Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Nye Funktioner i Photoshop CC 2017 Frigøre

Den nye opdatering af Photoshop er kommet med nogle meget interessante funktioner. Siden udgivelsen sidste måned har det været et spørgsmål om diskussion blandt mange fotografer og designere. De nye ting i Photoshop 2017 har tilføjet noget mere til kunstnerens kreativitet. Mange af de nye funktioner i Photoshop har lagt vægt på tilgængeligheden af brugerne.

Lad os se på disse interessante funktioner på en ny version i Photoshop CC 2017 opdatering. Nedenfor er nogle af de meget interessante tilføjelser i Photoshop. Fra begyndelsen af ansøgningen vil du indse de opgraderede funktioner. Nu uden yderligere forsinkelse vil vi hoppe ind i at lære nye ting i Photoshop 2017.

Det Adobe Stock

Denne funktion giver dig mulighed for at være mere kreativ med alle de nye skabeloner. Der er mange forudindstillinger og sider, der er tilgængelige ved starten af programmet. Dette giver en ekstra smag til din Photoshop-oplevelse. Du behøver ikke begynde at oprette et tomt dokument.

Når du begynder at oprette et dokument i Photoshop, kan du begynde at oprette et dokument med en skabelon fra Adobe Stock. Disse aktier har så mange attributter at skabe nogle meget gode illustrationer til at lave dit dokument.

Ud over skabeloner kan du bruge mange forudindstillinger til oprettelse af dokumenter. Du kan også bruge din egen forudindstilling og arbejde på den. Disse forudindstillinger kan også gemmes. Så du kan gemme din egen forudindstillede og bruge den senere til andre dokumenter.

Photoshop Søg

Photoshop er udstyret med den nye søgelinje, som giver dig mulighed for at søge på tværs af applikationen. Søgefunktionen kan bruges når som helst fra lanceringen af applikationen. Du kan søge et udtryk fra Photoshop, Lær eller Stock-faner.

Det giver en bruger mulighed for at søge gennem hjælpedokumenterne, Photoshop-dokumenterne og også lageraktiverne. Det hele kan gøres med kun en dialogboks, søgelinjen. Du kan også bruge søgefunktionen med et eller flere dokumenter åbne.

At gå til søgning;

Gå til “Rediger> Søg

Eller brug “CTRL + F

Eller klik på søgeikonet – Højre ende af indstillingslinjen.

Det Face-Aware Liquefy

Ansigtsbevidste flydende funktion er blevet forbedret til at blive brugt mere kreativt over ansigtens billeder. Denne funktion kan nu bruges på øjnene. Du kan bruge væskefunktionen separat på et øje eller kollektivt med synkronisering til det andet øje i billedet.

Hvis du vil bruge denne funktion, skal du gå til linkikonet, der vises på værktøjslinjen. Dette vil hjælpe med at låse de to øjne sammen. Ved at gøre dette vil du kunne anvende de symmetriske effekter i dine øjne.

Forbedret maskering af Arbejdsområde

Du kan maskere dit arbejdsområde med Select og Mask mulighed. Dette er udstyret med de nye forbedringer som Lasso værktøj og andre;

Det lasso-værktøj, du tidligere brugte, er blevet tilføjet til arbejdsområdet. Dette vil øge hastigheden af din operation. Der er andre forbedringer af erhvervserfaringen.

Du kan se høj kvalitet raffineret preview med musen nede. Der er dog en forhåndsvisning med lav opløsning til rådighed som en mulighed for hurtigere udførelse.

Nye SVG Skrifttyper

Photoshop understøtter SVG-skrifttyperne og skibene med farvekonceptet. Dette hjælper med at give forskellige kreative designs til glyphen.

Følg vejledningen for at bruge SVG-skrifttyperne.

Opret enten et afsnit eller et punkt til teksten lad.

Indstil skrifttypen til SVG-skrifttype.

Skriv med et tastatur. Hvis du har til hensigt at bruge specifik glyf, skal du gå til glyph panel

Vælg Windows> Glyphs

Kompatibilitet med Adobe Experience Design CC

Det er nemt nu at bringe Photoshop CC-aktiverne til dig, nyt Adobe-oplevelsesdesign CC (forhåndsvisning). Det er et integreret værktøj til at bringe alle de elementer, der skaber design og prototype brugeroplevelse til web- og mobilapps.

Bortset fra nogle af elementerne vil alle elementer fungere i Adobe XD-designmiljøet.

Dette er nogle af de mest interessante opdateringer af Adobe Photoshop til sin nye version Photoshop CC2017.

Med sin kompatibilitet og forbedrede brugeroplevelse er det nye Photoshop alt, hvad du skal have for at oprette en interaktiv grænseflade. Mens du bruger det i et gammelt system, har du måske set fejlmeddelelser i computeren. Læs, hvis du leder efter reparere photoshop kradse disken fejl.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply