Opsætning af E-mail Prioritet i Outlook 2016

Hvis du er en, der bruger Outlook fra de sidste par år, vil din indbakke blive fyldt med mange vigtige og ubetydelige e-mails. Det ville være meget svært at sortere disse meddelelser, indtil du har oprettet prioritetsniveauer for dem.

Under alle omstændigheder er det lettere at indstille prioritet til en Outlook-e-mail, end du tror. Det kan gøres, mens du sender en ny email. Til det skal du klikke på “HJEM” fanen i din Outlook og vælge “Ny e-mail“.

Mens du opretter en ny e-mail, kan du se nogle muligheder under “tags menuen“, der siger “Høj betydning” og “Lav betydning“. Vælg en indstilling fra disse to for at indstille en tilsvarende prioritet til den email, du sender.

Klik på rullemenuen i menuen “Tags” for mere avancerede indstillinger i e-mail-prioritet. Her i Indstillinger kan du angive standardprioritetsniveauet for e-mails. Som standard vil det være normalt. Du kan også indstille følsomhedsniveauer for dine e-mails på niveauer som Normal, Fortroligt, Privat og Personligt.

Høj prioritetsbeskeder modtaget i din indbakke markeres med et rødt udråbstegn. For meddelelser med lav prioritet vil en blå pil ned være markeringen. I normale meddelelser vil du ikke se nogen af sådanne markeringer.

Ændring af standardprioritet via Outlook Email Options

Outlook Email Options giver mulighed for at ændre standardprioritetsniveauet for e-mails, du sender. Vælg det “FIL” faneblad og vælg “Valg“.

Vælg fanen “Mail” og flyt til “Send meddelelser” sektionen.

Øverst i afsender meddelelser vil du se indstillingen Standard vigtighedsniveau. Her kan du vælge om det skal være Normal, Lav eller Høj.

Du kan også sortere meddelelserne på din indbakke baseret på prioritetsniveauet for hver besked, som afsenderen har tildelt. Hvis du vælger at sortere e-mails i din indbakke efter vigtighed, sorteres højt vigtige meddelelser først.

Læs også: Gendan slettede mapper i Outlook 2016

 

Opsætning af E-mail Prioritet i Outlook 2016 was last modified: december 6th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*