Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Outlook sidder fast i verificering af dataintegritet

“Outlook sidder fast ved at verificere data” kan være en af de fejl, du normalt kan støde på, når din Outlook-applikation starter op. Du kan opleve dette enten under lukning af Outlook -applikationen eller under opstart baseret på årsagen til fejlen. Da fejlen skyldes forskellige årsager, er der ingen specifik metode til at rette denne fejl. Du kan dog rette det ud fra det scenario, du har stødt på. Med oplysningerne i denne artikel kan du rette op på, hvornår Outlook holdt fast i at verificere dataintegriteten, ved at hjælpe dig med at finde ud af scenariet.

Hvorfor Sidder Outlook Fast i at Kontrollere Dataintegritet?

Til sammenligning kender fejlen “verificering af dataintegritet” Outlook 2010 -versionen og er ikke så almindelig i andre versioner. Helt ærligt er der forskellige årsager til denne fejl, følgende er de mest almindelige årsager.

 • Overdimensionerede OST fil
 • Pludselig opsigelse af Outlook
 • Fejl i tilføjelsesprogrammer
 • Korrupt Outlook datafil

Da denne fejl hovedsageligt er forbundet med en OST -fil, foreslås det at indstille en sikkerhedskopi af OST -filen, selv før du forsøger at rette fejlen. Denne sikkerhedskopi af dine Outlook -data kan bruges, når du har tendens til at beskadige OST -filen, mens du forsøger at rette fejlene. Den bedst mulige metode til at indstille sikkerhedskopiering af OST -filen er igennem Remo Outlook sikkerhedskopier og migrer. Et holistisk værktøj, der er udviklet til at sikkerhedskopiere, migrere og gendanne Outlook -datafiler. Download og installer Remo Outlook Backup og Migrate for at starte programmet. Vælg en smart scanning, og følg instruktionerne, som vil blive nævnt tydeligt for at indstille en sikkerhedskopi. Det er også helt gratis at indstille backup så klik på download knappen lige nu ..!

download now

Når du har angivet en sikkerhedskopi, lad os nu finde ud af at rette fejlen ved at deaktivere verificering af dataintegritet i Outlook. Lad os først fokusere, hvis du er stødt på fejlen, mens du lukker Outlook -applikationen eller mens du bruger Outlook.

Reparation Fast i Kontrol af Dataintegritet Outlook 2010, 2013, 2016

Hvis din Outlook sidder fast i at verificere data, mens du bruger eller afslutter programmet, skyldes det sandsynligvis beskadigede eller funktionssvigtige tilføjelsesprogrammer. Hvis tilføjelsesprogrammer ikke er årsagen, kan det være et resultat af en ustabil internetforbindelse.

I begge tilfælde er den lette vej ud at tvinge til at afslutte Outlook -applikationen ved hjælp af task manager. Det anbefales, at du ikke prøver abrupt Outlook -afslutning på andre måder, da det direkte påvirker integriteten af Outlook -datafilen OST. Outlook -afslutning ved hjælp af task manager fungerer muligvis som en øjeblikkelig løsning, men ikke som en permanent, her er trinene:

Bemærk: Hvis du ikke har installeret nogen tilføjelsesprogrammer, eller hvis din Outlook sidder fast i at verificere data, mens Outlook-programmet startes, kan du helt springe denne proces over.

 • Tryk på Ctrl+Alt+Del eller højreklik på proceslinjen, og vælg Jobliste
 • Fra de anførte programmer skal du vælge Outlook og klikke på Afslut opgave for at tvinge til at afslutte Outlook -applikationen.

Åbn nu Outlook -applikationen og se, om fejlen er rettet eller ej. Du kan også opleve fejlen inden lukning på grund af funktionsfejl i Outlook-tilføjelsesprogrammer.

Hvordan Reparer Outlook Sidder Fast i at Verificere Dataintegritet på Grund af Defekte til Føjelsesprogrammer.

Hvis Outlook sidder fast ved at verificere dataintegritet på grund af funktionsfejl i tilføjelsesprogrammer, vil du bemærke, at Outlook ikke lukker, før alle de Outlook-relaterede processer er afsluttet. For at gøre det skal du tvinge til at afslutte alle de kørende Outlook -relaterede processer. Følgende er trinene til at tvinge til at afslutte at køre Outlook -processer.

 • Start Task Manager, klik på flere detaljer for at afsløre alle baggrunds kørende processer
 • Rul gennem de listede kørende programmer, identificer manuelt de kørende Outlook -processer, vælg dem, og klik på slutopgaven.

using safe mode to fix if outlook stuck in verifying data integrity

Genstart Outlook applikation i fejlsikret tilstand. I sikker tilstand kører Outlook kun på grundlæggende essentiel firmware og blokerer alle tredjepartsrelaterede tilføjelsesprogrammer. Hvis Outlook-applikationen kører problemfrit i fejlsikret tilstand, angiver det, at tredjeparts tilføjelser eller plug-ins er ansvarlige. Selvom omhyggelig kan du deaktivere hver af tilføjelsesprogrammerne en efter en i normal tilstand. Gentag denne proces, indtil du finder tilføjelsesprogrammet, der forårsager fejlen.

Tvunget afslutte Outlook som nævnt ovenfor kan også tage en forkert drejning og beskadige din Outlook -datafil. Beskyt dine data ved at tage en sikkerhedskopi af OST -filen før nogen form for fejlfinding. Med bare et par klik automatiserer Remo at finde OST -filen, udtrækker alle data, der er gemt på OST -filen, og til sidst opretter en backup PST -fil.

Outlook Sidder Fast i at Verificere Dataintegritet på Grund af Stor OST Fil

Hvis du ikke er klar over, fungerer OST -filen efter synkroniseringsprincippet. Filen giver din Outlook lidt tid til at synkronisere og vente, indtil processen er afsluttet.

I de fleste tilfælde bør det ikke tage dig mere end 30 minutter at synkronisere med hensyn til størrelsen på OST -filen. Efter fuldstændig synkronisering skal dit Outlook -program fungere normalt. Hvis en stor OST fil er årsag til fejlen, du bedre krympe stor OST fil. Hvis din Outlook stadig sidder fast i at verificere dataintegritet, skal det skyldes skader i OST -filen eller forkert afsluttet Outlook -applikation.

Generelt kan problemer forbundet med pludselig opsigelse løses ved at åbne Outlook i fejlsikret tilstand. Følgende er trinene til at åbne Outlook i fejlsikret tilstand.

Tryk på CTRL+R for at åbne dialogboksen Kør. Skriv “outlook /safe” i dialogboksen Kør, og tryk på Enter.

Hvis du aldrig uetisk har afsluttet dit Outlook -program, skyldes fejlen en beskadiget OST -fil.

Hvordan Reparer Outlook Fast i at Verificere Dataintegritet på Grund af Beskadiget OST Fil

Den bedst mulige løsning for dig i tilfælde af en beskadiget OST -fil er at konvertere den til PST -fil. Efter konvertering for at oprette en PST -backup, afinstaller og geninstaller Outlook -applikationen. Importer nu PST -backupfilen til det geninstallerede Outlook -program. Der er to mulige måder at oprette en sikkerhedskopifil på.

 • Indstil en PST -filsikkerhedskopi ved hjælp af eksport- og importguiden (manuel og kompleks)
 • Konverter OST -fil til PST ved hjælp af Remo OST til PST -konverter (strømlinet og sikker)

Dog manuelt gendanne OST til PST er kompleks og tidskrævende. Derudover vil filstrukturen ikke være den samme, hvis du manuelt eksporterer OST -dataene. Så den mest effektive måde at sikkerhedskopiere OST -data er ved at bruge Remo OST til PST -konverter.

Sikre dataintegritet ved at konvertere Outlook OST til PST

Da Remo effektiviserer hele konverteringsprocessen, er den enkel at bruge. Følgende er trinene til at konvertere OST til PST ved hjælp af Remo OST til PST konverter

download now

 • Hvis du kender det nøjagtige placeringen af OST filklik på Åbn OST -filen, og vælg filen. Hvis du er sikker på placeringen, skal du klikke på Find OST -fil og overlade den til værktøjet for at søge.
 • Fra den næste skærm skal du klikke på find for at finde OST -filen og vente på, at værktøjet kan finde OST -filen. Efter at have fundet OST -filen, skal du vælge OST -filen og klikke på næste.
 • Vælg browse -indstillingen, og indstil en destinationsmappe til at gemme PST -filen, og klik på Konverter. Det er så enkelt, det er ikke nødvendigt at vælge attributter manuelt; Derudover bevarer værktøjet den nøjagtige mappestruktur, hvilket muligvis ikke er muligt, hvis du manuelt eksporterer PST -filen.

Trin til Reparation af Outlook Sidder Fast i Verificering af Dataintegritet på Grund af Beskadiget OST Fil

I tilfælde af beskadiget OST -fil kan Outlook måske nægte at synkronisere OST -filen med onlineserveren, hvilket resulterer i fejlen. For at rette fejlen skal du oprette en sikkerhedskopi af OST -filen ved at konvertere OST -filen til PST. Brug af Remo vil undgå fejlene i OST-filen og oprette en fejlfri PST-fil. Du kan følge trinene nævnt i det foregående afsnit for at konvertere OST til PST ved hjælp af Remo.

Når du har konverteret og taget backup af OST -filen nu, kan du afinstallere Outlook -programmet og geninstallere det. Eksporter Outlook-attributterne fra den fejlfrie PST-fil, og synkroniser den med onlineserveren. Da det er en nyoprettet backupfil og Outlook geninstalleres, bør der ikke være mulighed for at kontrollere dataintegritetsfejl i Outlook.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply