Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Outlook Abner ikke

“Kan ikke starte Microsoft Office Outlook. Outlook -vinduet kunne ikke åbnes. Sættet med mapper kunne ikke åbnes. Serveren er ikke tilgængelig. Kontakt din administrator, hvis denne betingelse fortsætter.”

Outlook Abner ikke Længere

Det øjeblik, hvor du støder på en fejl, der angiver, at din Outlook ikke åbnes, vil være meget foruroligende, ikke? Selvfølgelig ja, fordi Outlook er den, der gemmer alle dine vigtige mails, der indeholder vigtige oplysninger. Desuden er det i dag blevet mere interaktivt ved at levere attributter som påmindelser, aftaler, opgaver, kalender og endnu vigtigere dine kontakter. Derfor bliver din Outlook meget vigtig. Hvis din Outlook ikke starter af en eller anden grund, mister du alle dine mails, påmindelser og noter osv., Der blev gemt i din Outlook.

I nogle tilfælde vil du være opmærksom på de situationer, der fører til dette problem. Men under mange omstændigheder vil du blive udeladt uden spor om den nøjagtige årsag til dette. Er du nogensinde havnet i samme eller lignende situation? Frustreret over at tænke over årsagen til dette og måderne at rette det på?

Så lad være med at tænke !! Denne side giver dig nogle af årsagerne og hvordan reparere Outlook åbner ikke.

Uforenelige versioner

Sørg for, at den Outlook -version, du har installeret, er kompatibel med den Windows -version, du bruger. Hvis du af en eller anden grund har installeret en forkert version af programmet, åbnes det ikke og giver dig ikke adgang til din mail.

Administrator privilegier

Nogle gange åbnes din Outlook muligvis ikke, hvis systemet ikke har rettighederne til at køre Outlook. For at justere indstillingerne skal du højreklikke på Outlook-flisen og klikke på “Run as Administrator” indstilling nederst på skærmen. Dette vil give dit Outlook -program rettigheder til at køre Outlook.

Andre programmer

I nogle situationer kan andre programmer, der kører på dine Windows -systemer, forhindre din Outlook i at åbne. Især hvis du kører anti-virus program. Hvis dette er tilfældet, skal du bare stoppe med at køre alle de andre programmer, der udføres. Hvis er dit antivirusprogram; Prøv at åbne Outlook, når scanningen er fuldført. Hvis virusscanningen finder et problem, skal du sætte det i karantæne eller fjerne det, afhængigt af hvad din antivirussoftware anbefaler.

Forældet Outlook

Hvis Outlook ikke åbnes, mangler du muligvis nødvendige opdateringer fra Microsoft, dvs. du bruger den forældede Outlook. Bare åbn Kontrolpanel og kig i System og sikkerhed for at finde opdateringsmulighederne. Kør nu opdateringen for at afgøre, om alt, hvad du har brug for, er downloadet og installeret. Når det er fuldført, skal du genstarte din computer og forsøge at åbne Microsoft Outlook igen. Hvis det stadig ikke virker, skal du fjerne programmet og geninstallere det.

Åbn Outlook i fejlsikret tilstand

Hvis din Outlook fungerede korrekt sidste gang, og der ikke er ændret noget ved din kontokonfiguration, skal du bare prøve at åbne den i fejlsikret tilstand. Dette forhindrer, at nogle eller alle tilføjelsesprogrammer og flere indstillingsfiler indlæses og endda slukker din læserude.

For at starte din Outlook i fejlsikret tilstand skal du starte Outlook med “safe” skifte mulighed:

  • Windows XP: Start-> Run; outlook.exe /safe
  • Windows Vista og Windows 7: Start-> skriv; outlook.exe /safe
  • Windows 8: Start Screen-> skriv; outlook.exe /safe

(Bare begynd at skrive; et søgefelt bliver automatisk synligt)

Start Outlook i vinduet resetnavpane

Hvis du støder på den fejlmeddelelse, der angiver “Cannot open the Outlook window” mens du prøver at starte Outlook, angiver dette, at din navigationsrudeindstilling er korrupt. Til reparation Outlook åbner ikke med resetnavpane skifte:

  • Windows XP: Start-> Run; outlook.exe /resetnavpane
  • Windows Vista og Windows 7: Start-> skriv; outlook.exe /resetnavpane
  • Windows 8: Start Screen-> skriv; outlook.exe /resetnavpane

(Bare begynd at skrive; et søgefelt bliver automatisk synligt)

Brug scanpst.exe

PST -fil er en særlig fil, der gemmer alle dine e -mails og andre Outlook -relaterede attributter i den. Hvis denne fil er ødelagt på grund af ukendte årsager, kan du ikke åbne din Outlook. Hvis ingen af ovenstående løsninger hjælper dig, kan du bare prøve at bruge værktøjet scanpst.exe.

Scanpst.exe er et standard reparationsværktøj til indbakke leveret af Outlook til at reparere din PST -fil. Brug scanpst.exe til at scanne din pst-fil for fejl og rette dem automatisk.

Derfor er disse ovennævnte nogle af de almindelige årsager og måder at reparere din Outlook -profil på. Hvis korruptionen er alvorlig, og ingen af ovenstående tip virker, eller din scanpst.exe mislykkes, skal du bare bruge Remo reparation Outlook (PST) værktøj til at reparere det. Værktøjet kan effektivt reparere korrupt Outlook profil og hjælper dig med at åbne Outlook med succes uden tab af data.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply