Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Opret Tilbagevendende Begivenheder på din iPhone med Outlook

Hvis du glæder dig til en sjov weekend med dine venner, eller en teamlunch med dine kontorfriender. Den nye Outlook er der for dig på din iPhone for at hjælpe dig med at holde en opdatering på alle dine ting. Outlook lancerede sin nye opdatering for nylig med alle de nye og interaktive funktioner. IPhone-brugere kan nu lave tilbagevendende begivenheder på iPhone med deres nye Outlook-kalender.

Denne tilbagevendende begivenhedskalender kan redigeres og vedligeholdes efter din bekvemmelighed. Det betyder, at hvis du har nogen tilbagevendende begivenheder at deltage eller enhver aktivitet, du udfører med jævne mellemrum. Du kan oprette en jævn kalender for det. Dette er en af ​​de meget interessante funktioner ved at bruge Outlook nu på din iPhone.

Sammen med den tilbagevendende begivenhedskalender kan brugerne få adgang til Apple passbook-filer. Dette giver dig adgang til alle dine passbook-filer, som du modtager i din mail. Sammen med alle disse er der forbedret søgefunktion i Outlook for din bekvemmelighed.

For at få en bedre analyse af denne nye opdatering vil vi diskutere nogle af de vigtige aspekter. Se, hvordan Outlook giver dig mulighed for at lave tilbagevendende begivenheder på din iPhone.

Synkroniser din kalender

Det nye udsigter til din iPhone havde alle de interessante funktioner i synkronisering med alle dine Facebook- og online-konti som Evernote. Denne nye funktion giver dig mulighed for at synkronisere din kalender til et andet niveau. Med Outlook på dig IOS kan du nu synkronisere din kalender med dit yndlingssporthold. Du kan faktisk se alle begivenhederne, der dukker op på din telefon med synkroniseret kalender.

Du kan få alle begivenhederne til din iPhone. Og meget sandsynligt vil der være andre tilføjelser som tv-shows. Denne kalender er kun tilgængelig for iPhone lige nu og kun med kontokonto. For andre konti som Gmail, AOL osv. Er det sandsynligvis snart tilgængeligt.

Attraktivt ikoner

Outlook til iPhone har introduceret nogle af de fantastiske ikoner. Når du laver en begivenhed, vil det tillade dig at bruge et ikon. Dette ikon er sandsynligvis relevant for din begivenhed. Der er oprindeligt nogle standard ikoner.

Brug af ikoner er en fantastisk måde at gøre din kalender interaktive og interessante.

Find din begivenhed på farten

Med det nye udsigter kan du faktisk finde arrangementet bare ved at skrive navnet på dit arrangement. Så hvis du vil gå til din næste læges aftale eller se dit yndlingsholdspil. Kalenderen hjælper dig med at navigere til din destination.

Alt du skal gøre er at skrive navnet på placeringen af dit arrangement under oprettelsen af kalenderhændelsen. Og på det tidspunkt vil du automatisk blive rettet til din destination.

Tilbagevendende opdatering og Skype-møde

Du kan faktisk ændre de tilbagevendende aftaler under rejsen. Dette giver dig mulighed for at redigere eller slette en tilbagevendende begivenhed i kalenderen.

Med møderne planlagt med jævne mellemrum kan du nu administrere dine aftaler. Du kan endda redigere de møder, der er tilbagevendende, og også tage mødet med Skype. Der er mulighed for at tilføje Skype-møde, mens du tilføjer en begivenhed i kalenderen.

Attraktiv Dato/tid plukkeren

Den nye Outlook til IOS har forbedret måden brugerne vælger dato og klokkeslæt i kalenderen på. Med denne nye dato og tid vil picker-brugere finde det lettere og venligt, når de planlægger. Disse nye plukkere er også intuitive og attraktive. Dette gør en nemmere og bedre måde at skabe et møde på.

Lang historie kort, den nye Outlook til iPhone er designet til at gøre planlægning og lettere og sjovt. Med de nye Outlook-brugere kan der oprettes tilbagevendende begivenheder på iPhone.

Der er tilfælde, mens du bruger Outlook i din enhed, tilfælde af tabte filer og manglende filer fra Outlook. Der er altid trusler mod dine .pst og .ost filer. Dette gør nogle filer utilgængelige. Det er ikke et stort problem; du kan få det godt værktøj til reparere outlook-fil som ikke er tilgængelig.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply