Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Få Dine Fotos Organiseret Med Apple Photos

At tage billeder med iPhone er en fantastisk oplevelse for alle. Der er en række nye værktøjer til at tage fantastiske billeder med iPhone. Med et stort hukommelsesplads og gode værktøjer kan du have en enorm samling fotos på din telefon. Til tider bliver det vanskeligt at få adgang til billeder fra en så stor samling. Så hvordan kan man organisere fotos med apple fotos?

IPhone indeholder alle sine fotos, der skal indsamles på din Apple-computer. Denne enorme samling kan ses på din Mac eller enhver Apple-pc. Lad os se på nogle af måderne, hvor du få adgang til ønskede billeder med apple fotos.

Organiser Automatisk

Fotos på dit Mac OS viser dine fotos med hensyn til placering eller tid. De sorterede fotos kaldes øjeblikke. Dette er dine fotos organiseret på en tidslinje, hvor du kan se alle billederne i en bestemt tidslinje.

Der er en navigationsrude på venstre side. Du kan få adgang til denne navigationsrude for forskellige muligheder. Du kan også navigere gennem de forskellige fotosamlinger på tværs af tidslinjen.

Sidebjælke

Sidebjælken er givet for at give dig muligheder for at få adgang til dine billeder på computeren. For at få adgang til sidepanelet skal du klikke på Vis og klikke ‘Show Sidebar’. Du kan også få adgang til denne mulighed ved hjælp af tasterne Command + Options + S.

Du har masser af muligheder for at få adgang til dine mapper med billeder. Du har en trækningsindstilling eller tilføj muligheden for at medtage mere i dit bibliotek.

Smart Album

Dette er en af de mest brugervenlige funktioner i din fotoprogram. Med det smarte album kan du trække og slippe billeder i mapperne. For at inkludere et smart album skal du klikke på+ og vælg det smarte album.

Det smarte album få dine fotos organiseret med apple photos i en rækkefølge, som du kan definere. Med denne facilitet kan du indstille dine regler. Albummet organiserer alle elementerne i henhold til de regler, du har defineret.

Mærkning af ansigt og placering

Hvis dine fotos har GPS-placering mærket, organiserer albummet alle dine fotos i henhold til det. Hvis der ikke er nogen tagging af placeringer, kan du føje et tag til fotos. For at gøre dette skal du åbne infovinduet på fotos og gå til bunden. Indtast en placering i feltet Tildel placering for at tagge billedet. Hvis du vil tagge det manuelt, Command + click nålemarkøren, og placer den på det ønskede sted få adgang til ønskede billeder med apple fotos.

Bemærk: Hvis du vil dele dine iCloud-fotos med ikke-apple-enheder, er det her, hvad du har brug for at vide for nemt Dele iCloud-fotos med Windows / Android.

Mange gange resulterer en overgangs- eller synkroniseringsfejl i sletning eller manglende biblioteksbilleder. Det samme kan ske med mange andre album, du har. Det anbefales at bruge et passende værktøj til at få dine fotos organiseret med apple photos og få dem alle tilbage. For at gøre din overførsel tabsfri, skal du prøve at undgå forkert frakobling af enheden og bruge synkroniserings- eller kopifunktionen korrekt.

Default image
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Articles: 41

Leave a Reply