Outlook 2016 eller Outlook 365 Hvilken er bedre

4 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Du har masser af muligheder, hvis du planlægger at købe Outlook (Microsoft Office). Men for at forstå forskellen kan det være lidt forvirrende - især mellem Outlook 2016 og Office 365 Outlook. Nedenfor er sammenligningen mellem de to, vejer dine muligheder og gå efter den der passer dig bedst.

Office 365 Outlook

Office 365 er en abonnementstjeneste, som sikrer, at du har de nyeste værktøjer fra Microsoft. Den er tilgængelig til både hjemme og personlig og også til små, mellemstore og store virksomheder med applikationer som Word, PowerPoint, Excel, Outlook, plus yderligere online lagring, kontinuerlig teknisk support alle uden ekstra omkostninger. Du kan dele abonnementet på maksimalt fire medlemmer og vælge at betale abonnementet årligt eller månedligt.

Office 365 for Business indeholder alle fuldt installerede apps, men der er nogle grundlæggende planer, som Microsoft tilbyder som online-version af Office, e-mail og fillagring. Du kan bestemme, hvad der passer dig bedst.

Outlook 2016

Outlook 2016 er ikke et selvstændigt produkt, det er en del af Office 2016, som også indeholder andre applikationer som Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Det er et "engangskøb", hvilket indebærer at du betaler én gang for Office Suite til en pc og er tilgængelig til både Windows og Mac. Her har du ikke opgraderingsmuligheder, hvis du vil opgradere til den nyeste udgivelse eller version, skal du købe den til fuld pris. Desuden har du kun adgang til teknisk support under installationsprocessen.

Hvilken er bedst for dig? Funktioner at overveje:

#1 Seneste Funktioner og Programmer

Office 365: Du får alle de seneste opdateringer og funktioner fra Microsoft. Din ansøgning vil altid blive bedre. Eventuelle større opgraderinger til kommende versioner vil også blive inkluderet.

Outlook 2016: Kun sikkerhedsfunktioner opdateres, men ikke de nye eller nyeste funktioner, der tilføjes til Outlook 2016. Større opgraderinger er ikke inkluderet.

#2 Flere installationer

Office 365: Med Office 365 Home & Business-version kan du installere desktop-applikation på fem computere med en kombination af pc og Mac. Du kan endda dele dem med dine familiemedlemmer, hvis du ikke vil have alle disse installationer for dig selv.

Outlook 2016: Da det er et engangs køb, kan du kun installere det én gang enten på pc eller Mac baseret på kopien af dit Office 2016.

#3 Koste

Office 365: Du behøver ikke betale stort beløb på forhånd. Siden abonnementstjenesten kan du enten betale et mindre gebyr hver måned eller betale for hele året og spare penge.

Outlook 2016: Du skal betale engangspris, hvilket betyder en stor del at betale på forhånd.

#4 Sky Opbevaring

Office 365: Er skybaseret service. Hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre sig om serverne. Når du abonnerer på Office 365, udnytter du fordelene ved at forbinde fra hvor som helst på en hvilken som helst enhed med internetforbindelse. Ja, det er din Windows-telefon, Android, iPhone, iPads selv på dine ure og Xbox, og du behøver ikke bekymre dig om sikkerhedskopiering. Selvfølgelig skal du sikkerhedskopiere data, og der findes tredjepartsværktøjer til Sikkerhedskopi af Office 365, men du behøver ikke bekymre sig om det hele tiden.

Outlook 2016: Er indstillet på serveren, og du skal tage en tid til sikkerhedskopiering for at gemme dine data. Eventuelle problemer med udvekslingsserver kan nogle gange resultere i utilgængelighed til din Outlook-profil. Igen kan du få en løsning til reparation af MS Outlook profil ved hjælp af tredjepartsværktøjer, men der er altid en bekymring.

Dette er nogle af forskellene mellem Outlook 365 og Outlook 2016. Begge har unikke og nyttige funktioner i overensstemmelse hermed. Det er din beslutning at vælge, hvilken passer til din boks. Tjek og vælg den der passer bedst til dine behov.

About the Author: Remo Software