Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Optimering af SSD Ydeevne på Windows 10 PC

Denne artikel guider om optimering af SSD-ydelse på Windows 10 PC med enkle metoder. Et solid-state drev (SSD) er en avanceret lagringsdisk, der fungerer på elektromagnetiske flash-hukommelseschips. Komponenterne i SSD, der bruges til at læse og skrive data kaldes Floating-gate transistors. De er en speciel type transistor, hvor ladningen kan opbevares i flydeporten og forbliver, selv når strømmen fjernes fra kredsløbet. I modsætning til en harddisk er SSD designet til den nye gener på computeren til at give forbedret og hurtig ydelse

Hvis du spekulerer på, hvordan du optimerer SSD til windows 10, kan denne artikel muligvis guide dig gennem problemfri procedurer for at udføre det. Windows 10 SSD-optimering kræver, at du forstår de følgende metoder, der er nævnt nedenfor. Inden vi går mod optimering af SSD, så lad os forstå virkningen af defragmentering på SSD.

Defrager ikke solid-state drevet på Windows 10

Hvis du tænker at defragmentere din SSD er en klog mulighed for at optimere ydelsen, skal du udelukke denne tanke. Defragmentering af SSD i windows 10/8 er ikke mulig. Omfragmentering af en SSD vil kun forårsage unødvendige skrivninger på drevet og dermed bremse SSD’s ydelse.

I nogle få andre tilfælde sender windows muligvis TRIM-kommandoen i en tidsplan for at udføre en oprydning for at slette de blokke, der ikke længere er i brug. Kun hvis du manuelt kører automatisk vedligeholdelse i Action Center, bliver din SSD defragmenteret. Automatisk vedligeholdelse kører ikke defrag på din SSD.

Bortset fra en TRIM-funktion er der ingen funktionel forskel mellem en SSD og en HDD – i det mindste i et performanceperspektiv. Måske kom denne tanke fra faktum, SSD’er kan ikke overleve længe, når de har nået et vist antal læse-skrivecyklusser.

SSD-optimering i Windows 10

Nedenfor er de få metoder, der kan implementeres til optimering af SSD på windows 10 uden problemer

 1. SSD trim (Solid State drive trim)
 2. Sæt SATA-controller til AHCI-tilstand for forbedret ydelse af SSD
 3. Diskindeksering
 4. Juster sidefiler

Metode 1: SSD TRIM-funktion.

SSD trim er den funktion, der er vigtig for at forbedre SSD’ens ydelse og holde den på topydelsen. Det hjælper chaufføren med at være mere effektiv ved at rydde data fra blokke, der ikke længere er i brug. Sletning af disse blokke reducerer skrivehastigheden og opretholder optimal ydelse i hele levetiden. Som standard er SSD-trim aktiveret.

Selvom brugen af TRIM sikrer den høje ydelse af din SSD, eliminerer det muligheden for datagendannelse på din enhed, fordi det sletter datablokkene fuldstændigt, når du udfører “slet” -handlinger. Det er grunden til, at så mange brugere vil deaktivere TRIM for at gøre deres data gendanne. Når vi går videre, lad os forstå, hvordan du aktiverer SSD-trim, hvis det ikke er aktiveret.

Hvis du søger, hvordan du kontrollerer, om TRIM er aktiveret, skal du følge nedenstående trin

 • Klik på knappen “Start” på din computer, og skriv cmd
 • Højreklik på “Kommandoprompt” og vælg “Kør som administrator”.
 • Indtast følgende kommando: “fsutil adfærd forespørgsel DisableDeleteNotify”
 • Hvis du støder på en kommando DisableDeleteNotify = 0, som angiver, at funktionen er aktiveret.

Du skal kun bruge kommandotasterne til at aktivere TRIM på Windows 10 og følge nedenstående trin

 • Brug Windows-tasten + X-tastaturgenvej til at åbne menuen Power User og vælg Kommandoprompt (Admin).
 • Skriv følgende kommando, og tryk på Enter: “fsutil adfærdssæt DisableDeleteNotify 0”
 • Efter at have kørt kommandoen, vil du bemærke den samme DisableDeleteNotify = 0, hvilket indikerer, at funktionen er aktiveret. Hvis output er DisableDeleteNotify = 1, er TRIM deaktiveret i øjeblikket på din enhed.

Metode 2: Sæt SATA-controller til AHCI-tilstand for forbedret ydelse af SSD

SATA-controller er som standard indstillet til AHCI (Advanced Host Controller Interface) -tilstand på de fleste bundkort, der fungerer bedre med SSD’er. For at få bedre ydelse skal du indstille SATA-kontroltilstanden til AHCI i dit systems BIOS. For at ændre din SATA-tilstand fra IDE til AHCI, skal du gøre nedenstående trin:

 • Tryk på WIN + R-tasterne, og skriv “msconfig”, og tryk derefter på Enter.
 • Under fanen Boot skal du kontrollere Safe boot, anvende ændringerne og genstarte computeren i sikker tilstand.
 • Tryk på en bestemt tast (for det meste F2 eller DEL) for at starte op i BIOS-indstillinger (hvis du ikke kan starte op i BIOS, deaktivere QuickStart og prøve igen) og ændre din SATA-tilstand fra IDE til AHCI. Gem derefter indstillingerne for at afslutte og genstarte.
 • Windows startes i sikker tilstand denne gang. Kør “msconfig” igen, og fjern markeringen i funktionen Sikker opstart Boot under og genstart computeren.

Metode 3: Deaktiver diskindeksering

Indeksering er en fantastisk funktion designet til at give hurtig adgang til filer eller mapper på en harddisk. Men det anbefales at deaktivere diskindeksering på SSD for at reducere skrivningerne på den. Det påvirker også SSD’s ydeevne i det lange løb. Her er nedenstående trin for at deaktivere indeksering af disk.

 • Højreklik på det specifikke drev i denne computer og vælg Egenskaber.
 • Fra fanen Generelt skal du fjerne markeringen fra “Tillad, at filer på dette drev har indeks indekseret ud over filegenskaber for at deaktivere diskindeksering.

Metode 4: Juster sidefiler (kun hvis systemet har mindre RAM)

Denne metode kan anvendes til operativsystemet, der har lav RAM. Ved at justere indstillingen til personsøgerfil vil du være i stand til at afbalancere SSD’s ydelse. For at justere sidefilen skal du følge nedenstående trin

 • Højreklik på denne computer, og vælg Properties.
 • Vælg “Advanced System Settings” og så “Settings” i afsnittet Ydelse.
 • Vælg “Change” knappen under “Advanced” fanen.
 • I pop-out-vinduet skal du fjerne markeringen af indstillingen Automatisk administrere personsøgerfiler, og vælg derefter drevet C: fra listen
 • Vælge “Custom Size” og indstil først et nummer som den oprindelige størrelse og et andet nummer til den maksimale størrelse. Klik derefter på “Set” inden du klikker “OK” for at gemme ændringerne.

Efter at have fulgt ovenstående metoder, vil du med succes gennemføre den optimerende SSD-ydelse på Windows 10 PC.

Hvis du støder på et datatabsscenario efter implementering af ovennævnte metoder, er Remo Recover en pålidelig applikation til gendanne data fra SSD. Det kan genkende mere end 300+ filformater, scanningsalgoritmerne kan nemt hente data.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply