Outlook Nedbrud med Microsoft Office 365? Her er løsningen

Outlook har for nylig offentliggjort en ny opdatering. Siden da er der adskillige rapporterede sager i hele Amerika og Canada, der nævner Outlook, der går ned med undtagelseskode: 0xc0000005.

Derfor har vi samlet siden med alle de afprøvede løsninger med den største succesrate for at løse den nedbrudte 365-fejl. Følg artiklen og fortæl os om din oplevelse med hensyn til de leverede løsninger.

Bemærk: Hvis du nogensinde styrter dit Outlook-program, er den øjeblikkelige måde at løse det på at starte Outlook-applikationen i safe mode. Det behøver du bare

  • Tap Win+Reller åben Run kommando og indtast exe/safe 

Da du er i en krisesituation, anbefales det stærkt at tage backup af dine Outlook-datafiler (OST- og PST-filer) ved hjælp af import and export guiden.

Hvis du har oprettet prioriterede indstillinger, regler eller mappestrukturer, kan du desværre ikke kopiere dem i din sikkerhedskopimappe. Da det er meget kompliceret at genskabe alle indstillinger og regler, er det af din bedste interesse at bruge Remo Outlook Backup og migrere et holistisk Outlook-styringsværktøj. Ved hjælp af Remo kan du sikkerhedskopiere, migrere og gendanne alle dine Outlook-data inklusive indstillinger og regler bare i få enkle klik. Du kan downloade applikationen ved at klikke på applikationen.

download now

Efter at have beskyttet dine data mod enhver form for trusler, skal du gå videre til næste trin, hvordan du løser nedbrudte 365 på grund af buggy-opdateringer.

Rul tilbage den seneste opdatering

En anden måde at løse fejlen er ved at afinstallere den nyligt installerede opdatering helt. Følgende er trinnene til, hvordan du ruller de nylige Outlook-opdateringer tilbage.

Sådan rulles Outlook-opdateringer tilbage?

Åbn kommandoprompt i administratortilstand. Og følg nedenstående trin og kommandoer.

  • Kommando 1: cd “\Program Files\Common Files\microsoft shared\ClickToRun”
  • Kommando 2: officec2rclient.exe /update user updatetoversion=16.0.12827.20470

Hvis du føler, at trinnene er komplicerede, kan du finde et Microsoft client build-script, der hjælper dig med at opdatere eller rulle opdateringerne tilbage. Du kan finde scriptet i følgende link, kopier og indsæt linket i adresselinjen: https://gallery.technet.microsoft.com/office/Script-for-Update-or-8fb223bd

Før du foretager nogen form for ændringer til nylige opdateringer, skal du dog beskytte alle dine Outlook-data ved hjælp af en af ovennævnte metoder.

Fejlfinding af Outlook-problemer med Microsoft Office 365

Følg nedenstående trin for at fejlfinde Outlook-problemer, som Outlook ikke kan få adgang til:

Undersøg mulige problemer med tilføjelse

Du skal afslutte Outlook. Derefter åbnes Kør-dialogboksen, og sørg for at følge de procedurer, der passer til din version af Windows. For eksempel: Hvis du bruger Windows 10, 8.1 eller 8, skal du trykke på Windows-tasten + R. Men hvis du bruger Windows 7, skal du derefter klikke på Start-ikonetypen Kør og trykke på Enter.

Skriv nu Outlook / Safe og klik derefter på OK. Hvis problemet er løst, skal du i menuen Filer klikke på Valgmuligheder og derefter klikke på Tilføjelser. I det vindue skal du vælge Kom-tilføjelser, og klik derefter på Gå – klik for at fjerne alle afkrydsningsfelterne på listen, og klik derefter på OK. Genstart Outlook, hvis problemet ikke opstår. Endelig kan du begynde at tilføje tilføjelsesprogrammer ad gangen, indtil problemet opstår igen.

Hvis du har problemer, der får Outlook til at gå ned, her er fix til outlook 2010, der altid åbner i arbejds offline-tilstand.

Kør Outlook Diagnostics:

Her skal du åbne Kontrolpanel> Programmer og funktioner> Microsoft Office> Afinstaller / reparation. Klik nu på Reparationsindstilling.

Opret en ny Outlook-profil:

Åbn Kontrolpanel, og klik på Brugerkonto. Klik nu på, Mail> klik på Vis profiler. Vælg her den profil, du vil fjerne, og klik på Fjern. Når du har fjernet det, er det tid til at “tilføje”, så klik på Tilføj og skriv i et felt til profilenavnet et navn på profilen. Sørg for at specificere brugernavnet, den primære STMP-adresse og adgangskoden. Klik derefter på Næste. (Når du gør dette, vil du modtage følgende meddelelse – Tillad dette websted at konfigurere denne xxxx @ domæneserverindstilling) For denne meddelelse skal du klikke på, ikke spørge mig om dette websted igen afkrydsningsfelt og derefter klikke på Tillad. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste dine loginoplysninger og klikke på OK. Når installationen er færdig, skal du klikke på, Udfør.

Bemærk: Når du fjerner profilen, fjernes de tilknyttede datafiler også. Hvis du ikke er sikker, skal du sørge for at tage sikkerhedskopi, eller hvis den er gemt på serveren, skal du ikke fjerne profilen.

Default image
Remo Software
Articles: 191

Leave a Reply