Overfør OST Fil til Ny Computer

OST-fil står for Offline Storage Table. Det bruges til at gemme Outlook-data og fungerer godt til offline brug. Microsoft Exchange Server giver brugerne mulighed for at arbejde med deres Outlook-e-mails og andre Outlook-data ved hjælp af .ost-filen uden at oprette forbindelse til serveren. De ændringer, du foretager i OST-filelementerne, synkroniseres automatisk efter at have fået adgang til serveren igen.

De mulige måder at overføre OST-fil til ny computer er ved at tage en sikkerhedskopi af OST-filen ved at konvertere OST til PST-format eller ved direkte at migrere OST-filen til en ny eller anden computer ved hjælp af et sikkert værktøj som Remo Outlook Backup og Migrate.

Overfør OST Fil til Ny Computer:

Metode 1: Flyt OST-fil til den nye computer manuelt

Metode 2: Flyt sikkert OST-fil til ny computer ved hjælp af Remo Outlook Backup og Migrate Tool

Brug Remo Outlook Backup og Migrate-software til nemt at overføre OST-fil til en ny computer. Dette brugervenlige værktøj fungerer i den skrivebeskyttede tilstand til sikkert at overføre OST-filer til en anden computer uden skader eller korruption til den originale .ost-fil. Download nu for at sikkerhedskopiere og flytte din OST-fil med enkle klik.

free-download-for-win

Metode 1: Flyt OST-fil til den nye computer manuelt

Når du vil kopiere OST-filen til en ny computer, er der kun få pålidelige måder at gøre det på. Her er den mest foreslåede manuelle metode, du kan følge for at flytte .ost-filen til den nye computer.

Denne manuelle proces er i store træk kategoriseret i følgende 2 trin for at flytte OST-filen til den nye computer med succes.

A.      Konverter OST-fil til PST-filformat.

B.      Importer PST-fil til en ny computer.

A.      Konverter OST-fil til PST-filformat:

Du kan konvertere OST-fil til PST-filformat ved hjælp af:

i.            Manuel metode

ii.            Remo Konverter OST til PST

·         Konverter OST til PST manuelt

Brug nedenstående import-eksport-guide (Outlook’s Import/ Export funktion) for at migrere OST-filen til en ny computer. Denne metode kræver imidlertid teknisk ekspertise. Enhver fejl under implementeringen af denne metode kan føre til korruption af OST-filer. Du kan dog afværge enhver form for skader på .ost-filen ved hjælp af Remo Outlook Backup and Migrate-softwaren, der sikkert kan overføre OST-filen til en anden computer.

 1. Konverter først OST-filen til PST ved at eksportere eller sikkerhedskopiering af Microsoft Outlook PST.
 2. Kopier den konverterede PST-fil til dine eksterne harddiske som et USB- eller hukommelseskort.
 3. Tilslut dit eksterne drev til din nye computer, og overfør .pst-filen på din nye computer, og følg nedenstående trin for at importere PST-filen. Dette overfører dine OST-fildata med succes til en ny computer i form af en PST-fil.

Bemærk: Manuel konvertering af OST-filen til PST-format kan ikke overføre de komplette Outlook-data til den nye computer. Derfor anbefales det at bruge et værktøj til at konvertere OST-fil til PST.

·         Konverter OST til PST ved hjælp af Remo Konverter OST til PST-værktøj

Den sikreste og nemmeste måde at konvertere OST-fil til PST-format er ved hjælp af Remo Konverter OST til PST-værktøj. Denne applikation udfører processen med at konvertere alle OST-emner til PST i det originale format uden tab af data.

free-download-for-win

Derudover har den en let at forstå GUI, der gør arbejdet med det meget simpelt og behageligt. Ved hjælp af dette brugervenlige værktøj konverteres alle individuelle emner sammen med standardmappestrukturer (Indbakke, Kalendere, Kontakter osv.) Nøjagtigt til et PST-filformat uden teknisk ekspertise.

Trin til at konvertere OST til PST ved hjælp af Remo Konverter OST til PST-værktøj

Hent Remo Convert OST to PST software> Klik Find OST File mulighed for at finde OST-filen> Klik Browse for at vælge det sted, hvor den konverterede fil skal gemmes> Klik Convert mulighed for at begynde at konvertere OST-fil til PST-filproces.

Efter afslutningen af konverteringsprocessen har du en PST-fil, der indeholder alle dine Outlook-emner, der blev gemt i OST-filen. Kopier den konverterede PST-fil til et eksternt drev, og overfør den derefter til en ny eller en anden computer.

B.      Importer PST-fil til en ny computer:

Ved at importere den konverterede PST-fil til en anden computer kan du med succes flyt OST fil til ny computer og derved få adgang til alle Outlook-attributter.

 1. Kør Outlook-opsætningen på den nye computer

(Bemærk: Hvis du allerede har oprettet en Outlook-profil, kan du ikke oprette en OST-fil til den. Så slet profilen, og dobbeltklik derefter på Microsoft Outlook-ikonet for at oprette profilen igen.)

 1. Opret en ny e-mail-konto
 2. Vælge File og vælg Import/Export. Import and Export wizard to move OST file to another computer
 3. Klik nu Import from another program or file og klikClick Import from another program or file
 4. Vælg nu Outlook Data File (.pst)indstilling og klik Next.
 5. Browse og importer den konverterede fil (den kopierede fil fra den anden computer) og klik Next.
 6. Vælge Allow duplicates to be createdmulighed og hit Next at importere alle personlige oplysninger fra den kopierede PST-fil til det nye Outlook.

På denne måde kan du med succes flytte OST-filen til en ny computer. Men manuel import af Outlook PST-fil til en ny computer betragtes som risikabelt, hvis du forkert implementerer trinnene. Pludselige afbrydelser som strømsvigt, computernedlukning eller andre fejl under udførelse af importmetoden kan føre til alvorlig OST-filkorruption.

Den bedste måde at migrere OST-fil til en ny computer er ved at bruge værktøjet Remo Outlook Backup og Migrate, der ikke kun eliminerer den manuelle proces med at importere PST-filen, men også flytter OST-filen til en anden computer uden korruption eller beskadigelse.

Metode 2: Overfør Outlook OST-fil til ny computer ved hjælp af Remo Outlook Backup og Migrate-værktøj

Ved brug af Remo Outlook Backup og Migrate værktøj du kan nemt migrere OST-fil til en ny computer. Dette brugervenlige værktøj opretter først en sikkerhedskopi af din OST-fil i .obm-udvidelse, som er et af de sikreste filformater til at gemme både .ost- og .pst-filen. Og derved nemt migrerer din Outlook OST-fil til en anden computer uden at forårsage skade på kilde-OST-filen.

free-download-for-win

Hvordan Overfør OST Fil til Ny Computer?

 1. Download og start Remo Outlook Backup and Migratetool på din old computer og klik på BackupRemo Outlook Backup and Migrate tool to transfer OST file to new computer
 2. Vælg Smart Backupindstilling og klik Yes for at starte kopiering af OST-filen.
 3. Vælg nu det sted, du vælger til saveden kopierede OST-fil, og klik på Finish.

(Bemærk: En kopi af Outlook OST-filen oprettes i .obm-format. Denne kopierede fil indeholder alle dine Outlook-emner, der blev gemt i den originale OST-fil, inklusive e-mails, kontakter, mappe- og filstruktur, autofyld tekst, regler og mange flere.)

 1. Kopier .obm-filen (dvs. kopieret OST-fil) til et eksternt drev, såsom et pen-drev, og overfør det derefter til din nye computer.
 2. Download og start Remo Outlook Backup and Migrate tooli din new or another computer og vælg Migrate
 3. Klik på Browsemulighed for at vælge den for nylig gemte .obm-fil og klikke på Next for at begynde at overføre OST-filen til denne nye computer.

Select the location of the OST file to Copy OST file to new computer

(Bemærk: Når overførselsprocessen er afsluttet, kan du køre Outlook for at kontrollere resultaterne på din nye computer.)

Migrating OST file to new computer is completed

Konklusion:

Denne artikel har givet dig detaljerede instruktioner om, hvordan du flytter OST-filen til en ny computer ved hjælp af 2 forskellige metoder. Manuel konvertering af Outlook OST-filen til en PST-fil til overførsel af OST til en ny computer udsættes for korruption. Ved at bruge Remo Outlook Backup og Migrate-software kan du dog nemt overføre OST-filen uden korruption eller skade.

Overfør OST Fil til Ny Computer was last modified: december 1st, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*