Din Outlook-håndbog under arbejde hjemmefra | COVID-19

Fra planlægning af møder til afsendelse af rapporter Microsoft Outlook er centrum for professionel kommunikation og aktivitet. Mens de fleste af os stolede på vores IT-support til at løse de fleste daglige problemer i Outlook, har pandemien fjernet den luksus.

Tider som disse kan det være meget nyttigt at lære, hvordan man håndterer Outlook nedetid og bliver selvhjulpne til at eksportere, opsætte eller overføre Outlook-data. Også med lidt finjustering og organisering kan du blæse igennem din Outlook-arbejdsrutine og øge din produktivitet.

Dette blogindlæg er designet til at være en håndbog for enhver Outlook-bruger. Find svar til nemt at løse forskellige Outlook-fejl, sikkerhedskopiere og migrere Outlook-profilen sikkert og personalisere Outlook effektivt.

1) Fix almindelige Outlook-fejl

Outlook åbner ikke? Kan du ikke sende eller modtage e-mails? Udfordringer som rettelse af forskellige Microsoft Outlook-fejl uden eksperthjælp kan det være udfordrende og besværligt at finde den rigtige e-mail på det rigtige tidspunkt, koordinere og kommunikere med dit team, mens du arbejder hjemmefra. Klik ovenfor for at begynde at rette Outlook-fejl og sende / modtage e-mails uden besvær.

2) Flyt eller sikkerhedskopier Outlook

Overgangen til arbejde hjemmefra er krævende. Det kræver, at Outlook-data flyttes til en anden e-mail-konto eller Outlook-version. Nogle gange bliver du nødt til at migrere din Outlook-profil helt til en ny computer, når du ændrer din arbejdsstation. Nogle af jer vil endda arkivere eller tage backup af Outlook-data på grund af mangel på lager.

Klik ovenfor for at lære alt om eksport, import og migrering af din Outlook-datafil, der indeholder opgaver, møder, kalender og kontakter.

3) Organiser og forbedrer Outlook-brug

At bekæmpe Covid-19-pandemien er at holde ro og arbejde hjemmefra. At arbejde hjemmefra har sine egne udfordringer og vokse professionelt på tidspunkter som dette, kræver, at du er en ivrig og hurtig lærer, og endnu vigtigere, bliver selvhjulpen til at overvinde hindringer i daglige opgaver. Klik ovenfor for at springe direkte til enkle tricks, der kan øge din Outlook-produktivitet

Kendte Microsoft Outlook-fejl og metoder til at løse dem gratis

Ifølge en anonym undersøgelse har mindst 55% af alle Microsoft Outlook-brugere stødt på fejl på det ene eller det andet tidspunkt. Mest irriterende af Outlook-fejlene forhindrer dig enten i at åbne Outlook eller stoppe med at sende og modtage e-mails.

Her er nogle få almindelige Outlook-fejl sammen med forskellige metoder til at løse dem gratis

 1. Outlook Send modtagefejl
 2. Gamle e-mails, der ikke vises på en anden computer
 3. Kan ikke åbne Outlook-fejl
 4. Outlook anmoder om en adgangskode, hver gang du sender en e-mail
 5. Outlook går ofte ned
 6. OST-fil Synkroniseringsfejl

Sådan rettes Outlook Send modtagefejl?

Outlook Send / modtag fejl kan opstå på grund af forskellige årsager. Hvis du tilfældigvis har modtaget denne Outlook Send / Modtag-fejl. Sådan skal du ordne det.

 • Kontroller, om du har adgang til internettet på din computer. I de fleste tilfælde løser fixing af internettet automatisk denne Outlook Send / Modtag-fejl.
 • Slet alle unødvendige og mistænkelige e-mails fra din Outlook. Enhver mistænkelig e-mail, der findes i din Outlook-indbakke, papirkurv, promoveringer og enhver anden mappe kan forårsage denne Outlook 0x80040610 fejl.
 • Afinstaller antivirus-software, og bekræft det. Du kan fix Outlook send modtagefejl ved at afinstallere eller deaktivere Anti-virus-programmet. Antivirus-tilføjelsesprogrammer kan forårsage direkte konflikt og stoppe send-modtagelsesprocessen.

Hvis en af disse ovennævnte metoder ikke hjalp dig med at rette Outlook Send / Modtag fejl. Derefter skyldes fejlen på grund af korruption i PST-filen.

PST-fil er en Outlook-fil, der indeholder alle dine e-mails, kontakter, kalendere, noter og mange flere. Enhver korruption eller skade på denne PST-fil kan også forårsage denne Outlook-fejl. Du kan nemt reparere korrupt PST-fil i enkle klik.

Nogle af de almindelige årsager, der fører til Outlook Send / Modtag fejl er som følger:

 • En Send / Modtag-fejl kan være forårsaget af antivirusprogrammer.
 • Synkroniseringsproblem.
 • Store vedhæftede filer og mange flere.

Hvorfor vises mine gamle e-mails ikke på en anden computer?

Tror du, at nogle af dine Outlook-e-mails på Office-skrivebordet mangler i din nuværende bærbare eller computer, som du bruger til at arbejde hjemmefra?

Hvis ja, kan det være, at e-mail-indstillinger på din nuværende bærbare computer og Office-computer muligvis er forskellige.

Den enkleste metode til at løse denne situation er manuelt at kopiere og indsætte PST-filen fra kontorcomputeren til din nuværende bærbare computer.

Du kan også prøve at skifte din Outlook-profil til IMAP-protokollen for at aktivere synkronisering af e-mails på udvekslingsserveren med e-mails i Outlook.

Hvordan fikser man Kan ikke åbne Outlook-fejl?

Hvad skal man gøre, hvis du støder på en Microsoft Outlook-fejl, der siger “Kan ikke starte Microsoft Outlook. Kan ikke åbne Outlook-vinduet. Mappesættet kan ikke åbnes ”?

Lad os finde ud af et par almindelige årsager, der kan forårsage dette kan ikke starte Microsoft Outlook-fejl før du prøver at løse det.

Kan ikke åbne Outlook? Det kan skyldes:

 1. Korruption i indstillingsfilen for navigationsruden.
 2. En forældet version af Microsoft Outlook.
 3. Beskadiget Outlook-datafil osv.

Hvis du ikke kan åbne Outlook her, hvordan kan du sandsynligvis rette det:

 1. Nulstil indstillingsfil for navigationsruden.
  Navigationsrude er placeret i venstre side af Outlook-vinduet, der inkluderer e-mails, kontakter, noter, opgaver, kalender osv.. 

 

 1. Luk Outlook, og klik Win + Rfor at åbne dialogboksen Kør.
 2. Skriv eller kopier og indsæt exe /resetnavpanei Åbn boksen, og tryk på OK
 3. Restart din computer og derefter, Open/Start 

Ovenstående trin nulstiller din indstillingsfil for Outlook Navigation Pane og hjælper dig samtidig med at rette ikke kan åbne Outlook-fejl.

2. Reparer Outlook-datafil.

3. Opret en ny Outlook-profil.

Hvis ingen af ovenstående metoder hjælper dig med at løse denne Outlook-fejl, skal du downloade Remo Repair Outlook PST som er et specielt designet værktøj til at reparere enhver PST-fil korruption, skade og fejl som ikke kan åbne Outlook-fejl.

Hvorfor Outlook anmoder om et kodeord, hver gang du sender en e-mail?

Hvis du oplever et problem, hvor du bliver bedt om at indtaste en adgangskode til en e-mail, du sender hver gang, kan du opdatere Outlook-profilen med dine legitimationsoplysninger for at løse dette Outlook-problem.

 • Starte Outlook og vælg File fane og Info
 • Vælg derefter Account Settings og vælg igen Account Settings mulighed.
 • Vælg nu Email tab og højreklik derefter på din e-mail-konto, der er angivet i feltet E-mail-konti, og tryk derefter på Change fanen.
 • Indtast dit under afsnittet Logoninformation Password og kontroller Remember Password boks.
 • Gem nu de opdaterede ændringer, du har foretaget i din profil, og luk Outlook.

Hvorfor går min Outlook ofte ned?

Kræver din Outlook ofte? Ser du din Outlook frøs, mens du behandler eller åbner? Derefter kan dette skyldes de tilføjelsesprogrammer, du bruger til din Outlook-konto eller Outlook-korruptionsprofil. Prøv at deaktivere tilføjelsesprogrammerne for at løse denne Outlook-fejl.

Her er, hvad man skal gøre for at deaktivere tilføjelsesprogrammer til at rette Outlook, der ofte krasker:

 1. Åben Outlook og klik på File 
 2. Vælg Optionsog gå derefter til Add-ins og ramte Go 
 3. Fjern nu markeringen af de tilføjelser, der forårsager denne fejl, og genstart din Outlook.

Sådan rettes OST-filsynkroniseringsfejl?

OST-fil er en offline lagertabel, der giver brugerne mulighed for at arbejde offline på Outlook under serverproblemer, ingen internetforbindelse og mange flere. Ved at aktivere cacheudvekslingstilstand kan man nemt komponere e-mails, indstille påmindelser, kalender og mange flere, selv når de er offline.

Når internettet bliver tilgængeligt, synkroniseres ændringerne, du har foretaget i din OST-fil, med Microsoft-udvekslingsserveren.

Imidlertid kan enhver fejl i synkronisering mellem OST-filen og Exchange-serveren resultere i manglende e-mails, korruption i data.

Nogle almindelige årsager til OST-fil Synkroniseringsfejl er som følger:

 1. Den tekniske fejl mellem Outlook-filer og Exchange Server-forbindelse.
 2. Korrupt eller beskadiget OST-fil.
 3. E-mail-konto slettet fra Exchange Server.

Metoder til at løse Outlook synkroniseringsproblem:

 • Den første ting, du skal gøre, når du støder på denne Outlook-fejl, er at kontrollere, om du har det enabled Use Cached exchange mode. Dette kan forårsage synkroniseringsfejl
 • Rettelse af Outlook Sync-fejl ved hjælp af reparationsværktøjet til Outlook-indbakke.
 • Tag en sikkerhedskopi af din korrupte OST-fil, og slet og gendan derefter OST-filen for at løse OST-filsynkroniseringsfejlen.
 • Synkroniser manuelt OST-filer og Exchange-serverdata
  • Åbn Microsoft Outlook and go to individual folders like Inbox, Sent, Trash, etc.
  • Vælg nu Send/Receive fanen, og klik på Update Folder mulighed for at opdatere den valgte mappe.

Hvis ingen af metoderne fungerer for dig, kan du konvertere din korrupte OST til PST-fil for at løse denne Outlook-synkroniseringsfejl.

Udnyt Remo Convert OST to PST som er designet med en brugervenlig grænseflade til sikkert at konvertere din korrupte eller beskadigede OST-fil til en sund PST-fil. Og senere kan du importere denne PST-fil for at få adgang til alle dine e-mails, kontakter, noter og mange flere.

Sikkerhedskopi Microsoft Outlook

Enhver Outlook-bruger, der arbejder hjemmefra under Covid-19-krisen, kan muligvis tackle følgende forhold

 1. Skift til en ny arbejds-e-mail-konto.
 2. Ændring af din arbejdscomputer, som kræver migrering af Outlook
 3. Overførsel af alle dine Outlook-e-mails fra en Windows-computer til en Mac.
 4. Oprethold en regelmæssig sikkerhedskopi af alle dine vigtige Outlook-e-mails og andre Outlook-poster for at undgå Outlook-fejl og risiko for datatab.

Hvis dit krav svarer til et af ovenstående tilfælde, kan du bruge Outlook til eksporter alle dine Outlook-kontakter,  E-mails, kalender osv. Fra din eksisterende outlook-konto til et .pst-filformat og derefter importere det til din destinations-pc eller bærbare computer.

Hvad er en .pst-fil?

PST-fil er en personlig lagringstabel, der indeholder alle dine Outlook-data, såsom e-mails, kontakter, kalendere, noter osv. Generelt bruger Microsoft Outlook PST-filformatet til at oprette en sikkerhedskopi af dine Outlook-data.

Sådan eksporteres og importeres / sikkerhedskopieres Outlook-e-mails og andre attributter fra dit kontors skrivebord til Ny computer?

Dette afsnit involverer eksport og import af Outlook med to forskellige metoder

 1. Manuel metode til sikkerhedskopiering af Outlook
 2. Sikkerhedskopier Outlook ved hjælp af Remo OBM-software

Manuel metode til sikkerhedskopiering af Outlook

Den manuelle metode involverer eksport og import af Outlook

 1. Sådan eksporteres Microsoft Outlook-data?
 2. Åben Outlook og vælg File.
 3. Under Open & Exportmulighed, vælg Import/Export.
 4. Vælg Export to a fileog klik på Next 
 5. Vælg Outlook data file (.pst)og klik på Next 
 6. Vælg nu den e-mail-konto, der skal eksporteres til et PST-filformat, og vælg eller marker derefter Include Subfoldersafkrydsningsfelt og tryk Next.
 7. Browse og indtast et filnavn for at gemme dine Outlook-data på en placering efter dit valg.
 8. Klik til sidst OK at eksportere Outlook til PST-filen og ramme Finish 

På denne måde kan du nemt eksportere alle dine Outlook-e-mails, kontakter, kalender osv.

For at overføre den til Ny computer skal du kopiere den eksporterede PST-fil til et eksternt lagerdrev som et USB-drev eller ekstern HDD og indsætte den på destinationen eller den nye computer. Og til sidst skal du følge nedenstående metode til import af dine Outlook-data.

 1. Hvordan importeres Outlook til ny computer?

Åben Outlook på din nye computer> vælg File og klik Open & Export > Vælg nu Import/Export og derefter vælge Import from another program or file og ramte Next > Vælg Outlook Data File (.pst) og klik Next > Nu Browse til PST-filen (kopieret fra den gamle computer) for at importere e-mails og andre Outlook-elementer og klikke på Next > Endelig hit Finish knap.

Imidlertid er indbyggede Microsoft Outlook-eksport- og importfunktioner forvirrende og tidskrævende, især for en begynderbruger. De mapper og regler, du oprettede for at organisere dine mails, forsvinder også.

Sikkerhedskopier Outlook ved hjælp af Remo OBM-software

Gøre brug af Remo Outlook Backup and Migrate tool at overføre alle vores Outlook-data såsom e-mails, kontakter, kalendere, påmindelser, indstillinger, mappestruktur, regler osv. med bare enkle klik.

Sådan overføres Outlook-data ved hjælp af Remo Outlook Backup and Migrate-værktøj?

 1. Lancering Remo Outlook Backup and Migrate værktøj på din gamle computer og klik Backup fra hovedskærmen.
 2. Vælg Smart Backupmulighed og klik Next og så, select placeringen for at gemme dine Outlook-data og klik på Next for at afslutte eksporten.
  Bemærk: Kopier den eksporterede Outlook-fil til et eksternt drev som et USB-drev, og indsæt den på den nye eller destinationscomputer.
 3. Lancering Remo Outlook Backup and Migrateværktøj på din nye computer og klik Migrate mulighed på hovedskærmen.
 4. Klik Browse for at vælge den kopierede Outlook-fil, der skal importeres til din nye Outlook-konto, og klikke på Next.
 5. Klik til sidst Next for at fuldføre migreringen af dine Outlook-e-mails, kontakter, kalender og andre Outlook-poster med regler, mappestruktur og mange flere.

Organiser og forbedrer Outlook-brug

Hvis du bruger Outlook til bare at sende og modtage e-mails, underudnytter du bestemt Outlook-applikationen. Du går glip af mange funktioner, der kan gøre tingene mere praktiske og lette for dig. Fra at øge din produktivitet, balance mellem arbejde og liv til at gøre brugen ubesværet, Outlook kan være en god arbejdspartner.

Gør din Outlook mere personlig med regler

Tilpasning af Outlook med regler hjælper dig med at holde dig organiseret og holder dig ajour med e-mails, du modtager under et specifikt sæt regler oprettet.

Følg trinnene for at indstille en regel for dine e-mails:

 1. Åben Outlook og klik på Home 
 2. Klik på Rules og vælg derefter Manage Rules & Alerts
 3. Klik nu på fanen Ny regel, så viser guiden Regler.

Fra denne regelguide kan du organisere dine e-mails, såsom at flytte beskeder med bestemte ord til en bestemt mappe, flytte meddelelser modtaget fra en bestemt afsender til en bestemt mappe osv. Du kan også indstille en lyd til at afspille på en meddelelse modtaget fra en specifik afsender og mange flere.

Bemærk: Klik på linket for at finde ud af komplette oplysninger om hvordan man opretter regler i Outlook til styring af indbakke effektivt.

Sådan farves Outlook-e-mails modtaget fra en bestemt afsender?

Microsoft Outlook tilbyder specifikke standardformater for de meddelelser, du modtager. For eksempel, Unread meddelelser vises i bold,  Not Sent beskeder, der skal vises med kursiv osv.

Men ved du, at du kan farve e-mails, du modtager fra bestemte personer?

Hvis du ikke ved at farve kategorisere Outlook-e-mails derefter, skal du følge trinnene for at lære, hvordan man farvelægger e-mails med specifikke ord eller en emnelinje, beskeder fra en bestemt person, f.eks. CEO, manager, vigtig klient, medarbejdere osv.

 • Åben Outlook 2019 og vælg View fanen,
 • Klik View Settings, og vælg Betinget formatering under Advanced View Settings vindue.
 • Vælg vinduet Betinget formatering Add knap.

 • Opret et navn til betingelsesformateringsreglen, f.eks Manager.
 • Vælg derefter Font knap.
  Bemærk: Nu kan du foretage ændringer i skrifttype, skrifttype, skrifttype, tilføje farve og effekter.

 • Klik OK.

Nogle afsluttende tip:

 1. Kommenter, hvis du støder på andre Outlook-fejl, der ikke er nævnt ovenfor.
 2. Det anbefales altid at tage en sikkerhedskopi af al din Outlook, men husk, at eksport og import kan ikke flytte alle dine OST-fildata.
 3. Brug Remo Outlook Backup og Migrer software til at sikkerhedskopiere og migrere dine Outlook-data med bare enkle klik.
 4. Microsoft Outlook leveres med avancerede funktioner såsom kategorisering af dine Outlook-e-mails, noter og mange flere, sortering af Outlook-e-mails, farvelægning af e-mails, indstillingsregler osv. Udforsk dem for at gøre din Outlook-brug mere effektiv.
Din Outlook-håndbog under arbejde hjemmefra | COVID-19 was last modified: juli 8th, 2020 by John Harris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*