendannet fra Drive med advarsel om “Afventende sektorantælling”

Vælg filerne, og klik på Gem og nævne det ønskede sted for at gemme de gendannede filer. Derudover giver Remo Data-gendannelsessoftware brugerne mulighed for at komprimere filerne. Hvilket er virkelig nyttigt, hvis du gendanner hele harddisken.

Få kontrolforanstaltninger for at undgå aktuelle ventende sektorer.

Helt ærligt er dårlige sektorer uundgåelige, men du kan holde deres antal til et minimum. Der er få metoder til, hvordan man holder minimum de ikke-korrigerbare sektorer.

  • Sluk for computeren, når den ikke er i brug. Lad ikke din computer være i dvaletilstand, for selv i dvaletilstand vil din harddisk rotere en gang imellem og resultere i slid i opbevaringssektorerne.
  • Kør defragmentering en gang imellem.
  • Frakobl ikke din lagringsenhed fra din computer pludselig
  • Brug antivirus og scann efter malware, der potentielt kan forringe dit lagringsdrevs ydelse
  • Hold dine systemdrivere opdaterede

Konklusion

C5 Ukorrekt korrektion af sektorer betyder ikke nogen øjeblikkelig skade på de data, der er gemt på dit lagringsdrev. Hvis du dog ikke træffer forebyggende foranstaltninger, kan din harddisk muligvis mislykkes når som helst uden nogen advarsel eller varsel. Så snart du ser denne advarsel, får du bedre sikkerhedskopiering og overførsel af dine data til et nyt lagerdrev og beskyttelse mod datatab.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply